Futbol takımımızın Porto ile Perşembe günü Fiyapı İnönü Stadı'nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi L Grubu 3. maçının biletleri Biletix'ten satışa çıktı.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda CSKA Sofya'yı İstanbul'da 1-0, Rapid Wien'i ise Viyana'da 2-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılarımız, 3. maçında Portekiz'in Porto takımını İstanbul'da ağırlayacak. İspanyol hakem Carlos Clos Gomez'in yöneteceği mücadele 21 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak.
Karşılaşmanın biletleri bugün tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center vewww.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)
Bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST B&E 375,00 TL VIP ÜST A&F 300,00 TL VIP ALT A&F 225,00 TL VIP ALT B&E 225,00 TL VIP ALT C&D 300,00 TL NUMARALI ORTA 200,00 TL NUMARALI KENAR 175,00 TL KAPALI ÜST 130,00 TL KAPALI ALT 110,00 TL YENİ AÇIK 80,00 TL ESKİ AÇIK 75,00 TL RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 50,00 TL
Alsaydınız o zaman kardeşim, alın diye yapıyorlar işte.
Büyükler arasında tribünlerden en az parayı toplayan takım Beşiktaş.
Bi kısmı beleşe giriyor, tribünler az doluyor.
Kartal yuvalarından hiçbir şey alınmıyor, Guti ve Q7 gelmiş hala bi formayı çok görenler var.
Beşiktaş kongre üyesiyim, her sene kombinem de var formam da var, maddi durumum çok mu iyi -yoo amaç destekse gerçek destek budur bence.
Feda olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Yuh, kombine almadık bilet fiyatlarına bak
Kartal yuvalarından hiçbir şey alınmıyor, Guti ve Q7 gelmiş hala bi formayı çok görenler var.
Beşiktaş kongre üyesiyim, her sene kombinem de var formam da var, maddi durumum çok mu iyi -yoo amaç destekse gerçek destek budur bence.
bu saydıklarını yapmak icin öyle şahım bir ekonomiye sahip olmak gerekmiyor bile.. hic yoktan her besiktaslının yeni acıktan kombine alması lazım..
quote:
quote:
Bu sene çoğu maça gidemeyeceğimden dolayı kombine almadım, herkes kombine almak zorunda diye fiyatları abartmak nasıl bir mantık? Bilet alınca kulübe destek olunmuyor mu? Q7, Guti geldi sanki inanılmaz paralara geldiler. Önceki sezon neredeyse bu sezonun 3 katı para harcanarak transfer yapıldı.
Kongre üyeliği + Kombine neresinden bakarsan bak bi 3500 TL'ye geliyor. Pardon ama bunu karşılamak için maddi durumunun çok iyi olması gerek. Öyle bir anlatmışsın ki herkes bu masrafları karşılayabilirmiş gibi... Öğrenci olanlar siz kongre üyelerinden daha mı az seviyor kulübünü yani? Tonla kongre üyesi var hala Demirören gibi bir adamı başkan seçiyorsunuz. O Demirören'i seçen kongre üyelerinin Beşiktaşlılığını sorgulamak gerekerir asıl.
Bu sene çoğu maça gidemeyeceğimden dolayı kombine almadım, herkes kombine almak zorunda diye fiyatları abartmak nasıl bir mantık? Bilet alınca kulübe destek olunmuyor mu? Q7, Guti geldi sanki inanılmaz paralara geldiler. Önceki sezon neredeyse bu sezonun 3 katı para harcanarak transfer yapıldı.
Kongre üyeliği + Kombine neresinden bakarsan bak bi 3500 TL'ye geliyor. Pardon ama bunu karşılamak için maddi durumunun çok iyi olması gerek. Öyle bir anlatmışsın ki herkes bu masrafları karşılayabilirmiş gibi... Öğrenci olanlar siz kongre üyelerinden daha mı az seviyor kulübünü yani? Tonla kongre üyesi var hala Demirören gibi bir adamı başkan seçiyorsunuz. O Demirören'i seçen kongre üyelerinin Beşiktaşlılığını sorgulamak gerekerir asıl.
Öğrenciyim
quote:
Öğrenciyim
Belki bana düşmez ama; Cep Telefonlarınız: HTC Touch&iPhone Beşiktaş kongre üyesisiniz, kombineniz var, açtığınız topiclere bakarak bir xbox360 bozup bir ps3 almışsınız, öğrencisiniz ve durumuz çok iyi değil. Tamam peki.
Bu maça gelebilen gelsin inan pişman olmicaksınız ben öyle hissediyorum . Kapalı üst olarak ayrı motive olucaz heralde . Ama her zaman söyledigim gibi inşallah Beşiktaş bu maçta bize ''Allah Allah Allah Allah saldır Beşiktaş , Umutlar tükenmedi saldır Beşiktaş'' dizelerini söyletmez
Kombineyi satıyorum 450 eski açık alan varsa pm atsın
quote:
quote:
adam gibi başkan seçin önce
kapalı alt bende 90 tl
Adam kapalı alt kombine satıyor forumda 900 lira bence kaçırmayın alın hatta bugün buluşun alın 1 maçta burdan karınız olsun
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
Orijinalden alıntı: Hidolf Atler
quote:
quote:
adam gibi başkan seçin önce
daha iyisi aday oldu da biz mi seçmedik ki ben herşeye rağmen fetocu aksu'ya verdim ya neyse ..
zaten yeni yönetim maşallah mükemmele yakın gidiyor. serdar adalı müthiş işler yapıyorseçimden bu yana ki yönetim başarılı bence ..
q7 gelmiş guti gelmiş hala forma almayıp bilet fiyatlarına isyan eden fiyapı 2senelik isiminin olmasına isyan eden taraftarımız var ..
sonra allen iverson gelsin,quaresma gelsin oldu anasını satıyım.adam gibi alışveriş yapma daha ucuza gelmesine rağmen kombine fiyatlarını beğenme sonrada isyan et
yd nin yerine kim gelirse gelsin daha iyidir
sizede maşallah. 2 tane topçu getirdi diye herşeyi unuttunuz. çarşı zihniyeti.
ha bu arada ben formamı alırım. bilet fiyatlarındadan da o kadar şikayetçi değilim. yinede pahalı ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme