Şimdi Ara

Powerade vs Redbull vs Burn?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar... bu 3ü arasında hangisi daha çok enerji verir? hangisi daha uzun süre dinç tutar?

• powerade enerji içeceği değil pis cahil
  • Yav olum de get

Onlar dinc tutan seyler degil uretim amaclari o degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerade bir kere enerji içeceği değil. Red Bull> burn
  • Uzun yolculuklarda (özellikle gece) 2 redbull attınmı, sabahada kadar gözümü kırpmazdım
  • Acikcasi redbull ve burn uretim sebebini bilmiyorum ama powerade sporcu icecegi sporda sonrasi yada yaparken iciliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahilim nolmus bilmemek ayıp değil orenmemek ayıp madem biliyonuz ogretsenize adamlara bak ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • U arada b437, teşekkür ederim
  • Guven bana en iyisi burn :P

• Üçünün ne olduğunu açıklayabilir misiniz ? Hangisi ne işe yarıyor. Etkileri ne vs.
  • Millet laf atıp kaçıyor iş Hümiyettin hocam kimse bisey. Anlatmıyor bu arada DoomKing, bugün redbull kullandım ise yaradı. Yarinda burn kullanicam :)

• Enerji içeceği budur...

Powerade vs Redbull vs Burn?
  • Öbürleri ne ise yariyo?

• Enerji içecekleri(burn,redbull) içerdği kafein miktarından dolayı dinç tutar.ama genelde alkolle tüketilmek içn kullanılır.Powerade,gaterade gbi ürünler ise spor sonrası vücudun kaybettiği mineralleri tekrar almak için tüketilir.bildiğim kadarıyla:)

• Life Burns
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Enerji içecekleri(burn,redbull) içerdği kafein miktarından dolayı dinç tutar.ama genelde alkolle tüketilmek içn kullanılır.Powerade,gaterade gbi ürünler ise spor sonrası vücudun kaybettiği mineralleri tekrar almak için tüketilir.bildiğim kadarıyla:)

Anladım teşekkür ederim :) bunu istiyodum ben. Ozaman hangisinin kafein i daha yüksekse o iyi

• hocam bana göre en iyisi Redbull 2'sini de denedim ama bende şöyle bir şey oluyor Redbull 1-2 saat sonra bütün etkisini yitirip üzerine yorgunluk yapıyor. Unutmadan alkolle asla tüketmeyin
  • b12 vitamini alacaksin 1000 mcg yaninda cafein versin diye kahve iceceksin bu ikisi en az 5 tane redbull a bedel enerji verme bakimindan.
  • powerade en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Conjuror

hocam bana göre en iyisi Redbull 2'sini de denedim ama bende şöyle bir şey oluyor Redbull 1-2 saat sonra bütün etkisini yitirip üzerine yorgunluk yapıyor. Unutmadan alkolle asla tüketmeyin

Hocam bende çok ise yaradı etksini yarimsaate kadar gösterdi akşama kadar sağlam dinç tuttu. Ise yariyomus harbiden. Redbull u begendim yarinda burn e bakicam o nasilmis bakalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.