Şimdi Ara

Bilgisayar ağları hakkında bir sorum var yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir dış ağda, bir dış temsilciye sahip iki taşınabilir düğüm düşünün. İki taşınabilir
    düğümün taşınabilir IP’de aynı vasıta adresini (COA) kullanması mümkün müdür?

[ ben ne anlatmak istediğini dahi anlamadım sorunun,o derece bilgisizim bu konuda. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. ]

• Sorunun ingilizcesi nedir?
  • soru tükçe,olduğu gibi aktardım..
  • Soruyu size kim aktardiysa Google Translate ya da herhangi bir cevgiriyle aktarmis cunku terimler kesinlikle yanlis cevrilmis.
  • Evet çeviri olabileceğini ben de tahmin ediyorum..peki nasıl olmalı ,nasıl bir açıklama olabilir bunun için?
  • iki sefer okudum, üçüncü kez okusam da pek birşey farketmeyeceğini anlamış durumdayım. ben de sorunun daha basite indirgenmiş türkçesini rica edeyim..
  • KENDİ WEB SİTENİ KURMAK İSTERMİSİN ???

* İlk sitenizi 2-3 saat içerisinde kurduktan sonra site kurmak sizin için 20 dakikalık bir işlem olacak.

* Kendi sitelerinizi kurabileceksiniz Adım adım anlatımla,videolar bittiğinde siteniz de kurulmuş olacak.

Sıfırdan-zirveye.. Profesyonel siteler kurmayı öğreneceğinizden,site kurup satarak gelir elde edebilirsiniz.

http://tinyurl.com/kendi-siteni-kendin-kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun orijinali nedir?
    sorudan anladığım haliyle evet diyorum ama sadece tahmin ettiğim şeyi soruyorsa doğru.
  • Burada dış ağdan kastı Foreign Agent ve taşınabilir düğüm dediği şeyde MN(Mobile Agent) bu şekilde olduğunda herhangi bi yorum yapabilecek olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.