Şimdi Ara

poppy'nin fazla güçlü olması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Tamam poppy iyide abartmayın lütfen ortalama bi poppy lanede yenilmez falan.. Darius teemo renekton trundle jax poppy ye dar eder koridoru

geçen olaf oynuyorum. Farmım 40 fazla fakat 0-2yim. Aşağı yukarı eşitiz yani FB almadı.

Herneyse, bende 130 ad var 100 armor var can 2k falan.

poppy'de 76 ad mi ne var, 120 armoru var canı da 3k.

Poppy Tek comboda benim yarı canı alıyor, true damage falan vurmama rağmen 130 ad ile BC ile (armorunu da kırıyorum üstelik) trade'ten ben zararlı çıkıyorum.W'su çok op. Pasifi ve yeni keystone birleşince çok saçma birşey çıkıyor ortaya. Hayatım boyunca olafla hiçbir heroya karşı trade'lerden zararlı çıkmamıştım, ilk defa QEW attığım adam yarı ad oranıma sahipken benden fazla vurdu. Evet kağıt üzerinde imkansız gibi görünüyor ama Q çok vuruyor.

manası bitmeden durdurulmuyor poppy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 30 Kasım 2016; 16:48:44 >

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Q ve w su dengelenebilir. Ama tankların hepsi böyle az yer çok vurur.Kendin diyorsun hocam olafla tradelerden hic zararlı çıkmadım diye. Olafada ayar çekilmesi lazım o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 30 Kasım 2016; 17:17:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

trundleyle

Trandıla trundle malfayta malphite diyorum.
    Mutluyum tşkrler.
  • Baya güçlü durumda . Bana göre bütün şampiyonlar çok güçlü olmalı . Bir de eski hali bence daha eğlenceliydi ,ultiyi atıp q ile çok fazla hasar çıkarıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Mahvolmuş Renekton?

Renekton mahvolmuş çıkarsa o poppy onu duvara ittiği gibi öldürür .
  • Şuan top lanedeki en güçlü 3 herodan biri falandır kesin . Bir tane buzdoğan ile yarı canınızı tek komboda alabilir . Trade leri kaybetmesi resmen imkansız , çok acil nerf yemesi lazım . Oynaması da gayet basit tek elle bile oynarsın . Poppy oynayıp iyi oynadığını düşünenlere ayar oluyorum . Topta çok iyi Jayce oynayan biri kara balta aldıktan sonra kesebilir ama yine de çok zor siz onu 2 saat dürtün o sizi 1 kere duvara çaksın oracıkta ölürsünüz .
  • Oyun mekaniklerinde bir tanki dovmek icin ondan daha tank olmanız gereklidir.

Jayce kennen ise yaramaz. Belki shyvana. O da tank da olsa dps oldugu icin belki.

• Poppy late game'de falan 1v1 atamaz ki Poppy teamfight'ı ve adam picklemesi güçlü olan tank bir karakter. Oyunun en iyi peelerlarından birisi, W'su kapattığı adamın çıkmasını çok zorlaştırıyor ama tek atımlık kurşun, o stunı attığı adam ölmezse sıkıtıya girer. Ultisi de çok güzel ve her şeyin seyrini değiştirebiliyor, ammavelakin;

Poppy'i late game'de kesecek çok fazla champ var, hani gerçekten çok fazla. Herhangi bir fighter-bruiser-juggernautlar bile alabilir komple bir 1v1 senaryosunda ( takım arkadaşlarının yardıma gelmediğini varsaydığınızı düşünerek söylüyorum). Irelia Fiora Poppy Yasuo Darius Riven Jax Trundle Morde Kled Illaoi Tryndamere GP şöyle bir şampiyonları açtım baktım hemen hepsi ikiye bölüyor yani. Poppy'nin hiçbir yeteneği adam akıllı scale olmuyor, Bonus AD olduğu için skillerinde daha çok damage atması için itemlardan gelen bir AD'ye ihtiyacı var. Tek damage attırabilen şey Q'sundaki % hp damage o da armor ile bayağı azalıyor. Tank çarlar sizi sadece base damage ve Sunfire ile kesemez, ya çok kötü oynayıp bütün stunlarına falan kafa atmışsınızdır ya da adam sizden çok öndedir. Riven oynadığım için Riven'dan örnek vereyim, Poppy çoğu zaman kaale almaya bile değmez ignorelayıp carrylere focus atarsınız, tek sıkıntıya sokacak olayı W'su Poppy'nin. Ama eğer adamların savaşılamayacak bir compu var ve split yapmanız gerekiyorsa LDR ve lifesteal olduktan sonra o poppy yarıya kadar anca indirebilir canınızı. Fiora ve Yasuo için daha bile kolay hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Poppy late game'de falan 1v1 atamaz ki Poppy teamfight'ı ve adam picklemesi güçlü olan tank bir karakter. Oyunun en iyi peelerlarından birisi, W'su kapattığı adamın çıkmasını çok zorlaştırıyor ama tek atımlık kurşun, o stunı attığı adam ölmezse sıkıtıya girer. Ultisi de çok güzel ve her şeyin seyrini değiştirebiliyor, ammavelakin;

