Şimdi Ara

Popeyes ve KFC gibi firmalarda menüler çok pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun bence ortalıkta sadece bu 2 firmanın sözünün geçmesinden dolayı olabilme ihtimali yüksek
    15 parça tavuk 1lt cola 40 lira, 3 kanatlı bi burgerli menü 15 lira
    Bu işleri iyi bilirim, yağlar 3-4 gün değişmez, içecekler buz manyağı yapılır, son kullanma tarihi geçen tavuklar 3-4 gün daha kullanılır ancak en iyisi bu firmalar olur.

Benim babamda gıda işi yapıyor ama işini temiz yapıyor, malın sktsinden tutun en küçük pipetine dikkat eder, hakediyor ve fiyatlar gerektiği gibi.

Bence piyasaya daha ucuz ve kaliteli yapan bir firma dalsa bence birşeyler değişebilir.
    Keşke merkezi 3-4 yerde yeni bir isim yaratacak param olsaydı, 1 dakika düşünmez bu işe atılırdım.

Bunlara rakip bir TÜRK firması kurmak lazım.

• 10 liralık baget al kızart . doya doya ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

10 liralık baget al kızart . doya doya ye

Hiç mi okumadın lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Sorun bence ortalıkta sadece bu 2 firmanın sözünün geçmesinden dolayı olabilme ihtimali yüksek
    Bu işleri iyi bilirim, yağlar 3-4 gün değişmez, içecekler buz manyağı yapılır, son kullanma tarihi geçen tavuklar 3-4 gün daha kullanılır ancak en iyisi bu firmalar olur.

Benim babamda gıda işi yapıyor ama işini temiz yapıyor, malın sktsinden tutun en küçük pipetine dikkat eder, hakediyor ve fiyatlar gerektiği gibi.

Bence piyasaya daha ucuz ve kaliteli yapan bir firma dalsa bence birşeyler değişebilir.
    Keşke merkezi 3-4 yerde yeni bir isim yaratacak param olsaydı, 1 dakika düşünmez bu işe atılırdım.

1-Merkezi yerde olduğu için kiraya para
    2-Hiç bilmeyen biri televizyonda adını duyduğu mekanı tercih edeceği için isim hakkına para öpücükle mi ödenecek

• yeme

• 15 parça butu veya 30 parça kanadi tek başına yiyecegini düşünmedikleri icin 46 lira bol 3 e 15 lira gayet makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kperson35 -- 22 Haziran 2014; 20:52:52 >
  • Tavuk değil de hamburger olarak bakarsak, bir Ankara'lı olarak ben bunlara para vermiyorum.

http://www.gobitte.com.tr

On numara hamburgerleri var, hepsinden de öte tamamen yerli sermaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence gayet ucuz ve lezzetli. Fakirliğin alemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Tavuk değil de hamburger olarak bakarsak, bir Ankara'lı olarak ben bunlara para vermiyorum.

Hem de gayet uygun fiyatlari.

• quote:

Tavuk değil de hamburger olarak bakarsak, bir Ankara'lı olarak ben bunlara para vermiyorum.

Resimler güzel duruyor fiyatları ne durumda ve özellikle tadları nasıl....

Adana'da olsa da gidip denesem...

edit:hamburgerlerin isimleri ilginçmiş;
    germeç han,cihandoyuran,haşmetlim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Haziran 2014; 21:00:53 >

• quote:

Bak bunu gördüğüme mutlu oldum, umarım böyle yerli firmalar çoğalır.

Tek istediğim şey zamanla BK,MC,KFC,POPEYES gibi firmalardan kurtulmamız, yerlerini yerli firmalarımızın alması.

• çünkü burger kinge falan giden ergenler kendini havalı zannediyor
  • Parası olmayan yemez beyler , güzel bir Türk firması olsa tabi çok iyi olur.
  • quote:

Sorun bence ortalıkta sadece bu 2 firmanın sözünün geçmesinden dolayı olabilme ihtimali yüksek

ankarada bi dönerci var yaprak dönercısıydı sanrım adı ostim tarafında var normal yerlerde döner 4-5 liraysa bunlar ayran +döneri 3 liraya satıyor çay makınesı koymuslar çay su bedava ayranda 25 kurus (!) az kişi calısıyor ve self servis gayette güzel iş yapıyor bunun gıbı kuracan bır fırma butun turkıyeye şube acıcan patlar gidersin

• quote:

quote:

Bak bunu gördüğüme mutlu oldum, umarım böyle yerli firmalar çoğalır.

Tek istediğim şey zamanla BK,MC,KFC,POPEYES gibi firmalardan kurtulmamız, yerlerini yerli firmalarımızın alması.

katılıyorum yabancı sermaye çoğaldı ülkede ve artık eski kalite yok insanlar nasıl olsa gelecek diye

• eskiden tıka basa doyardik ve fiyatlar makuldu ancak zam geldikten sonra üstüne birde ürünlerin boyutları küçüldü

• keşke Türk firmaları öne çıksa daha makul fiyata yesek abi ben ingilterede gördüm inan mcdonalds ve burger sayısı Türkiye'ye göre çok az adamlar hep kendi sermayelerini çalıştırıyor.Öyle kfc falanda fazla değil

• Kullandıkları baharatlar lezzet veriyor. O lezzeti bir yakalayabilsem köşe olacam da beklemedeyiz hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

Resimler güzel duruyor fiyatları ne durumda ve özellikle tadları nasıl....

Adana'da olsa da gidip denesem...

edit:hamburgerlerin isimleri ilginçmiş;
    germeç han,cihandoyuran,haşmetlim.....

Fiyatları mc ve bk'e oranla makul hocam, ayrıca epey doyurucu. Patatesleri elma dilim, fırınlandığı için çok yağlı değil. Tek eksik yanı bence sosları; acı sos, mayonez ve ketçap var şuan için. Sabri Hosta menüsü çok lezzetli, et döner ve köfteden oluşuyor
     Popeyes ve KFC gibi firmalarda menüler çok pahalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.