Şimdi Ara

Portal 1 ve 2 senaryosu birbirine bağlı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıkla aynı.Portal 2 yi indirdim ancak portal 1'i de bitirmedim ona göre portal 2 oynamak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max.Payne

Sorum başlıkla aynı.Portal 2 yi indirdim ancak portal 1'i de bitirmedim ona göre portal 2 oynamak istiyorum.

Biraz bağlantılı ama sen bilirsin bende 1 i oynamadan direk 2 yi oynadım.
  • Biraz değil baya bağlantılı.
  • Bağlantılı tabi ki de.Bu GLaDOS'a nolmuş böyle,bu testler neden,niye burdayız gibi temel soruların havada kalır.
  • Unutmadan bir de Türkçeye çevrilmiş çizgi romanı var oda okunmalı hikayeyi tam kavramak için.
  • Bağlantılı tabiki hatta devamı. ilk oyunda yıkık harabe gibi gördüğün yerin aslında daha büyük ve o kadarda basit bir yer olmadığını anlıyorsun. Hatta çok eskilere dayandığını fark ediyorsun. ilkini oynadıktan sonra oynaman daha iyi olur bence...
  • bende bayadır merak ediyodum bu oyunu indireyim portal 1 i bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilk oyunda bir tesiste kobay olarak kullanlıyorsunuz. Sonrasında fark edip kaçıyorsunuz ve mekanı patlatıyorsunuz. 2. oyunda çok daha büyük bir mekanda başlıyor ve birşeyleri harekete geçirip yine maceraya başlıyorsunuz. Ama 2. nin sonu çok güzel.
  • quote:

Sorum başlıkla aynı.Portal 2 yi indirdim ancak portal 1'i de bitirmedim ona göre portal 2 oynamak istiyorum.

Portalın hikayesi half life 1 e kadar dayanıyo yani half life 1 2 ep1 ep2 portal oynamadan portal 2 yi oynama hepsi birbirini tamamlıyo
  • oyunun sonunu söylemeseniz daha iyi olurdu ama,neyse.bu arada 135-140 IQ lu birinin portal 1 oynadığını düşünürsek ortalama ne kadar sürede biter?
  • quote:

oyunun sonunu söylemeseniz daha iyi olurdu ama,neyse.bu arada 135-140 IQ lu birinin portal 1 oynadığını düşünürsek ortalama ne kadar sürede biter?

Sonunu söylemedik ama neyse Sadece portal 1 den birleştirdim. Yani yine oyna zira hiç denildiği gibi olmadığını göreceksin.

Arkadaşım IQ meselesiyse hemen kavrarsın. Sadece normal düşünmemen gerekli bir yerdeki kademelerin hepsini bir arada düşünmen gerekli. Bazen hızlı hareket etmen gerekli. Zira sana yardımcı olacak bir öğe ani bir kararla fiiliyata dökülmeli ve çok eğlenceli emin olabilirsin...

• Portal 1 3 saatlik oyun en fazla. Tamamen Türkçe altyazısı da var. Mutlaka önce onu oyna. Sonra çizgi romanını oku. Sonra Portal 2. O da Türkçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Portal 1 3 saatlik oyun en fazla. Tamamen Türkçe altyazısı da var. Mutlaka önce onu oyna. Sonra çizgi romanını oku. Sonra Portal 2. O da Türkçe.

bu söylediklerinin hepsi var elimde merak etme :)
  • İkisinin hikayesi birbirine bağlı.İkinci oyun birinci oyunun devamı diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 25 Kasım 2011; 15:05:00 >
  • evet hikayeler birbirine baglı
    bayadır oynamıyom hatırlattıgın iyi oldu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 25 Kasım 2011; 15:17:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.