Şimdi Ara

Porto Bu Kadar Parayı Ne Yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her transfer sezonunda minimum 100-170 milyon avro arası transferden para kazanıyorlar. 30 milyondan aşağı oyuncuları gitmiyor.

hala kadroya bakıyorum adını duymadığım adamlar. yav arkadaş son 5 senede 600 milyon avro kasaya attın nerede messi nerede ronaldo ? bizde bi demba ba gitti millet aylarca 13 milyona ne aldınız diye sordu. hemen mario gomez'i aldılar.

• Adanlar futbol fabrikası. Hammaddeyi işleyip pahalıya satıyor. Sattığın ürünü niye almıyosun diye soruyorsun sen. Hazır almak yerine kendileri yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portonun sülalesi rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messi ronaldo yok çünkü yandexle anlaşma imzalamamışlar onlar akıl edememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Adanlar futbol fabrikası. Hammaddeyi işleyip pahalıya satıyor. Sattığın ürünü niye almıyosun diye soruyorsun sen. Hazır almak yerine kendileri yapıyor.

Nokta. Hamza hoca'da Porto modeli olmalıyız gençlere önem vermeliyiz dedi Sinan Gümüş 18'de yoktu bu sezon

Bu ülkedeki en iyi Porto Modeli BursaSpor'dur .
  • quote:

Adanlar futbol fabrikası. Hammaddeyi işleyip pahalıya satıyor. Sattığın ürünü niye almıyosun diye soruyorsun sen. Hazır almak yerine kendileri yapıyor.

ya iyi hoşta bir başarı gelmiyor. cl'de uzun süredir üst turda göremedim. genelde uefa'da görüyorum.

bu kadar para varken birazda yıldız almak lazım. şahsen gs 600 milyonluk oyuncu satıp 3-5 milyona adam alıp satmaya devam etsin kızarım. banane abi ileriye ibrahimovic yanına robben gelecek
  • Faize yatırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türgev'e bağışlıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broiser

messi ronaldo yok çünkü yandexle anlaşma imzalamamışlar onlar akıl edememiş

TT yapacakmış onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Nokta. Hamza hoca'da Porto modeli olmalıyız gençlere önem vermeliyiz dedi Sinan Gümüş 18'de yoktu bu sezon

Bu ulkenin en iyi porto modeli Gençlerbirliği dir.

• Komisyoncular yiyodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

quote:

quote:

Şaka'mı bu ? G.Birliği hangi oyuncuyu yetiştirip satmış veya kadrosundaki iyi oyuncuyu geliştirip satmış ?

Bursaspor bu yaz bile coştu

Volkan , Ozan , Enes , Şener , Batuhan , Bakambu , Belluschi .

Altayapıdaki bir gencin bonservis bedeli bile 500bin Euro'dan başlıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

quote:

quote:

Şaka'mı bu ? G.Birliği hangi oyuncuyu yetiştirip satmış veya kadrosundaki iyi oyuncuyu geliştirip satmış ?

Bursaspor bu yaz bile coştu

Volkan , Ozan , Enes , Şener , Batuhan , Bakambu , Belluschi .

Altayapıdaki bir gencin bonservis bedeli bile 500bin Euro'dan başlıyor

En iyi gencler gb de. Irfan can satilinca o yeni aldiklari satilinca görürsün. Bursaya zaten ben medya destegi verildigini dusunuyorum. Ozani iyi pazarladilar.

• supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    Hocam Genç olunca iyimi oluyor hani icraat ben satıldığını görmedim hiç iyi oyuncunun Gençlerbirliğinde . Ozan zaten medya balonu bu bir gerçek ( Lütfen fenerli arkadaşlar cevap atmasın tartışma yapmayalım ) Bursa bana göre Porto modeli Türkiye şubesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broiser

messi ronaldo yok çünkü yandexle anlaşma imzalamamışlar onlar akıl edememiş

çünkü onlar tivitırdan getiriyo
  • işin püf noktası o adamlar %90 üretip satma odaklı öyle messi ve ronaldo veya onlar gibi yıldızlar alsalar sürekli kendi önlerini de tıkarlar bu şekilde çok iyi bence.
  • He yav he 3-5 milyona alıyorlar. Hulk'u Japon liginden 19 milyona aldi bu adamlar. Bir Türk takımı bırakın Japon liginden 19'a oyuncu almayı; bonservissiz alsa transfere bak muahahah yapar bu konudakilerin hepsi.

Bu tür seyler ekonomi temelli gozukse de tamamen zihniyet farkinin yansimasi.

• supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    İrfan can kahveci'nin sadece instagram hesabında göz gezdir, o çocuktan bir cacık olmaz. Yıldız kendini belli eder.
    Ancak bilal kısa olur en fazla.
  • Para biriktirip Messi'yi alacaklarmış.
  • Paranın tamamı takıma kalmıyor. Çünkü Portekiz'de futbolcuların bonservisinden menajerler de pay alıyorlar. Bir futbolcunun bonservisi tamamen takımda değil. Brezilya'da bu olay daha çok yaşanıyor. Mesela Neymar'ın transfer parası hem takım, hem menajerler, hem de babası arasında pay edildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.