Şimdi Ara

## Sapphire 5970 TOXIC 4gb ilk test!! ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tweaktown.com/articles/3230/sapphire_radeon_hd_5970_toxic_4gb_video_card/index.html

karti fabrika hizasirtilmis degeri 900mhz!!! gercekten sapphire cosmus bu karti oc yapmaniza hic gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 13 Nisan 2010; 23:03:16 >

• Diyecek bişey bulamadım valla
  • Stok soğutuculu bir 5970 o saat hızlarını çok rahat geçebilir, 2GB üstü remde istediği kadar fazla çözünürlük olsun bir işe yaramaz.
    Kısaca para tuzağı.
  • yuksek musadenizle ohaa demek istiorum. yanlız metro 2033 u de testlere full ayarlarda ekleselermıs dıe iç gecirmedım degıl.

bilgi icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 13 Nisan 2010; 23:10:30 >
  • quote:

Stok soğutuculu bir 5970 o saat hızlarını çok rahat geçebilir, 2GB üstü remde istediği kadar fazla çözünürlük olsun bir işe yaramaz.
    Kısaca para tuzağı.

herkes senin bu mantikta olsaydi ozel tasarimli modeller piyasaya hic cikmazdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Stok soğutuculu bir 5970 o saat hızlarını çok rahat geçebilir, 2GB üstü remde istediği kadar fazla çözünürlük olsun bir işe yaramaz.
    Kısaca para tuzağı.

aynen katılıyorum kardeş zaten ekran akrtı başlı başına para tuzağı ama anlıyan yokki tabi gerçek ihtiyaç sahipleri çin demiyom
  • gtx 295 kullanısıydım bir ara ve çok uzun süre bu incelemerde en üst sıradaydı kartım şimdi vizyondan kaldırıldı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dikkat etmişsinizdir kesinlikle, far cry 2 de ekran kartlarının ram miktarıyla alınan sonuçlar arasında doğru bir orantı var oyun nvidia destekli oyun olsa da bu bir yere kadar gerisi ekran kartlarının ram değerlerine bakıyor
  • testlerde gtx480 slı da eklemeleri gerekirdi bence..

böylece nvidia nın cift gpu lu kartının bu kartı gecip gecemeyecegi hakkında tahmin yürütebilirdik..
  • quote:

testlerde gtx480 slı da eklemeleri gerekirdi bence..

yanlis! gtx470 sli olabilir ama..
    nvidia eger 2 adet gtx480 cipini stock degerlerinde tek karta sokmaya kalkarsa sonuc su olur bak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 13 Nisan 2010; 23:38:02 >
  • Bu kartı bulan kaçırmasın valla.Harika kart.
  • 5970 şov ama bu karta kim neden ihtiyac duysun yada simdiki ve yakın zamanlarda cıkacak oyunlara daha iyi görsellik mi saglıcak normal 5970e göre.standart 5970 bile çok güclü.daha güçlü sistem isteyen oyunlar çıksın ps ve xbox a yeni konsollar cıksın belki pc kullanıcıları o zaman bu kartları tercih edebilir
  • zengin olsam vitrinime süs diye alırdım
  • Kral şovunu yapmış ne diyelim.
  • kartın minimumu öbürlerin averajına eşit nerdeyse
  • maşallah 4gb
  • 2000tlye alırsınız trde
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

2000tlye alırsınız trde

o kadarda acımasız degillerdir herhaldi..
  • gtx480 , 5970 i geçiyor diyen arkadaşları göremedim sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

2000tlye alırsınız trde

o kadarda acımasız degillerdir herhaldi..

Yok ya o kadar acımasız olmasınlar O paraya sistem toplanır yazık günah

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.