Şimdi Ara

Power tusuna bastığım da anakartta kırmızı ışık yanması, pc açılınca sönmesi ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi h110m pro vd anakart var power tuşuna bastığımda önce anakarttaki D ram yazan yerde led kırmızı ışık yanıyor sönüyor, sonra hemen altındaki vga yazan yerde kırmızı ışık yanıyor ama pc açıldığında o ışıklar sönüyor bir sorun olur mu? Ve bir de cs go oynarken 280 fps alırken oyun bi 10 saniye kastı fps dusuklugu yoktu windowsun en son güncellenmesini yapmadım sorunlu diye vga monitor kullaniyorum o yuzden mi kaynaklandi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama böyle özel bir durum olmadığı halde yanıyorsa problem olabilir hangi ışık yanıyorsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Galiba bu anakartta böyle. Donanım arşivi isimli YouTube kanalında bir arkadaş h110m pro vd ile sistem toplamış, power tuşuna bastığında sırasıyla cpu, dram, vga ışıkları onda da yanıyor sırasıyla yandıktan sonra sönüyor aynı benim ki gibi.

Orijinalden alıntı: Ctkeray

Galiba bu anakartta böyle. Donanım arşivi isimli YouTube kanalında bir arkadaş h110m pro vd ile sistem toplamış, power tuşuna bastığında sırasıyla cpu, dram, vga ışıkları onda da yanıyor sırasıyla yandıktan sonra sönüyor aynı benim ki gibi.

Yanık kalırsa herhalde sorun var demek, kullanım klavuzuna bakmak lazım aslında netten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ctkeray

Msi h110m pro vd anakart var power tuşuna bastığımda önce anakarttaki D ram yazan yerde led kırmızı ışık yanıyor sönüyor, sonra hemen altındaki vga yazan yerde kırmızı ışık yanıyor ama pc açıldığında o ışıklar sönüyor bir sorun olur mu? Ve bir de cs go oynarken 280 fps alırken oyun bi 10 saniye kastı fps dusuklugu yoktu windowsun en son güncellenmesini yapmadım sorunlu diye vga monitor kullaniyorum o yuzden mi kaynaklandi acaba

Hocam Günaydın ;
    Anakartınızda sırasıyla yanan cpu led , ram led , gpu led, boot led gibi ışıkların ilk başta açılırken yanıp sönmesi normal bir durum. Anakart tüm birimleri sırasıyla kontrol ediyor ve sistemi boot ediyor. Eğer bu birimlerden birinde sorun olursa örneğin dram led o vakit o ışık sönmaz ve sistem açılmaz. Bu çoğu anakartta olan bir kontrol döngüsüdür. İçiniz rahat olsun.

• Bir sorun olduğunu zannetmiyorum yukarıdaki arkadaş yazmış. Yinede bir kullanım klavuzuna bakın derim.

Dell S2716DG - Asus Strix Gtx 1080 O8G - I7 6700k Skylake - Asus Maximus VIII Hero - Custom Sıvı Soğutma - GSkill 16 GB (8x2) 3000 Mhz - Samsung 850 EVO 500 GB - Seagate Barracuse 2 TB 7200 RPM - Seasonic 850 Watt PSU - Corsair 760T - Logitech G502 - Logitech G430 - Logitech G103
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.