Şimdi Ara

Power Yetmiyor Arkadaşa Papaz Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşa Pc Topladım Toplamaz Olaydım Pc 15 Dakka Düzgün Çalışıyor Sonra Kafaları Yiyor Ya Bios Reklamında Kalıyo yada açılıp 5-10 snye res atıyor

parçalar ve power:

sapphire 7870xt
    kingston 120 gb ssd hyperx (ahcı modda çalışıyo)
    2x4 Gb Corsair 1600 Mhz
    AMD Fx-8350
    asus m5a97 r2.0
    asus dwd-rw
    wd 1 tb hdd blue (ahcı modda)
    k-350 600 watt kasa (ACAB-M2 DİYE BİŞEY İÇİNDEKİ POWERİN KODU 12 V ÜZERİNDEN 405 WATT mı ne veriyo)

Topladığıma Pişman Oldum Sistemi, ben power yetmez dedim herif zorla sattı resmen ben powerden düşünüyorum dedim bi vatana göstyer onlarda power derse 12 V üzerinden en az 600 watt veren bi power bulalım fazla mal göz çıkarmaz dedim bekliyoruz şuan sizcede powerdenmi ?

• 400 watt şaka olmali ama essek sakasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkucukuncu

Arkadaşa Pc Topladım Toplamaz Olaydım Pc 15 Dakka Düzgün Çalışıyor Sonra Kafaları Yiyor Ya Bios Reklamında Kalıyo yada açılıp 5-10 snye res atıyor

parçalar ve power:

sapphire 7870xt
    2x4 Gb Corsair 1600 Mhz
    AMD Fx-8350
    asus m5a97 r2.0
    asus dwd-rw
    k-350 600 watt kasa (ACAB-M2 DİYE BİŞEY İÇİNDEKİ POWERİN KODU 12 V ÜZERİNDEN 405 WATT mı ne veriyo)

Topladığıma Pişman Oldum Sistemi, ben power yetmez dedim herif zorla sattı resmen ben powerden düşünüyorum dedim bi vatana göstyer onlarda power derse 12 V üzerinden en az 600 watt veren bi power bulalım fazla mal göz çıkarmaz dedim bekliyoruz şuan sizcede powerdenmi ?

rc-k380 al.

• quote:

Arkadaşa Pc Topladım Toplamaz Olaydım Pc 15 Dakka Düzgün Çalışıyor Sonra Kafaları Yiyor Ya Bios Reklamında Kalıyo yada açılıp 5-10 snye res atıyor

parçalar ve power:

sapphire 7870xt
    2x4 Gb Corsair 1600 Mhz
    AMD Fx-8350
    asus m5a97 r2.0
    asus dwd-rw

Tespitin doğru ne yazık ki kardeşim.. Bu güçlü sisteme o kasa ve PSU çok zayıf kalmış maalesef.. Yeni PSU alacaksanız şunu önerebilirim:

http://www.mormani.com/high-power-750w-80plus-bronze-power-supply-hpg750brh12s/p_213572/

• quote:

parçalar ve power:

sapphire 7870xt
    2x4 Gb Corsair 1600 Mhz
    AMD Fx-8350
    asus m5a97 r2.0
    asus dwd-rw

Hocam Maalesef O sisteme Psu çok yetersiz ve verimsiz kalmış... :( 600 de 400 küsür watt veren psu

Eğer bütçeniz varsa imzamdaki Psuyu önerebilirim. İ7 işlemci + GTX 580 den SLI yapabilirsiniz. Bi sıkıntı çıkarmaz Kaldırır.

• Dostum 400w psu nun o sistemi sorunsuz çalıştrması lazım. İmzamda yazan sistemi OCZ 550W 12V kanalından 460W veren bir psu ile çalıştırıyorum. Senin sistemine de 400W fazlasıyla yetmesi lazım ama gene de bir götürün vatana sorun neymiş çıksın.
  • 400 watt çıkış yeterliki ne alakası var bu millet ne diyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Goturduk verdik sonucu bekliyorum burayada yazacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 yeter ama kıtı kıtına.
  • Dostum bendeki sistem

i5 4670k
    7870xt
    z87-g45
    8gb corsair ram
    500w high power psu ( gerçek 360w ) ve sorunsuz 2 ay kullandım oyuna girince psu fanı son devirde dönüyor ve soğutmuyodu ısınıyordu yine psu ama çalıştırıyordu sen diğer parçalara bak bi
  • 400w yetmesi lazım..Daha önce pc toplamışmıydınız?
  • quote:

parçalar ve power:

sapphire 7870xt
    2x4 Gb Corsair 1600 Mhz
    AMD Fx-8350
    asus m5a97 r2.0
    asus dwd-rw

sapphire 7870xt

+

AMD Fx-8350

ve ileride bunlara birde sogutucu alırsın

bu iki ürün ve o kasa naptın sen yahuuu!!!

• O power kalitesi hocam arkadasin hakli yetmez,gercek degeri 12v kanalindan 350 watt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay Akım Korumalı Prizin Yetersiz Watt Vermesinden Kaynaklanıyormuş Arkadaşlar :) Makelin Korumasız 6lı Çoklayıcısını Aldım ve Kablo Taktım.Artık Pc Banamısın Demiyor.Olay Priz Çoklayıcıdaymış :) Saten Güçü Hesapladığımda Power Yetiyordu ASlında.Sorun Priz Çoklayıcıda.Yaşayan Olursa Emanet Çoklayıcı Alsın Denesin Akım Korumalı Kulanıyorsa Düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 21 Kasım 2013; 10:41:44 >
  • quote:

Olay Akım Korumalı Prizin Yetersiz Watt Vermesinden Kaynaklanıyormuş Arkadaşlar :) Makelin Korumasız 6lı Çoklayıcısını Aldım ve Kablo Taktım.Artık Pc Banamısın Demiyor.Olay Priz Çoklayıcıdaymış :) Saten Güçü Hesapladığımda Power Yetiyordu ASlında.Sorun Priz Çoklayıcıda.Yaşayan Olursa Emanet Çoklayıcı Alsın Denesin Akım Korumalı Kulanıyorsa Düzelecektir.

Ben pc yi alırken tunçmatik in akım korumalı prinizini aldım 5 li hiçbi sıkıntı çıkarmadı meret :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.