Şimdi Ara

POPEYES SEVERLER GELİN İKİ DK KONUŞCAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemeksepetinden popeyes söyleyeceğim. Hangi menüyü söyleyeyim kararsız kaldım teşekkürler şimdiden

• Popeyes, Bahçelievler (Metroport)
    1 Chicken Deluxe Sandwich Menü (Klasik)

yeni sipariş verdim yolda geliyor,yiyim sanada söylerim iyimi kötümü diye :D ama parmesanlı mayonez al mutlaka menünün yanında mükemmel çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

Popeyes, Bahçelievler (Metroport)
    1 Chicken Deluxe Sandwich Menü (Klasik)

yeni sipariş verdim yolda geliyor,yiyim sanada söylerim iyimi kötümü diye :D ama parmesanlı mayonez al mutlaka menünün yanında mükemmel çünkü.

Maxi Menü (Acılı) Acılı Poproll + Long Chicken Sandviç + Küçük Boy Patates Kızartması + 10'lu Nuggets + Orta Boy (Kutu) İçecek 11,50 TL

daha önce bunu söylemiştim XL olanında coleslaw var sevemedim bi türlü onu. Bu menü çok güzel ama daha farklı bir şeyler arıyorum

not: ayrıca butları falan kfc'den güzel bence

• en popüler menü zaten o aldığın,hepsini bitiremiyorum bile onun ben
    chicken deluxe güzeldi,ama mc donaldsın ızgara tavuk sandviç burgeri daha güzel.
  • Ispanak söyle aga ıspanak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

en popüler menü zaten o aldığın,hepsini bitiremiyorum bile onun ben
    chicken deluxe güzeldi,ama mc donaldsın ızgara tavuk sandviç burgeri daha güzel.

hacı öyle ama 10 lira o menü de :)

1 lira daha ekleyip maxi menü daha mantıklı :)

bir de

Wicked Chicken Özel baharatlı tavuk parçaları 4,25 TL var. Bu müthiş bir şey tavsiye ederim
  • panini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar ucuz la bu popeyes,geçen 10 lira menü aldım ilk defa bu kadar bolluk gördüm fastfood'ta

Adamlar hem nugget vrdi,hem dürüm olarak verdi,hem kola verdi,hem sandviç olarak verdi,birşey daha vermişlerdi ama unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuraKen -- 10 Aralık 2011; 15:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

ne kadar ucuz la bu popeyes,geçen 10 lira menü aldım ilk defa bu kadar bolluk gördüm fastfood'ta

Adamlar hem nugget vrdi,hem dürüm olarak verdi,hem kola verdi,hem sandviç olarak verdi,birşey daha vermişlerdi ama unuttum

aynen öyle bence burgerdan falan daha iyi popeyes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Yemeksepetinden popeyes söyleyeceğim. Hangi menüyü söyleyeyim kararsız kaldım teşekkürler şimdiden

Triple whopper olabilir
  • su 6 liralık 2 sandviçli menüden yedim geçen. iğrenç, kesinlikle tavsiye düniyorum. maxi al bence de paraya kıy :)
  • up.
  • gelsenize lan konuşucaz
  • pop chicken al buyuk secim yanınada baharat ve sarimsakli peynirli mayonez sole ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

MAXİ XL
    http://www.popeyes.com.tr/menuboard.asp?p=27

o fiyatlar eski ve yemeksepetinde geçerli değil galiba:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

MAXİ XL
    http://www.popeyes.com.tr/menuboard.asp?p=27

o fiyatlar eski ve yemeksepetinde geçerli değil galiba:(

• bence burger king den "bing king" söle tek 9 2li menü 15 lira felan gayette güzel tıkabasa doyarsın.
  • Maxi candır.
  • geç oldu ama maxi ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.