Şimdi Ara

Steam internet sitesi giriş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepiniz steam i biliyorsunuzdur 1 yıldır sorunsuz çalışan steamde bir sorunla karşılaştım steam client ile steam hesabıma sorunsuz bir şekilde giriyorum ama steam internet sitesinde aynı isim ve şifre ile girdiğimde hatalı giriş diyor bunun hesapla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü arkadaşımın bilgisayarından internet sitesinde hesabıma girmeyi denediğimde sorunsuz bir şekilde girdi çözümünü bilenler varsa lütfen yazsın çok takmış durumdayım çünkü bazı oyunların steam bağlantılı siteleri var ve burdan takas yapıyorum ama bu sorun yüzünden yapamamaya başladım şimdiden teşekkürler.

• Yukarı aynı hata bendede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.Aynı sorunu yaşıyorum
  • Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkeberke545 B kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla stemgifts gibi sitelere steam'in kendi sitesinden girmeye çalışıyorsun.Aynı sorun bende de vardı.Çözümü için steam'den herhangi bir oyuna gir sonra sol shift+tab'e bas ordan de web browser'a gir.Burdan bağlanınca zaten steam client'ta giriş yapmış olduğun için steam web sayfasına da giriş yapmış oluyorsun,o yüzden artık şifre girmene gerek kalmayıp istediğin siteyle bağlantı kurabilirsin.
  • Beyler Bendede Aynı Sorun Varr
  • Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum halletmek yerine programdan işlerimi hallediyordum. Bugün lazım oldu işi çözdüm
    Benim kullandığım yöntem şu steam prog. çıkış yaptım şifremi unuttum dedim yeni şifre aldım. Sonrasında giriş yaptı web ten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leader1903

Anladığım kadarıyla stemgifts gibi sitelere steam'in kendi sitesinden girmeye çalışıyorsun.Aynı sorun bende de vardı.Çözümü için steam'den herhangi bir oyuna gir sonra sol shift+tab'e bas ordan de web browser'a gir.Burdan bağlanınca zaten steam client'ta giriş yapmış olduğun için steam web sayfasına da giriş yapmış oluyorsun,o yüzden artık şifre girmene gerek kalmayıp istediğin siteyle bağlantı kurabilirsin.

hocam nasıl yaptınız anlamadım
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Benim çözümüm alternatif bir çözüm aynı sorun ben de vardı, açıkçası cevap bulamadım.

Yaptığım;

1-Steam'i kendi programından açmak, daha sonra kütüphanede ekli bir oyuna girmek,
    2-shift+tab' e basarak steam in web browser'ına girmek(Mozilla, Chrome vs yerine bunu kullanmak gibi düşün)
    3-Burdan google'a gir ve steam'in sitesine bağlan, zaten sağ üste adın gözükecek (Yani artık giriş yapmış oldun)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • steam kendi programından hiç bir şekilde giremiyorum hatalı giriş diyor bende anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.