Şimdi Ara

Powercolor HD7870 hakkında yorumlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer*

o fiyat aralığında f/p kartıdır

Bence de hocam.Fiyatına göre çok iyi sayılır şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

powercolor en dandik markalardan biridir 50tl daha koyup 7870xt almak daha iyi

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317

Ek özellik göremedim fazla.

• Sapphire'nin soğutmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum.Biraz daha ekleyip Sapphire HD7870 XT almanı tavsiye ederim.
  • Nasıl göremessiniz birincisi tek fan ikincisi 2 fan zaten başka ne fark olabilirdi kii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIITheExorcismIII

Nasıl göremessiniz birincisi tek fan ikincisi 2 fan zaten başka ne fark olabilirdi kii.

Şu bakımdan yazdım.Ben zaten powercolora sahibim.Ama ısınma davası hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317

fark göremedim derken? jiç olmadı biri çift famlı moderl daha serin sessiz çalışır ayrıca ekran kartı kıyaslarken marka önemlidir. ekran kartlarında sessizlik,serinlik,malzeme kalitesi,performans önemlidir iki kartında 925/6000 olması bunlar aynı kalitedir anlamına gelmez kağıt üstünde öyledir o. kalite konusunda en dandik 2 marka zotac ve powercolor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 8 Haziran 2013; 2:09:17 >

• quote:

quote:

quote:

fark göremedim derken? jiç olmadı biri çift famlı moderl daha serin sessiz çalışır ayrıca ekran kartı kıyaslarken marka önemlidir. ekran kartlarında sessizlik,serinlik,malzeme kalitesi,performans önemlidir iki kartında 925/6000 olması bunlar aynı kalitedir anlamına gelmez kağıt üstünde öyledir o. kalite konusunda en dandik 2 marka zotac ve powercolor

Usta aşırı bilgim yok bu konularda.Tek yerine çift fan tabiki farkettirir ama ben şuana kdr ısınma konusunda sorun yaşamadığım için yazdım.Önerin için teşekkürler tabikide.Ben sadece bunun +ları hakkında bilgi almak istedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

fark göremedim derken? jiç olmadı biri çift famlı moderl daha serin sessiz çalışır ayrıca ekran kartı kıyaslarken marka önemlidir. ekran kartlarında sessizlik,serinlik,malzeme kalitesi,performans önemlidir iki kartında 925/6000 olması bunlar aynı kalitedir anlamına gelmez kağıt üstünde öyledir o. kalite konusunda en dandik 2 marka zotac ve powercolor

Usta aşırı bilgim yok bu konularda.Tek yerine çift fan tabiki farkettirir ama ben şuana kdr ısınma konusunda sorun yaşamadığım için yazdım.Önerin için teşekkürler tabikide.Ben sadece bunun +ları hakkında bilgi almak istedim

powercolor kullanıyormuşunuz. eğer directcu windforcef3 yada twinfrozer4 soğutuculurana sahip bir ekran kartı test etme imkanına sahip olursan dediğim farkı anca o zaman anlarsın özellikle sessizlik e serinlik üsrüne directcuların üstüne tanımam ayrıca malzeme kalteside çok farkediyo bir asusla powercolor arasında kağıt üstünden kartları karşılaştırmakla yanıltıcı bilgi edinebilirsiniz.500tl veriyorsunuz sonuçta 3-5 daha verip kaliteli birşey almak gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

powercolor kullanıyormuşunuz. eğer directcu windforcef3 yada twinfrozer4 soğutuculurana sahip bir ekran kartı test etme imkanına sahip olursan dediğim farkı anca o zaman anlarsın özellikle sessizlik e serinlik üsrüne directcuların üstüne tanımam ayrıca malzeme kalteside çok farkediyo bir asusla powercolor arasında kağıt üstünden kartları karşılaştırmakla yanıltıcı bilgi edinebilirsiniz.500tl veriyorsunuz sonuçta 3-5 daha verip kaliteli birşey almak gerek

Hocam zaten pcyi alırken bütçe belliydi.Diğer parçalardan kısamazdım.Ek parada koyamazdım.Beklesem yine olmazdı.Anlıycağın bence iyi oldu.En azından 500ü hak ediyor gibi?

• 7870xt yi diğer 7870lerden ayıran enbelirgin özelliği farkkı mimarisi (79xx mimarisi olan Tahiti le) dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xATSIZx -- 8 Haziran 2013; 11:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xATSIZx

7870xt yi diğer 7870lerden ayıran enbelirgin özelliği farkkı mimarisi (79xx mimarisi olan Tahiti le) dir.

En doğru yorum bu olmuş

Powercolor'a gelince de asla dandik bir marka değildir, özel soğutmalı ekran kartlarının öncüsüdür diyebiliriz.

+50 TL fark verip XT serisi Sapphire HD7870'i almak daha iyi olur, uzun vadeli kullanım sunar ve çift fanlı soğutması da artı bir özelliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 8 Haziran 2013; 11:25:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.