Şimdi Ara

Powercolor ATI radeon 5870 problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını aldığımdan beridir bir problem var ki yaklaşık 2 ay oldu. Aslında çok büyük bir problem değil fakat yine de o kadar para verince insan sinirleniyor. Sorun tam olarak şöyle. Bilgisayarı açtığımda 1920x1080 çözünürlükte full hd ekranda windows açılış ekranına kadar herhangi bir problem olmuyor fakat windows ekranı çıkınca üstte altta ve sağda solda büyük siyahlıklar oluyor ve ekranın %50 si bu şekilde siyah ekran oluyor. Başlat menüsü vs. gözükmüyor tabi bu şekilde. ctrl + alt + del yapıp switch user diyince ekran normal haline geliyor fakat bu sefer ekranda yazılar özellikle hafif koyulaşıyor ve bu şekilde herhangi bir oyun açınca bariz performans yerlerde sürünüyor. Bilgisayara restart atınca problem tamamen ortadan kalkıyor ve performans sorunu da olmuyor ama bilgisayarı kapatıp 1-2 saat kapalı kaldığı zaman açtığımda aynı problem yine çıkıyor. 9.10 dan 9.12 ye kadar tüm sürücülerde aynı sorunu yaşadım. Sürücülerle alakalı bir problem olduğunu sanmıyorum format dahi attım ve windows 7 nin en son yamaları da kurulu. Problemin ne olduğu konusunda bir fikrim yok eski 8800 gt ekran kartımda bu problem olmuyor. Problem ne olabilir fikri olan var mıdır?

Eğer ekran kartı bozuk derseniz garantiye vereceğiz tabi :)

• bence işi uzatmadan gonderin kartı servise ..sapphire olsaydı kartınız belki vapor-x gonderirlerdi..ocakta gelecekmıiş ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 30 Aralık 2009; 18:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-mac6

bence işi uzatmadan gonderin kartı servise ..sapphire se kartınız belki vapor-x gonderirler..ocakta gelecek mıs:)

tul yaziyor başlıkta.
  • mesajı duzeltmıştim..
  • bende aynı ekran kartı kulanıyorum .. ama o sorun ilginç .. eski kartındada olmuyorsa demeki yenisi problemli.
  • Soğuk lehim mi var acaba diye düşündüm.Biraz ısınınca düzeliyor sanki.Soğuyunca başa dönüyor.
  • hocam o kadar para vermişsin ben senin yerinde olsam pazartesi ilk işim kartı garantiye geri göndermek !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.