Şimdi Ara

POSTACI NEREYE ŞİKAYET EDİLİR [ÖNEMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şu postaları dağıtan adam ya dingilin teki yada postaları alıp atıyor.Taaa nerdeki apartmanın postasını buraya bırakmış.Bizimkiileri de 3aydır başka yere bırakıyor bunu nereye şikayet edebiliriz adamlan hiç karşlaşmıyorumda edilecek biyer varmı Telefon numarası Sitesi falan varsa pm atarsanız sevinirim

• Merhaba ben turkiye postacilar sorumlusu bugra demir. Bahsettiginiz adamin size kac posta attigini soylersen İslemi ona gore yaparim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

Merhaba ben turkiye postacilar sorumlusu bugra demir. Bahsettiginiz adamin size kac posta attigini soylersen İslemi ona gore yaparim.

Alıntı yapıp

Yapında Sevinsin

• Ekmeği ile oynama onu uuyar
  • yakınlarda veya bi kaç ay önce yeni bina yapılmışsa veya başka nedenlerden dolayı yeni numaralar veriliyor apartmanlara o yüzden oluyor.
  • Bulunduğunuz ildeki posta işleme merkezi (P.İ.M) olarak geçer,buraya şikayet edin.
    Buranın telefonunu bulup telefon edin ve buluduğunuz bölgeye dağıtım yapan elemanların amiri ile görüşmek istediğini söyleyin.
    Ve amiri ile biraz sert dille konuşursanız bundan sonra paketlerinizin kaybolma riski kesinlikle olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

Merhaba ben turkiye postacilar sorumlusu bugra demir. Bahsettiginiz adamin size kac posta attigini soylersen İslemi ona gore yaparim.

Umarsizca headshot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.