Poppy'i late game'de kesecek çok fazla champ var, hani gerçekten çok fazla. Herhangi bir fighter-bruiser-juggernautlar bile alabilir komple bir 1v1 senaryosunda ( takım arkadaşlarının yardıma gelmediğini varsaydığınızı düşünerek söylüyorum). Irelia Fiora Poppy Yasuo Darius Riven Jax Trundle Morde Kled Illaoi Tryndamere GP şöyle bir şampiyonları açtım baktım hemen hepsi ikiye bölüyor yani. Poppy'nin hiçbir yeteneği adam akıllı scale olmuyor, Bonus AD olduğu için skillerinde daha çok damage atması için itemlardan gelen bir AD'ye ihtiyacı var. Tek damage attırabilen şey Q'sundaki % hp damage o da armor ile bayağı azalıyor. Tank çarlar sizi sadece base damage ve Sunfire ile kesemez, ya çok kötü oynayıp bütün stunlarına falan kafa atmışsınızdır ya da adam sizden çok öndedir. Riven oynadığım için Riven'dan örnek vereyim, Poppy çoğu zaman kaale almaya bile değmez ignorelayıp carrylere focus atarsınız, tek sıkıntıya sokacak olayı W'su Poppy'nin. Ama eğer adamların savaşılamayacak bir compu var ve split yapmanız gerekiyorsa LDR ve lifesteal olduktan sonra o poppy yarıya kadar anca indirebilir canınızı. Fiora ve Yasuo için daha bile kolay hatta.

sıkıntı poppy'nin laning phase aşamasında. Yoksa late game de Dominiks almış adc'ler tankmış,squishy'miş dinlemiyor ama laning phase'te çok sıkıntı poppy'ye karşı oynamak. gerçekten düşmüyor çünkü.

şöyle diyeyim lane dengeliyse gank'lerden kaçabildiği ve gank'lerden kill alabildiği için yavaşça öne geçiyor. 6 dan önce W sayesinde lee,vi,zac gibi meta jungler'ları gank atamıyor, 6 dan sonra da R ye bastığı an adamların ikiside geri çekiliyor zaten flash bile atmadan yürüyerek gidiyor poppy.

Lane'de gerideyse pasif,w sayesinde 1 lvl fark bile olsa kafa kafaya durabiliyor ve item olarak çok rahat scale oluyor. Sunfire+Iceborn sonrası resmen full build sanıyorsunuz kendinizi.

olurda ezilirse, 1-3 falan giderken birşeyler oluyor adam bota bir tp atıyor elini kolunu sallayarak dive atıyor. W olduğu için kaçamıyorlar zaten, yeni keystone ve pasif birleşince %30hp kadar shield çıkıyor, W nun armor da birşeliyor tabi bu shield'le oluyor mu sana ölümsüz bir tank bota tp atmış.

bunların hepsini geçtim, poppy utility bir tank ve çokta gözüme batmıyor tanklığı. Çünkü artık late game tanklığı falan kalmadı , -5ad takıma karşı 750 armor malphite bile saniyeler içinde eriyor çünkü- gözüme batan tüm bunlar olurken poppy'nin Q sunun damage'inin çok olması. Tamam dodge'laması kolay vb falan da E yi olurda yerseniz yarı can kafadan gidiyor. hele hele squishy ise. Worlds'te gördük 1-2 poppy'nin kendisinden 1 lvl yüksek jayce'in tek comboyla yarı canından fazlasını alması. Yaptığı da adamı duvara yapıştırıp bir basic vurup Q atmak sonra bir basic daha vurmak. hop 1k damage.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Poppy late game'de falan 1v1 atamaz ki Poppy teamfight'ı ve adam picklemesi güçlü olan tank bir karakter. Oyunun en iyi peelerlarından birisi, W'su kapattığı adamın çıkmasını çok zorlaştırıyor ama tek atımlık kurşun, o stunı attığı adam ölmezse sıkıtıya girer. Ultisi de çok güzel ve her şeyin seyrini değiştirebiliyor, ammavelakin;

sıkıntı poppy'nin laning phase aşamasında. Yoksa late game de Dominiks almış adc'ler tankmış,squishy'miş dinlemiyor ama laning phase'te çok sıkıntı poppy'ye karşı oynamak. gerçekten düşmüyor çünkü.

şöyle diyeyim lane dengeliyse gank'lerden kaçabildiği ve gank'lerden kill alabildiği için yavaşça öne geçiyor. 6 dan önce W sayesinde lee,vi,zac gibi meta jungler'ları gank atamıyor, 6 dan sonra da R ye bastığı an adamların ikiside geri çekiliyor zaten flash bile atmadan yürüyerek gidiyor poppy.

