Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tufan 74 özrün kabahatinden büyük.O telefon açan arkadaşa ne söyleyeceğinizi bilmedinizde bana söyleyecek cümlelerinizmi vardı.neyse kardeşim ben sadece forumdaki kişiler seni tanısın istedim.söylediklerine yorum yapmayacağım.takdir değerli forumdaşların.Y O R U M S U Z
  • Aşağıdaki resimde cihaza BD-ROM taktıktan sonraki hali.

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Tufan 74 özrün kabahatinden büyük.O telefon açan arkadaşa ne söyleyeceğinizi bilmedinizde bana söyleyecek cümlelerinizmi vardı.neyse kardeşim ben sadece forumdaki kişiler seni tanısın istedim.söylediklerine yorum yapmayacağım.takdir değerli forumdaşların.Y O R U M S U Z

Olay bitmiştir. ben kendime düşen mahcubiyetimi dile getirdim. isteyen kabul eder isteyen etmez. Konu kapanmıştır, daha fazla uzatmanında bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan74

Aşağıdaki resimde cihaza BD-ROM taktıktan sonraki hali.

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Bence hiçbir yerini çizmeden söküp iade edin,bunun uyum sorunu var.
  • Uyumlu olan modeli hangisiyse onu alabilirim ozaman. Tavsiyede bulunabilirmisiniz? Bu modelide diğer blu-ray okuyucu olmayan pc me takarım. Zaten hiç severek almamıştım. ben tamamının siyah olmasını istiyordum. bu modelin cd tray bölümünün ön görünüşü Cam gibi parlıyo. Vatan bilgisayarda başka hiçbir model olmadığı için bunu almak zorunda kaldım dün akşam.
  • ve bunu bende farkettim. Deneme amaçlı bir blu-ray koyup play'e basıp biraz izledikten sonra durdurdum ve tekrar oynatmak istediğimde ekranda hiçbir şey gözükmedi ama ses geldi. arkasındaki power tuşundan cihazı kapayıp açtıktan sonra tekrar denedim ama stop yapıp tekrar playledikten sonra film kaldığı yerden başlamadı ve yine görüntü gelmedi.
  • Tufan 74 sen benim ahımı aldın ya.Daha neler gelir başına :)
    :):):):))
    Bu arada gittigidiyora ürünü kargolayamayacağına dair mesaj at bari paramızı iade etsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 26 Şubat 2010; 16:17:28 >
  • Bluray Rom'larda sonuçta region durumu var, taktığınız bluray medyalarla bluray rom uyumlu değil mi?

Bu arada NMT forumlarını kurcalayınca emin oldum, bizlerin PC'den C-200'e gönderim yaparken gördüğümüz ortalama samba üzerinden 10-12 mbps lik hızlar standartmış, herkes o yüzden şikayet ediyor Syabas'ı, madem gigabyte hızını veremiyorsunuz neden reklamınızda bunu iddia ettiniz falan diye, bir yazılımcı arkadaş, ancak 25 mbps hızlara çıkılabileceğini söylemiş, yani firmware gelse bile öyle 70-80 mbps hızları hâyâl etmeyin demiş. Bu durumda elimiz mahkum bekleyeceğiz.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=35308&page=1

• quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Tufan 74 sen benim ahımı aldın ya.Daha neler gelir başına :)
    :):):):))
    Bu arada gittigidiyora ürünü kargolayamayacağına dair mesaj at bari paramızı iade etsinler

Ben ödemenizin size geri iade edilmesi hakkında gittigidiyor.com a mesaj attım.
  • Benim elimdeki blu-ray filmleri internetten MKV olarak indirip, tsmuxer ile altyazı ekleyip, imageburn ile blu-raye kaydettiğim kopya filmler. bunlarda region sorunu olduğunu zannetmiyorum. ayrıca elimde 3 farklı markada blu-ray video player var ve bu playerların bölge kodlarını kendim kırdım. hem PAL hem NTSC hepsini oynatıyor elimdeki cihazlar. ama BD-ROM larda durum farklımı bilmiyorum. 2 yıl önce ebayden aldığım LG marka blu-ray writerda
    REGION 1 ve 2 hepsini oynatıyor.
  • BD-ROM uyumluluk listesinden Asus BC-08B1ST modelini seçtim ve bu modeli almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşım lg al rengide uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Arkadaşım lg al rengide uyuyor

ilk önce LG nin "LG BH08NS20" modelini almayı düşünmüştüm çünkü uyumluluk listesinde bu modeli var ama nette araştırdığım kadarıyla bu ürün burda bulunmuyor. ebayden sipariş vermekde uzun iş. o yüzden ASUS da karar verdim.
  • SAMSUNG HD103SI 1 TB SATA2 5400 RPM 32 MB CACHE DAHİLİ HARD DİSK i, Büroteknik.com sitesinden, ASUS BC-08B1ST BLU-RAY Okuyucuyuda
    Webdenal.com sitesinden aldım. Bu 2 üründe POPCORN HOUR C-200 de sorunsuz olarak çalışıyormuş.
  • Arkadaşlar merhaba
    C-200 ile direk alakası yok ama bir sorum olacaktı.
    Benim bazı mkv dosyaların isimleri türkçe veya anlamsız kısaltmalar var.

