Şimdi Ara

poppy'nin fazla güçlü olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • op mu desem bilemedim. Şu keystone ile birlikte %30 can shield çıkartıyor zaten. Onu da geçtim Q su çok fazla vurmuyor mu? Tanklığa hiç girmiyorum poppy'nin özelliği o, eski poppy'de böyle az canı varken fena playzler yapabiliyordu fakat tanklığa rağmen damage çok fazla geliyor bana. Q damage'i kıssalar şuan hiç sırıtmaz. Resmen her türlü matchup için kafa atılarak picklenecek bir şampiyon. Worlds'te zaten her oyun vardı , atıyorum şuan bakmadım da poppy'nin ban pick rate'i %100 olabilir wolrds'te. Hala neden ellenmedi bilmiyorum.

• İlk basede parıltı alıp adamı duvara mıhlayabilirsen can kaybetmeden adamı yarı cana indirmek çok kolay artık zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk base de sunfire in yakan dalgasini aliyosun lane'e girdigin gibi rakibe giriyosun ve gg easy. Sheen falan kar etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trundleyle beraber oyundan düşürülemeyen champlardan.
    Kanser bence.
    Base ad nerfi bekliyorum.
    İcebornla gereksiz damage çıkarıyor.
  • iceborna nerf getirmesinlerde soyle aptal aptal tanklari nerflemek icnn. Resmen ezreali bitirdiler.buzdognsiz asasinleri kitelemesi zor. Ve uclu buildi bile leş vururken mecbur buzdogan almak ... Millet 750 sag tik atarken ve vayne 1300 sen q tuttursan ne olur tutturmsan neolur max 650 vuruyor.

• Poppy iyide sezon başındaki poppye nazaran hala arada dağlar kadar fark var heyulan nerfi hariç bir nerf gerektiğini düiünmüyorum toplane herolarının yarısı dövüyor poppyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Efeakx

Poppy iyide sezon başındaki poppye nazaran hala arada dağlar kadar fark var heyulan nerfi hariç bir nerf gerektiğini düiünmüyorum toplane herolarının yarısı dövüyor poppyi

Hangi yarısı dövüyor, merak ettim?

Konunun başlığını görünce kesin bloodimir açmıştır dedim.

Gerçekten gank atılması da zor bir champ. Lane'de ileride olsa bile arkadaki minyonlara e atip w basip kaçabiliyor, o yetmedi ultisi var.. Counterpick'i yok mu? Tabiki var. Ona rağmen ortalama bir poppy lane'i kolay kolay kaybetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 30 Kasım 2016; 12:24:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küfür yasak dostum
  • Kaan Kural olsaydı :

"Poppy şuan çok güçlü değil,kahraman hücumunun menzilinin azaltılmasıyla bir numaralı opsiyon olmuyor"

derdi.

• Worldste hemen pickleniyordu. Karşıda Trundle da olsa Jayce de olsa pickleniyordu. Lanede dayak yese bile hiçbir şekilde oyundan düşmüyordu. Dediğin gibi pick ban rate %100 olabilir poppy'nin. Olmasa bile %100e yakındır. Op şampiyon dediğin gibi.

• Turnuvalarda dikkat ettiyseniz, late giden oyunlarda eğer Poppy varsa herhangi bir tarafta, o kişi o lane'i late'de kaybetmiyor %99. Kafa kafaya gidecek kimse yok soloda late Poppy'e karşı. Jayce gıdıklıyor. Rumble daha Q açarken yarı canı gidiyor. Bir tek Trundle diyorum dövebilirse döver. O da eğer gank yardımı alırsa. Yoksa disengage yapmak çok kolay Poppy ile. Hem safe karakter, hem gerekenden fazla hasarı var hem de oynaması kolay. Tek kötü yanı sıkıcı, çoğu tank şampiyon gibi.
  • Çek bi kennen karşısına sonra bi konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

Çek bi kennen karşısına sonra bi konuşalım

kennen ne yapabilir poppy'ye? Esas kennen,jayce falan alırlarsa poppy alıyorlar karşısına.
  • quote:

Poppy gibi hard tanklara karşı ad yada ap hero picklemek intihar demek oyun başı bolca kill alamazsaniz o lane bitiyor sizin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

kennen ne yapabilir poppy'ye? Esas kennen,jayce falan alırlarsa poppy alıyorlar karşısına.

1e 1 de kolay kolay poppynin kesebileceğini düşünmüyorum skillerinden filanda kaçması kolay tflerde zaten kennenin daha bi üstünlüğü var lane kafa kafaya gider he çıkar biri yanlış oynar saçmalık yapar o ayrı
  • Poppy baya güçlü net bi karşı seçimi yok. Belli bi süre sonra karşısında durulmuyor.fiorayla belki zorlayabiliriz ama onunda q sunu dodgelayabiliyor

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    trundleyle
  • Mahvolmuş Renekton?
  • Tamam poppy iyide abartmayın lütfen ortalama bi poppy lanede yenilmez falan.. Darius teemo renekton trundle jax poppy ye dar eder koridoru

• O tanklığına göre gereksiz bi hasarı var hayır ölmüyosun kardeşim tamam da niye tek atıyosun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.