Şimdi Ara

Port Açma yönlendirme , lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hepinize arkadaşlar..Steamda bazı oyunlar için port açmak gerekiyor ben deniyorum internetten de bakıyorum ama internettekiler çok farklı TP-Lınk lerede baktım yıne farklı benımkı TP-Lınk..Videolarda herkese port aralığını sormuş bende sormuyor.Port Açma yönlendirme , lütfen yardım
    Ben gelişmiş ayarlardan yönlendirmeye girdim yanlış mı yaptım? Yardım ederseniz sevinirim
    Resime bakarsanız sevinirm .Bende böyle gözüküyorum port açmak içingirdim yönlendirmeye gelişmiş ayarlardan başka bir yerden mi yapmam gerekiyor?

• Aslında çok yaklaşmışsın ;)
    Öncelikle kendi bilgisayarına sabit bir ip adresi ver.

Bunun için Ağ ve Paylaşım Merkezine girip mevcut bağlantına tıkla ve özellikler yazan yere gir. TCP/IP v4 yazan yere tıkla ve :

Bu resimde bir örnek gösterdim.

Daha sonra yapman gereken modeme giriş yaptıktan sonra:

Gelişmiş Ayarlardan NAT'a girip oradan Virtual Server (Sanal Sunucu) yazan yere tıklamak.
    Onu yaptığın zaman aşağıdaki resimdeki ekran karşına gelecektir.

Buradaki ekrana göre örnekle port eklemek gerekirse :

Index Kuralı/Rule: 1
    Uygulama/Application: SuperMario
    Protokol: Hepsi/All
    Başlangıç Portu: 3333
    Bitiş Portu: 3333
    Yerel Ip Adresi: 192.168.1.x(x yerine artık bilgisayarına hangi sabit ip numarasını verdiysen işte o:)

Menünde Türkçe mi yoksa İngilizce mi yazdığını bilmiyorum ama sıralama aynıdır :)

Bunu kaydettikten sonra başka portlar da gerekiyorsa aynı yere girip sadece Index Kuralı yazan yeri sırayla 2 3 4 5 gibi değiştirip farklı uygulama isimlerinde farklı portları da açabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.