|
GTA 6'nın çıkışı çok sayıda oyunun ertelenmesine sebep olabilir

-
-
GTA serisinin bu kadar fazla insana hitap etmesi garip geliyor bana.
GTA serisinden oyun oynamadım ilgimi çekmedi nedense benım gibi insanın çok olduğunu sanırdım ama sanırım öyle değil anlaşılan.
-
GTA ertelenmesin de
-
açık dünya, günlük yaşam , suç , çeteler vb....
aklımıza daha gelmeyecek bin bir türlü tilki dönüyor oyunda.
haliyle bağımlı kılıyor. Online ise beterin beteri. Arkadaş ortamı ile sarmaması mucize.
-
GTA piyasayı domine eder
-
5080 sistem yaptım 4k için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"GTA hangi gün çıkıyorsa, biz de o gün oyunumuzu çıkartacağız" diye vurgu yapan, bunu iyi promote eden, GTA hype'ını kullanan yapımcının oyunu çok güzel satar. Indie oyun yapsam net bu taktiği kullanırdım.
Benzer şeyi M&B yaptı. Korona dönemi herkes çıkmaya hazır oyununu bile ertelerken M&B ekibi krizi fırsata çevirdi ve globalde de iyi satışa ulaşmışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 26 Mart 2025; 15:06:09 >
-
Diğer firmalar çıkardıkları çerçöple kendilerini nimetten mi sayıyor
Sanki şimdiye kadar çok başarılı oldularda gta 6 bu başarıya gölge düşürecek
Siz zaten her sene aynı assetlerle ruhsuz oyunlar yapıyorsunuz
Rockstar bilmiyor mu senelik oyun çıkarmayı ama adamlar mükemmeli yakalamanın peşinde ve bunu da başarıyorlar
O yüzden seri araları neredeyse 10 sene sürüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu arkadaş bir tane oyun çıkıyor.Oyuncular sadece bir oyunmu satın alıp oynuyor.
Kaldıki bu oyun ön siparişe çıkacaktır.Oyunu bekleyenler ön siparişle alacaktır.
-
ben ölmeden çıksa bari oyun yıllar oldu
-
GTA vergisi hayırlı olsun
-
Ben de öyle aman aman bağımlısı değilim yani milletin abarttığını düşünüyorum. Tabii zevk meselesi, oyunun hitap ettiği kişiysen yaşadın. Bana göre 7/10'luk diyebileceğim bir haz sunuyor. Ki GTA'nın hası olan San Andreas'ın suyunu çıkarmış adamım. 4 ve 5'i öyle oyna geç şeklinde bitirmiştim, hikayeyi bitir geç şeklinde. Sevdim mi sevdim ama öyle uğruna ölürüm dediğin bir seri olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

GTA serisinin bu kadar fazla insana hitap etmesi garip geliyor bana. GTA serisinden oyun oynamadım ilgimi çekmedi nedense benım gibi insanın çok olduğunu sanırdım ama sanırım öyle değil anlaşılan. |
açık dünya, günlük yaşam , suç , çeteler vb....
aklımıza daha gelmeyecek bin bir türlü tilki dönüyor oyunda. haliyle bağımlı kılıyor. Online ise beterin beteri. Arkadaş ortamı ile sarmaması mucize. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X