|
Merhabalar arkadaşlar, Yeni taşındığım doğu ilinin bir ilçesinde port yok, alt yapı yok şeklinde sorgulama sonucu aldım. Türk telekom bayilerinden abonelik açtırmadan direk açmıyorlar abi yanıtını aldım. İçişleri Bakanlığı Açık kapıya yazınca, tutuşup Türk Telekom yetkilileri beni aradı. Eve gelip, kablo bağladılar. Nereden ölçerlerse ölçsünler apartman ankastresi, kutusu hepsinde SNR 8.0 oldu. Hat sözde 52mbitlere kadar görünüyor ama hız 13mbps ancak onda da sor 8. Adamlar abi alt yapı bölgede çok kötü. Ben iptal ettiriyorum buraya internet açamayız. Şikayet edin tekrardan Fiber alt yapı istiyorum şeklinde anca o zaman düzelir dedi. Çekti gitti. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Mevcutta aboneler kullanıyor ama onlarda kaç kullandıklarını bilmiyorlar. Komşulara soruyorum hepsi bilinçsiz, benim telefon full çekiyor diyor modem wifi simgesine takılıyor kimisi diyor bende fiber var 120 mbps alıyorum diyor komple TT kutusuna gelen 50 mbps. Ne yapsam sonuç alırım sizlere de sormak istedim. Evin hattından bağladıkları cihazın görüntüsü bu. Ankastre de tt kutusunda da aynı görüntü var. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ment -- 19 Ağustos 2024; 11:21:46 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt