Şimdi Ara

PORT YÖNLENDİRME (ARAKDAŞLAR BİR ZAHMET YARDIMCI OLUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (DAHA ÖNCEDE AÇTIM BU KONUYU BAŞKA BÖLÜMDE MACIM FLOOD YAPMAK DEĞİLDİR ARKADAŞLAR SORUNUMA CEVAP BULMAIYORUM KON İLE İLGİLİ OLAN BAŞLIKLARA YENİMSJ ŞEKLİNDE YOLLUYORUM ŞİMDİ SORUNUMA GEÇİYORUM;

Herkeze Merhabalar;

Sorum Konu başlığında olduğu gibi port yönlendirme ile ilgili İnternet sağlayıcım "TTNET" dir.Hız (8mbit) modem ise ZyXEL P-660 W-TX (wireless)

Crysis 2 ile ilgili olarak multipalyer oynayabilmeniz için bazı modemlerde port yönlendirmesi yapılması gerekiyor,bu modemlere bizimkisi de dahil,
    ancak tüm çabalarıma rağmen bir sonuç alamıyorum internettewww.portacmak.com sitesindeki tüm yönergeleri uygulayarak açmaya çalıştım lakin
    sonuç alamadım..DNS ve İnternet protokolü IPv4 ip numaraları değiştirildi.Windows firewall ayarlarımı kontrol ettim oyun için erişime izin verdim aynı şekilde antivirüs programınada oyun için izin emri verdim.

Bu sorunla ilgili bir çok arkadaş aynı dertten muzdarip,Yabancı forumlara bakıyorum,Ea supporta mail attım crytek firmasınada yakardım ancak ne detaylı bir açıklama var nede başka birşey.

SİZDEN RİCAM BU KONUDA TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞ VAR İSE LÜTFEN YARDIMCI OLSUN BİLGSAYRIMDA YAPTIĞIM İŞLEMLERİN BİRER BİRER RESİMLERİDE MEVCUTTUR ...ONLARDAN BİR TANESİNİ YÜKLÜYORUM LÜTFEN YARDIM EDERSENİZ MÜTEŞEKKİR OLURUM,SIRF İNTERNETİ BU OYUN İÇİN ALDIM...BAŞIMA GELENE BAK
    KISACASIDA BU PORT AYARLARI OLMADAN MULTİPLAYER OYNAYAMIYORSUNUZ..

PORT YÖNLENDİRME (ARAKDAŞLAR BİR ZAHMET YARDIMCI OLUN)

• hocam basit ya teamviewer varsa baglanıp iki dakka hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

hocam basit ya teamviewer varsa baglanıp iki dakka hallederim

akşam online olabilrmisiniz ? şu anda işteyim ?
  • Hocam sende P660hw kullanıyorsun. Port Açma yönlendirme sorununu bende aşamıyorum. Ps3'te Pes2011 yapıcam ama bizim modemlerle bi türlü olmuyor. Kafayı yememek elde değil.
  • Aynı modem bendede var, eğer çözebilirseniz anlatılırsa iyi olur hocam. Artık açmaktan ümidi kestim zaten idare etmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Aynı modem bendede var, eğer çözebilirseniz anlatılırsa iyi olur hocam. Artık açmaktan ümidi kestim zaten idare etmeye çalışıyorum

Lanet olsun bu modemi aldığım güne , o derece
  • bende arkadaşlarla multi oyunlar oynuyorum şehir dışından vs ama port değilde hamachi diye bir program var uzakdan ağ kuruyoruz sorunsuzca oyunumuzu oynuyoruz yapamazsanız sonbi çare deneyin işinizi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözüm bulundu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

çözüm bulundu mu ?

1 Yıllık hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.