Şimdi Ara

poppy'nin fazla güçlü olması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • q ve e si değilde w özelliğinin nerf yemesi gerek bence

ne dalabiliyorsun ne kaçabiliyorsun zaten o duvara yapıştırdımı %50 hp garanti gidiyor

takasa girilecekse duvara uzak yerlerde girmek gerekli poppye vurmadan önce kalkanının üstüne gitmek gerekiyor o kalkanı aldımı kaç zaten her türlü zararlı çıkarsın

hoplamalı zıplamalı herolar yanına yaklaşamıyor yaklaştığında da kaçamıyor sanki poppy oynayan adamlar script varmış gibi hissediyomudur nedir kha ile ne zaman e atsam adam benden önce w atmış oluyor
  • Dünya şanpiyonluğu maçlarında trundle alıyorlardı.Bence de poppy e karşı trundle harici zor ya.
  • Bana bıraz abartıyonuz gıbı geldı tamam hasarı fazla q nun ama kolay kaçması su an gayet guçlu dogru ama bı o kadar da zor cok kolay bı champ degıl duvara mıhla yarı can gıder demişsınız o kodar kolay bı sey degılkı gecen karsıma geldı ben eko almıstm gayet rahat ezdım guçlu tamamda bence nerf luk bı seyı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Şampiyonda orantısız bi kalkan var.Resmen 5 saniye kalkan geliyo.Zaten çoğu şamp tüm hasarını 5sn de atıyo.Ayrıca %20 max can kalkan 3k can da 600 kalkan yapar.Tabi bide oyunun en op mekaniklerinden max cana göre vurma var adamda

• kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    Hocam Kha nın e si baya Bi yavaş ondan dolayı.

• Poppy'nin fazla güçlü olduğu doğrudur. Ama takım şampiyonu. SoloQ'da alıp taşıyayım diyemezsin. Çok kullanışlı skilleri ve iyi bir hasarı var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.