Şimdi Ara

Porsche Modelleri [Enine Boyuna Tartışalım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

markalar konusunda bilgim var ama teknik konularda yeterli değilim.

Benim aklıma lüks safkan spor araba deyince

Bugatti, Ferrari, Porsche, Lamborghini geliyor.

Hayantında bir kere böyle araba alabilecek biri için bence en ucuz lüks ve performans yaşama sanşı

Porsche'de var. (Tabi benim görüşüm)

Şimdi danışmak istediğim şu,

- 911 serileri 4 kişilik, arka koltuklar ne derece rahat, 4-5 saat seyahat halinde rahat şekilde gidilir mi ?

- carrera, carrera s, carrera4, carrera 4s, turbo, turbo s

şöyle bir tablo çıkarttım sitesinden;

carrera gts: 408 hp, 306 km/s
    carrera : 345 hp, 289 km/s
    carrera s: 385 hp, 302 km/s
    carrera 4: 345 hp 284 km/s
    carrera 4s: 385 hp 297 km/s
    turbo: 480 hp,
    turbo s: 530 hp, 315 km/s

en ucuzu 300 binden başlıyor, turbo s'ide 500 bin diyelim 2.el

carreara ile turbo arasında 200 bin fark vermeye değecek bariz fark var mı arkadaşlar ?

bilmemek değil öğrenmemek ayıp bende açık şekilde sordum arkadaşlar.

---

izlerken için acıdı valla

http://www.youtube.com/watch?v=mDkFKLk39b8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 2 Haziran 2011; 12:02:00 >

• arka koltuklar uzun yolculuklar için kesinlikle çok rahatsızdır. şehir içi kısa mesafelerde kullanılabilir. aradaki farkı verip vermemek kişinin performans beklentisiyle alakalı bir şey aralarındaki müthiş performans farkı ve turbodan bir kaç uygulamayla daha fazla güç te alınabilir.
  • Hacı neyini tartışalım.Geçen balkonda oturuyorum elemanın biri porsche ile bir asıldı gaza, caddee inledi.Kısaca adam şeklini koydu gitti.Böyle arabaya binen adam 100-200 bin liranın lafını yapmamalı.
  • En düşük performanslısı bile forumun %90'ına fazla gelir..Turbo S felan zaten kusturur adamı.

+530 Hp bir aracı sürmüş biri olarak söylüyorum.
  • hep aradığım ortam, o kadar dedim şu porş olayını tartışalım diye ama katılım olmadı...
  • En ucuzu 300 den başlamıyor 110 bin euro boxer modeli, 125 bin euroya cayman s pdk modelini veriyorlar, Porsche dediğimde aklıma 911 Turbo, GT2-3, carrera 4s, targa 4s geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

.Böyle arabaya binen adam 100-200 bin liranın lafını yapmamalı.

dostum sakın böyle düşünme

dışardan gözüktüğü gibi değil malesef

isim vermeyeyim istanbulda özel bir hastanenin sahibi ile yakın tanışıklığım var

adamın hastanesi var bwm 7 serisi var ama evi için filipinlerden kontratlı hizmetçi getirtiyor

aylık 400 liraya çalıştırıyor, 5 senede 1 defa uçak bileti alıp memlekete gitmesine izin veriyor

keşke dediğin gibi olsa ama öyle değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar istanbul'da en uygun fiyata "0" porsche satan firma hangisi ?

Sahibinden.com a bakıyorum aynı model aynı araba 70-80 bin lira farklı fiyatlar var ortada.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • o nasıl bir insanmış öyleee ... 5 senede 1 kez çalışanına izin veriyor ve 400 lira maaş.7 serisine biniyor , hastane sahibi.7 serisiyle sırat köprüsüne gireceğine inananlardan herhalde.

quote:

Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki, padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Hacı neyini tartışalım.Geçen balkonda oturuyorum elemanın biri porsche ile bir asıldı gaza, caddee inledi.Kısaca adam şeklini koydu gitti.Böyle arabaya binen adam 100-200 bin liranın lafını yapmamalı.

bencede neyini tartışalım :)
  • selam dostum, öncelikle 0 km almanı kesinlikle önermiyorum, öyle uzun yolcuklar hayali falanda kurma, araba su gibi içiyor benzini, sana tavsiyem 2. el al, hevesini alınca sat, 1-2 yıl kullan, çok az zarar edersin, ama 0 alırsan, acayip zarara girersin.

not: porsche alan, benzinin lafınımı yapar diyeceksin ama, 1 günde 500-600 liralık benzim harcadığımı bilirim.
  • hevesin varsa 1 aylık kirala (para varsa) 1 aylık kiralayınca yüksek hpli arabanın gereksizliğini anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lackers

o nasıl bir insanmış öyleee ... 5 senede 1 kez çalışanına izin veriyor ve 400 lira maaş.7 serisine biniyor , hastane sahibi.7 serisiyle sırat köprüsüne gireceğine inananlardan herhalde.

quote:

Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki, padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.

Hepsi değil ama zenginlerin birçoğu memurun lafını yapmayacağı paranın lafını yapıyorlar.
    Adamın fabrikası var ama bir iş yaptığınızda geçen sefer 10 tl kalmıstı sende diyebiliyorlar.
  • Arkadaşlar almanların sitesine bakıyorum

birçok model onlarda satışta ama bizde yok

örneğin

panamera dizel

panamera hybrit

911 speedster

gibi

sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcanaltaylar

hevesin varsa 1 aylık kirala (para varsa) 1 aylık kiralayınca yüksek hpli arabanın gereksizliğini anlarsın

bu yorum fail omuşkedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
  • Arkadaşlar Porssche'lerin FULL opsiyon listesi neden sitelerinde yer almıyor ?

Bunları nereden görebilirim ?
  • Arkadaşlar sadece Porsche Panamera 4 mü 4 çeker yoksa

4s'te mi 4 çeker ?
  • aha bu da panamera S- manüel vites.
    Kim manüel panamera alır, niye alır ?

Porsche Modelleri [Enine Boyuna Tartışalım]
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: lackers

o nasıl bir insanmış öyleee ... 5 senede 1 kez çalışanına izin veriyor ve 400 lira maaş.7 serisine biniyor , hastane sahibi.7 serisiyle sırat köprüsüne gireceğine inananlardan herhalde.

quote:

Hepsi değil ama zenginlerin birçoğu memurun lafını yapmayacağı paranın lafını yapıyorlar.
    Adamın fabrikası var ama bir iş yaptığınızda geçen sefer 10 tl kalmıstı sende diyebiliyorlar.

Zaten öyle öyle zengin oluyorlar

Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünyaya yarın ölecekmiş gibi öbür dünyaya yatırım yapın gibi bir söz vardı sanırım hadis.Bunlar o sözün ilk kısmına çok iyi uyum gösteriyorlar

• tatışacak ne var ya daşş gibi araba cayen zaten KAYIYO gidiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.