Bir dış ağda, bir dış temsilciye sahip iki taşınabilir düğüm düşünün. İki taşınabilir düğümün taşınabilir IP’de aynı vasıta adresini (COA) kullanması mümkün müdür?
[ ben ne anlatmak istediğini dahi anlamadım sorunun,o derece bilgisizim bu konuda. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. ]
Sorunun ingilizcesi nedir?
soru tükçe,olduğu gibi aktardım..
Soruyu size kim aktardiysa Google Translate ya da herhangi bir cevgiriyle aktarmis cunku terimler kesinlikle yanlis cevrilmis.
Evet çeviri olabileceğini ben de tahmin ediyorum..peki nasıl olmalı ,nasıl bir açıklama olabilir bunun için?
iki sefer okudum, üçüncü kez okusam da pek birşey farketmeyeceğini anlamış durumdayım. ben de sorunun daha basite indirgenmiş türkçesini rica edeyim..
KENDİ WEB SİTENİ KURMAK İSTERMİSİN ???
* İlk sitenizi 2-3 saat içerisinde kurduktan sonra site kurmak sizin için 20 dakikalık bir işlem olacak.
* Kendi sitelerinizi kurabileceksiniz Adım adım anlatımla,videolar bittiğinde siteniz de kurulmuş olacak.
Sıfırdan-zirveye.. Profesyonel siteler kurmayı öğreneceğinizden,site kurup satarak gelir elde edebilirsiniz.
sorunun orijinali nedir? sorudan anladığım haliyle evet diyorum ama sadece tahmin ettiğim şeyi soruyorsa doğru.
Burada dış ağdan kastı Foreign Agent ve taşınabilir düğüm dediği şeyde MN(Mobile Agent) bu şekilde olduğunda herhangi bi yorum yapabilecek olan varmı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme