Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: girayhan1

O kadarmı kuvvetli yaw

Evet RF kumandadan çok memnundum.
    Ama Harmony@785 ile olmadığından IR kumandaya mecburen geçtim.

Sizin Anten tam sıkılmamış olabilirmi, veya antenin arkasından yada board tan kablosunun çıkmış/gevşemiş olma ihtimali varmıdır?
  • Bende bu IR kitten sipariş edeceğim ancak yanında birde wirelss alıcı almak istiyorum.Sizce bu wn150 denmi alayım yoks apci wireless olandanmı. Ayrıca bu IR kit içinde kumanda cıkıyor değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 7 Mart 2010; 10:16:51 >
  • Buradan >http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=viewcart

Siparişi mart 8 den önce verirseniz 11 martta yola çıkacakmış.
    Sizin elinizde olması 16-17 mart olur.

IR Kumanda kargo dahil 30,5$ maliyeti var. adrese teslim.

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

• quote:

Bende bu IR kitten sipariş edeceğim ancak yanında birde wirelss alıcı almak istiyorum.Sizce bu wn150 denmi alayım yoks apci wireless olandanmı. Ayrıca bu IR kit içinde kumanda cıkıyor değilmi

IR kumanda üstteki mesajımda resimde ne görüyorsanız o geliyor.
    +
    Bence wireles yerine imkanınız varsa kalblo ile yapın.
    *Ben MN-200 WiFi kart aldım. Kabloya geçtim Boşta duruyor.
    * Topiğimizden Adoni de her ikiside var. satılık etmişti.

Bunlar size birşeyler ifade eder sanırım.
  • Bende kablo ile bağlantı yaptım, aktarım hızı sebebiyle. Kabloyu da halı altından falan gizledim. IR kiti bende almayı düşünmüştüm ama RF kumandanın alıcısı mükemmel, kumanda da ışıklı ve oldukça şık. Bu yüzden 2 kumanda beni rahatsız etmiyor. USA fiyatı gibi 12 $ veya az yüksek TR'de olsa alırdım yine de.
    Acaba birkaç kişi beraber sipariş versek TR içi birbirimize ulaştırsak maliyetini düşürebilir miyiz?
  • elbette düşer.
    ama ürün fiyatı değil kargo fiyatı düşer.

Mesela;
    5 tane için fiyat
    5 Kumanda > USD 60.00
    Kargo : USD 30.50
    Total USD 90.50

6 tane için fiyat
    6 Kumanda USD 72.00
    Kargo : USD 33.50
    Total : USD 105.50

10 tane için fiyat
    10 Kumanda > USD 120.00
    Kargo : USD 45.50
    Total : USD 165.50

Tek bir tane olunca 30,50$ olan ürün
    5 tane olunca 90,50/5 = 18,10$ olur adeti.
    ** 6 tane olunca 105,50/6 = 17,58$ olur Adeti **
    10 Tane olunca 165,50/10= 16,50$ olur adeti.

eozen81 arkadaşımızda alacak oluyordu şimdiden 3 oldunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 7 Mart 2010; 11:42:22 >
  • Valla ben varım, isteyen arkadaşlar da yazarsa bir sayı belirleriz. Bir arkadaş bu konuda öncülük ederse sayı belli olur olmaz hemen maliyetini gönderirim ben.
  • Bence en fazla 6 adet getirtin!
    Çünki 100€ altı gümrüğe takılmıyordu. Üzerindeki tutarlar gümrüğe takılabilir.
  • Ahmet beyin dediği gibi elimde hala 1 adet wn150 var 1 kere kullandım satılıktır isteyenlere verebilirim
  • Bende kesi IR kumanda alacağım. Serkan sen ben ettik 2
    aslında konuşalımda ya sen sipariş ver 3 adet yada ben birer tane alırız bir tanede yedek ihtiyacı olan biri olursa satarız başkasına. ne dersin
  • Popcorn hour sitesinden 2 adet kumanda sipariş ettik abkalım biri kendime biride serkan için. Sanırım 15 gun içinde elimizde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 8 Mart 2010; 0:06:59 >
  • girayhan1

quote:

ryujin4 arkadaş. Sorularının cevaplarını vermek buraya bir kaç sayfa yazı yazmak demek. Ama forumda bu konular defalarca soruldu ve cevaplandı. Tüm cihazların avantajları ve dezavantajları forumda mevcut. Biraz sabırla karıştırısanız sanırım aklınızdaki tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz

Çok uzun cevaplar beklemiyordum aslında. Bir kaç gündür çok çeşitli ürünler arasında boğulup gidiyorum ve herkes çok faklı şeyler söylüyor bazı konularda. Bu konulardan bazılarını kafamda netleştirmek istemiştim.

Ahmet

quote:

Topiğin 1.mesajında NMT karşılaştırmaları var. Tıklarsanız karşılaştırma resmi büyür.
    Eminim birşey ifade eder.
    Chip i bile eski qnap modelinin.

LED TVler çıktıktan sonra LCD tv almak gibi birşey olur sizinki :)

Atlamışım o resmi, yardımcı oldu gerçekten. Ayrıca son cümleniz QNAP'tan vazgeçmeme yetti =) Fakat hala aklıma takılan sorular var. BD-Rom kullanmayı düşünmüyorum. Benim için asıl önemli olan özellikler disktekileri tvden oynatma, diski depo amaçlı olarak da rahatça kullanabilme, evdeki bütün bilgisayarlardan dosyalara ulaşabilme, ftp, usb host sayesinde ekstra disk bağlayabilme. Bu özellikler için paraya kıyıp popcorn c200 almalı mıyım sizce?

Birde aşşağıdaki soru için evet/hayır kadar kısa bile olsa bir cevap alırsam çok memnun olurum =)

quote:

Ürün Türkiyede çok pahalı, yurtdışından sipariş etmek mantıklı olmaz mı? Burada okuduğum kadarıyla bir arkadaş sipariş etmiş sorun yaşamamış.

• quote:

Popcorn hour sitesinden 2 adet kumanda sipariş ettik abkalım biri kendime biride serkan için. Sanırım 15 gun içinde elimizde olur

Şuanda verilen siparişler 11 martta yola çıkacakmış.

Kargoya verildiği gün dahil 6. gün bana ulaşmıştı.
    sanırım sizinkide 17 martta elinizde olur.

Kredi kartınızdan sevkıyattan 1 gün önce tahsilat yapıyorlar.
    10 martta yapılacak dolayısı ile...

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin4

Atlamışım o resmi, yardımcı oldu gerçekten. Ayrıca son cümleniz QNAP'tan vazgeçmeme yetti =) Fakat hala aklıma takılan sorular var. BD-Rom kullanmayı düşünmüyorum. Benim için asıl önemli olan özellikler disktekileri tvden oynatma, diski depo amaçlı olarak da rahatça kullanabilme, evdeki bütün bilgisayarlardan dosyalara ulaşabilme, ftp, usb host sayesinde ekstra disk bağlayabilme. Bu özellikler için paraya kıyıp popcorn c200 almalı mıyım sizce?

Birde aşşağıdaki soru için evet/hayır kadar kısa bile olsa bir cevap alırsam çok memnun olurum =)

quote:

Ürün Türkiyede çok pahalı, yurtdışından sipariş etmek mantıklı olmaz mı? Burada okuduğum kadarıyla bir arkadaş sipariş etmiş sorun yaşamamış.

BD-ROM kullanmayı düşünmüyorsanız!
    www.popcornhour.com.tr (TR Dist) istibata geçip A200 ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
    BD rom dışında c200 ün yaptığı herşeyi yapar..
    +
    en son elecroworld ten alan arkadaşlar.
    *Hem 10 taksit hem 760tl hemde 100 tl indirim çeki ile almışlardı. Bir iki sayfa öncesinde bilgiler var.
    Böyle olunca 650TL ve 10 taksit gibi oluyor. +2 yıl garanti.
    +
    Yurtdışından alırsanız hem peşin ödüyorsunuz hem garanti yok
    yaklaşık maliyeti de 299+(50-60 kargo vs)=355$ * 1,55 = 550TL
    ++

Kararı siz verin %15 fiyat farkı için garantiden vazgeçmeye değermi?

• Yav üstad bizde alırdık.
    Keşke son güne kadar bekleseydiniz.
  • Bu popcorn resmi sitesinden yapılan alışverişlerin kargoya verilip verilmedi bilgisini nasıl öğreneceğiz.Google checout sitsinden kargo verildiği zaman kargo bilgisi giriliyormu.Çünkü popcornun kendi sitesinde böyle bir link yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 8 Mart 2010; 18:05:19 >
  • quote:

Bu popcorn resmi sitesinden yapılan alışverişlerin kargoya verilip verilmedi bilgisini nasıl öğreneceğiz.Google checout sitsinden kargo verildiği zaman kargo bilgisi giriliyormu.Çünkü popcornun kendi sitesinde böyle bir link yok

popcorn EMS kargo ile gönderiyor.

google hesabınızdan kargoya verildiğinde ve tahsilat yapıldığında bilgi geçiyor.
    orada kargo takip numarası ile kargonuzun nerde olduğunu netten görebilirsiniz.

Siz 8 marttan önce sipariş ettiğinizden sizinkiler 11 martta kargoya verilecek.

Ekleme; EMS Kargo >http://www.ems.com.cn/english-main.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 8 Mart 2010; 22:08:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blu-RayHD

Ben de de şöyle bir problem var; Elimde çok sayıda Blu-Ray menülü film var, klasör ve iso halinde. Bunları Menülü olarak seçtiğim zaman DtsHD, DtsTruHD ve DtsHD MA sesleri alabiliyorum. Ancak Bu klasörlerdeki filmin olduğu m2ts dosyasını film klsöründen çıkarıp ayrıca çalıştırdığım zaman, Ses sadece Dts Surround oalrak çıkıyor ve infodan baktığımda 3000 kbps civarı olan TrueHD ses 576 kbps olarak görünüyor.
    Elinde m2ts dosyası olup da deneyen oldu mu acaba, sizde durum nasıl?

Bir de yeri değil ama, iso halinde filmler var var ve altyazı eklemem gerekiyor, ancak iso olduğundan müdahale edilemiyor, isobuster ile açıyorum ancak çıkarmıyor isobuster, kayıt istiyor. Bu iso dosyalarını nasıl çıkarabilirim?

Geç cevap için özür dilerim, lâkin bu sorun genel bir sorun ve Syabas bunu sonraki fw ile düzeltmeyi düşünüyormuş, kabaca alet bluray iso olduğu zaman HD sesi nasıl passthrough yapabileceğini biliyor ama medya tek olduğunda kafası karışıyormuş gibi yorumlar var nette.

• IR kiti almak yerine herhangi bir IR kitine ait alıcıyı kullanmak mümkün mü?
    Benim elimde bulunan avermedia tvcard'a ait alıcıyı c200'e takarsam. Burdan Logitech harmony kumandayı çalıştırabilirmiyim? Eğe bu mümkünse IR kit siparişi vermektense Logitech Harmony kumanda almak daha uygun geliyor bana.
  • Herhangi bir IR alıcısının c200 de kesin olmamakla beraber ben çalışabileceini sanıyorum. Hatta bende böyle bir deneme yapmak istemiştim ama IR bulamadım. Bulsaydım A110 un kumandasının çalışıp çalışmadığını test edecektim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.