Şimdi Ara

ASUS GeForce GTX 1050 Ti CERBERUS OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı (Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS GeForce GTX 1050 Ti CERBERUS OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı (Hediyeli)

ASUS GeForce GTX 1050 Ti CERBERUS OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Ürün temiz Ve sorunsuzdur.

Güvenlik Bandrolü üzerinde müdahelesizdir.

4GB / 128Bit / GDDR5 

Ekran Kartı Destek Aparatı Hediyelidir.

İzmir içi Elden Teslim alınabilir.

Diğer illere ödeme sonrası, indirimli kargodur.

1600TL

ASUS GeForce GTX 1050 Ti CERBERUS OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı  (Hediyeli)

ASUS GeForce GTX 1050 Ti CERBERUS OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı  (Hediyeli)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güç girişi varmı ? bana güç girişi olmayan modelden lazımda. Teşekkürler

• ibo971 İ kullanıcısına yanıt
    Evet güç girişi yok. Satıcı çok ilgili ve güvenilir, daha önce alışveriş yaptım. ASUS GeForce GTX 1050 Ti CERBERUS OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı  (Hediyeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeerkksal -- 12 Mart 2023; 20:9:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üstad ekran kartını almak istiyorum ama salı günü belli olacak ona göre tekrar size yazacağım olurmu ? saygılarımla

• İlgiye tşkler, ürün forum dışına satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.