Lane'de gerideyse pasif,w sayesinde 1 lvl fark bile olsa kafa kafaya durabiliyor ve item olarak çok rahat scale oluyor. Sunfire+Iceborn sonrası resmen full build sanıyorsunuz kendinizi.

olurda ezilirse, 1-3 falan giderken birşeyler oluyor adam bota bir tp atıyor elini kolunu sallayarak dive atıyor. W olduğu için kaçamıyorlar zaten, yeni keystone ve pasif birleşince %30hp kadar shield çıkıyor, W nun armor da birşeliyor tabi bu shield'le oluyor mu sana ölümsüz bir tank bota tp atmış.

bunların hepsini geçtim, poppy utility bir tank ve çokta gözüme batmıyor tanklığı. Çünkü artık late game tanklığı falan kalmadı , -5ad takıma karşı 750 armor malphite bile saniyeler içinde eriyor çünkü- gözüme batan tüm bunlar olurken poppy'nin Q sunun damage'inin çok olması. Tamam dodge'laması kolay vb falan da E yi olurda yerseniz yarı can kafadan gidiyor. hele hele squishy ise. Worlds'te gördük 1-2 poppy'nin kendisinden 1 lvl yüksek jayce'in tek comboyla yarı canından fazlasını alması. Yaptığı da adamı duvara yapıştırıp bir basic vurup Q atmak sonra bir basic daha vurmak. hop 1k damage.

Lane'de güçlü zaten canım ona bir şey demiyorum, late gamede de güçlü falan gibi yorumlar gördüm birkaç tane onlara cevap yazdım. Damage nerfü ne kadar gerekli bilmiyorum açıkçası, bence adam akıllı bir mana cost koysalar daha iyi olur. Her Cd'den çıktığında Q atabilip full mana dolaşması problemdir bence. Madem bir mânâsı yok mana koymayın o zaman çara

• poppy ne ya al yasuo rahatına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

poppy ne ya al yasuo rahatına bak

Tamam.

• srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    O yüzden renekton dedim bir duvara en zor getirebileceği şampiyon öfke-w-mahvolmuş kombosu direk %24 can garanti sonra w -q hasarı var + r ye bas can duvara zorlarsa e-e çekil.Yoksa trundle ney olsa pat duvar biterdi olay
  • quote:

O yüzden renekton dedim bir duvara en zor getirebileceği şampiyon öfke-w-mahvolmuş kombosu direk %24 can garanti sonra w -q hasarı var + r ye bas can duvara zorlarsa e-e çekil.Yoksa trundle ney olsa pat duvar biterdi olay

hacı mesele sen botrk alana kadar 1.3k hp ile gezerken o poppy 200 armor 2.3k hp ile gezecek. botrk alarak mümkünatı yok durduramazsın poppy'yi ben trollüyorsun sanmıştım. Renekton ile en mantıklısı hydra rushlayıp lane i sürekli ittirmek olurda sana saldırmaya kalkarsa farmdan olacak sürekli pushlayacağın içinde illa ki senin farm daha fazla olacak.

• popy karşısına trundle gerçekten çok iyi oluyor laneyi gank manyagı etmeme ragmen 1v1 de 2 level düşükte olsa kesme şansı oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Kaan Kural olsaydı :

"Poppy şuan çok güçlü değil,kahraman hücumunun menzilinin azaltılmasıyla bir numaralı opsiyon olmuyor"

derdi.

Çocuklar çok çalıştı.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Şimdi çok top lane bilgim yoktur ama bir keresinde nasıl top geldi (destek/doldur) orada renekton tek bildiğimde karşıda poppy vardı lane i rahat almıştım.Botrk-titanic-ninja-Maw-Ruh gömleği-çivili buildim de buydu.Olayı akıllıca davranıp erkenden ezmek diye düşündüğümden (ilk pickdim) ignite flash girdim.Çok riskli ama işe yaramıştı
  • quote:

* Maalesef Renekton da kazanamıyor koridoru Poppy'e karşı.

* w'su ve pasifi + Courage of the Colossus keystone'u ile resmen kalkanını dövüyorsun sadece. Hele Renekton'un kes-biç'i poppy w suna takılırsa bittiğinin resmidir.

* Colossus lu Nautilus baya iyi oluyor ama karşısında bugün izledim bir kaç oyunda. Kalkanına kalkan diyor Nau resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

* Maalesef Renekton da kazanamıyor koridoru Poppy'e karşı.

* w'su ve pasifi + Courage of the Colossus keystone'u ile resmen kalkanını dövüyorsun sadece. Hele Renekton'un kes-biç'i poppy w suna takılırsa bittiğinin resmidir.

* Colossus lu Nautilus baya iyi oluyor ama karşısında bugün izledim bir kaç oyunda. Kalkanına kalkan diyor Nau resmen

Cidden %30 azami can kalkan çok fazla ve sanırım poppy q su bug içeriyor, patmala hasarı azami candan vurması gerekirken ilk vuruşu da o hasarı veriyor.

Belki shen en azından ezilmemek adına adına alınabilir onun da e si işlevsiz kalıyor poppy w açınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Kaan Kural olsaydı :

"Poppy şuan çok güçlü değil,kahraman hücumunun menzilinin azaltılmasıyla bir numaralı opsiyon olmuyor"

derdi.

Azalmasa kim bilir ne kadar güçlü olacakmış şimdi. İlk azaldığında biraz dengelenir gibi olmuştu ama şu an insanlar tekrar adapte oldu, çok kullanışlı bir skillseti var. Solo q da alıp da kaybeden görmedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.