Hatta bazı dosyaların başındaki "the" ekini kaldırmışım ve dosyadan 2 tane olmuş.
    vb. vb.

Beni bu dertlerden kurtaracak bir yazılım varmı?
    mkv nin özellikllerinden ismini düzeltecek.
    dolayısıyla fazladan bulunan dosyalarımı temizleyebileceğim.
    Malum mkv ler 4-20 gb ve bir kaç film fazladan olsa 50 gb kafadan boş yer açılır.
  • Birde Arkadaşlar daha önce External ses dosyalarını kullanabileceğimiz söylenmişti.
    Nasıl yapılıyor?
    Bilgisi olan arkadaş varmı?
  • Ben de de şöyle bir problem var; Elimde çok sayıda Blu-Ray menülü film var, klasör ve iso halinde. Bunları Menülü olarak seçtiğim zaman DtsHD, DtsTruHD ve DtsHD MA sesleri alabiliyorum. Ancak Bu klasörlerdeki filmin olduğu m2ts dosyasını film klsöründen çıkarıp ayrıca çalıştırdığım zaman, Ses sadece Dts Surround oalrak çıkıyor ve infodan baktığımda 3000 kbps civarı olan TrueHD ses 576 kbps olarak görünüyor.
    Elinde m2ts dosyası olup da deneyen oldu mu acaba, sizde durum nasıl?

Bir de yeri değil ama, iso halinde filmler var var ve altyazı eklemem gerekiyor, ancak iso olduğundan müdahale edilemiyor, isobuster ile açıyorum ancak çıkarmıyor isobuster, kayıt istiyor. Bu iso dosyalarını nasıl çıkarabilirim?
  • Bugün Sancak Bilgisayara giderek C-200 ün içine hem HDD hemde BD-ROM nasıl takılır öğrendim. Maalesef 3.5 lik HDD leri önermedi Necati bey. Uyumluluk listesinden bakıp Notebook HDD ki alman gerekli dedi ve bana önerdikleri İstanbul Forum alışveriş merkezine giderek ordaki GOLD PC den internette popcornhour.com.tr sitesindeki uyumluluk listesinden HDD lere baktık ve ellerinde sadece 500GB lık SAMSUNG HM500JI modeli vardı C-200e uyan. bende onu aldım. eve döndükten sonra diske ilk önce FDISK yaptım sonra pc içinden format attım ve cihaza takarak EXT3 olarak tekrar formatlayıp
    NMT uygulamalarını kurdum. Ayrıca HDD kutusu almıştım, EXT3 olarak format attıktan sonra diski çıkarıp HDD kutusuna takıp USB den pc ye bağladım pc içindeki filmleri kaydetmek için ama EXT3 olarak formatlanmış HDD yi pc görmedi.
  • quote:

Tufan74

Bugün Sancak Bilgisayara giderek C-200 ün içine hem HDD hemde BD-ROM nasıl takılır öğrendim.

Tebrikederim sizi.
    Nasıl takıldığını bilmeden iyi takmışsınız BD-Rom sürücüyü(önceki mesajlarınızdaki foto)

Bilgilendirmeyi yanlış yapmıyalım lütfen!

Sancak tan Necati bey 3,5 önermemezlik yapmaz! Neticede 3,5luk HDD kapasitesine hayır denilemez ve
    BD-ROM takmayacaksanız 3,5 önerilir
    BD-ROM sürücü takacaksanız 2,5 takmak zorundasınız...
    Necati bey bunu vurgulamıştır.
    Siz yanlış anlamış olabilirmisiniz?
    +
    Başkalarının hele Distribitör yetkilisinin adından mesaj verirken söyleneni tam yansıtalım ki yanlış anlaşılmalar olmasın!

• Aynen katılıyorum.B-Rom takaacksanız zaten 2.5 takmaya mecbursunuz. Herhangi bir optik okuyucu takmayacaksanız tabiki 3.5 da takabilirsiniz. Tanımıyorum ama Necati beyde aynen böyle söylemiştir mutlaka
    quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Tufan74

Bugün Sancak Bilgisayara giderek C-200 ün içine hem HDD hemde BD-ROM nasıl takılır öğrendim.

Tebrikederim sizi.
    Nasıl takıldığını bilmeden iyi takmışsınız BD-Rom sürücüyü(önceki mesajlarınızdaki foto)

Bilgilendirmeyi yanlış yapmıyalım lütfen!

Sancak tan Necati bey 3,5 önermemezlik yapmaz! Neticede 3,5luk HDD kapasitesine hayır denilemez ve
    BD-ROM takmayacaksanız 3,5 önerilir
    BD-ROM sürücü takacaksanız 2,5 takmak zorundasınız...
    Necati bey bunu vurgulamıştır.
    Siz yanlış anlamış olabilirmisiniz?
    +
    Başkalarının hele Distribitör yetkilisinin adından mesaj verirken söyleneni tam yansıtalım ki yanlış anlaşılmalar olmasın!

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.