|
GTA 6'nın çıkışı çok sayıda oyunun ertelenmesine sebep olabilir
1 Mobil
-
-
GTA serisinin bu kadar fazla insana hitap etmesi garip geliyor bana.
GTA serisinden oyun oynamadım ilgimi çekmedi nedense benım gibi insanın çok olduğunu sanırdım ama sanırım öyle değil anlaşılan.
_____________________________ -
GTA ertelenmesin de
-
açık dünya, günlük yaşam , suç , çeteler vb....
aklımıza daha gelmeyecek bin bir türlü tilki dönüyor oyunda.
haliyle bağımlı kılıyor. Online ise beterin beteri. Arkadaş ortamı ile sarmaması mucize.
-
GTA piyasayı domine eder
-
5080 sistem yaptım 4k için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
"GTA hangi gün çıkıyorsa, biz de o gün oyunumuzu çıkartacağız" diye vurgu yapan, bunu iyi promote eden, GTA hype'ını kullanan yapımcının oyunu çok güzel satar. Indie oyun yapsam net bu taktiği kullanırdım.
Benzer şeyi M&B yaptı. Korona dönemi herkes çıkmaya hazır oyununu bile ertelerken M&B ekibi krizi fırsata çevirdi ve globalde de iyi satışa ulaşmışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 26 Mart 2025; 15:06:09 >
-
Diğer firmalar çıkardıkları çerçöple kendilerini nimetten mi sayıyor
Sanki şimdiye kadar çok başarılı oldularda gta 6 bu başarıya gölge düşürecek
Siz zaten her sene aynı assetlerle ruhsuz oyunlar yapıyorsunuz
Rockstar bilmiyor mu senelik oyun çıkarmayı ama adamlar mükemmeli yakalamanın peşinde ve bunu da başarıyorlar
O yüzden seri araları neredeyse 10 sene sürüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yahu arkadaş bir tane oyun çıkıyor.Oyuncular sadece bir oyunmu satın alıp oynuyor.
Kaldıki bu oyun ön siparişe çıkacaktır.Oyunu bekleyenler ön siparişle alacaktır.
-
ben ölmeden çıksa bari oyun yıllar oldu
-
GTA vergisi hayırlı olsun
-
Ben de öyle aman aman bağımlısı değilim yani milletin abarttığını düşünüyorum. Tabii zevk meselesi, oyunun hitap ettiği kişiysen yaşadın. Bana göre 7/10'luk diyebileceğim bir haz sunuyor. Ki GTA'nın hası olan San Andreas'ın suyunu çıkarmış adamım. 4 ve 5'i öyle oyna geç şeklinde bitirmiştim, hikayeyi bitir geç şeklinde. Sevdim mi sevdim ama öyle uğruna ölürüm dediğin bir seri olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
GTA serisinin bu kadar fazla insana hitap etmesi garip geliyor bana. GTA serisinden oyun oynamadım ilgimi çekmedi nedense benım gibi insanın çok olduğunu sanırdım ama sanırım öyle değil anlaşılan. |
|
açık dünya, günlük yaşam , suç , çeteler vb....
aklımıza daha gelmeyecek bin bir türlü tilki dönüyor oyunda. haliyle bağımlı kılıyor. Online ise beterin beteri. Arkadaş ortamı ile sarmaması mucize. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı