Arkadaşlar yurtta bfme 2 oynarken gamerangerde yanımda modem işareti var ve odaya girerken port açmam gereken bir bilgi veriliyor bana sitede bu konudahttp://forum.donanimhaber.com/m_43829655/tm.htm porç nasıl açılır anlatılmış ancak verdikleri site çökmüş başka bir site yok mu port açabilmek için modem arayüzüne girmeyi başardım site lazım bana alıntıyla cevap lüfen teşekkürler
modemin markasına bakarak manuel olarak yapman daha saglıklı olur zaten basit bişey
quote:
Orijinalden alıntı: aglarm
modemin markasına bakarak manuel olarak yapman daha saglıklı olur zaten basit bişey
150M Wireless Lite N Router Model No. TL-WR740N modem bu içine girebildim fakat ne yapcam şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: donhak
quote:
150M Wireless Lite N Router Model No. TL-WR740N modem bu içine girebildim fakat ne yapcam şimdi
şimdi her modem faklı fakat çoğu NAT diye biryer var orda olur genelde benimkinden örnek mesela
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: donhak
quote:
şimdi her modem faklı fakat çoğu NAT diye biryer var orda olur genelde benimkinden örnek mesela
burdaki ingilizce olduğundan bulamadım birde görünümü sizinki gibi değil acaba router olduğu için port açılmama gibi bir durumu olabilir mi
anladım teşekkür ederim son sorum bu portu açmanın herhangi bir zararı var mı sonuçta kişisel bir internetim değil bunu açınca herhangi bir sıkıntı çıkar mı istediğim zaman kaldırabilir miyim teşekkür ederim
hiç bir sorun çıkmaz ve istediğin zamanda kaldırabilirsin korkma yani
yutta personelden bi tanıdık olsa torpil yapar açarda işte neyse kolay gelsin sana
quote:
hiç bir sorun çıkmaz ve istediğin zamanda kaldırabilirsin korkma yani
yutta personelden bi tanıdık olsa torpil yapar açarda işte neyse kolay gelsin sana
Service Port: 16000 yaptım IP Address: 192.168.1.101 yaptım Protocol: UDP yaptım Status: Enable Common Service Port: Select One burayı değişmedim bilmediğimden
Gamerangerdeki sorun çözülmedi.Nereyi yanlış yaptım acana veyahut teamwiewer kursam siz yapar mısınız :)
malesef zamanım yok şuan
Başka bilgisi olan yok mu port açabiliyorum oraya hangi bilgileri girmem gerek
Değerli Müşterimiz ;
TTNET Kampanyalı veya Türk Telekom Lokum Kampanyası dahilinde almış olduğunuz TP-LINK marka modeminizin anlaşmalar gereği teknik destek ve teknik servis hizmetini (yazılım, donanım, garanti şartlarına) SENTİM BİLİŞİM vermektedir.Mail adresi üzerinden ( modemdestek@sentim.com.tr ) irtibata geçip probleminizi açıklayıcı bir dilde bildirmenizi rica ederiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme