Şimdi Ara

Powerbang yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski general Mobile gm8 telefonumun pillerini (2 adet 3075mAh 3.8 volt) yeni telefonum için power bang olarak kullanmak istiyorum. Eğer powerbang devresi almadan 2 pilinde telefona giren soketini paralel bağlayıp o şekilde kullansam ne olur. (Pillerin çıkışı ile telefona giren soket arasında bir devre var o devre nedir ?) Not: şarj ederken ve powerbang olarsk kullanırken hiçbir devre kullanmayacağım
    Powerbang yapımı Powerbang yapımı

• Doğrudan bağlarsanız şarj başlamayacaktır, powerbank devrelerinde pil voltajını 3.7den, şarj için gerekli olan 5 volta yükselten bir entegre mevcut.
    Pilin üzerinde gördüğünüz devre ise hem pil id'sini barındıran hem de aşırı şarj-deşarj veya aşırı ısınmaya, kısa devreye karşı pil hücresini koruyan devredir.
    Bu arada yanlış görmüyorsam pilde şişkinlik var, eğer öyleyse kimyasal yapısı bozulmuştur kullanmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Pilde şişiklik yok. yanlızca mümkünmü diye merak ettim. O devreler yaklaşık kaç tl civarında mümkünse link atabilirmisiniz
  • m.n11.com
    Powerbank Şarj Devresi 5V 2A , Powerbank modülü Çift USB Çıkışlı Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/powerbank-sarj-devresi-5v-2a-powerbank-modulu-cift-usb-cikisli-P372523268

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sipariş ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.