Şimdi Ara

Pop!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • POP!

    Saçmalık
    Çok berbat
    Ritm ömrü billah değişmedi değişmeyecek
    Sanatçılar müzikten berbat
    Pop Müziği tüm kanalları satın almış durumda
    Nakarattan oluşuyor
    2 cümle yeterli bir albüm için
    Remix,versiyon,demo vs.. oldu 6 albüm!
    Özentilik sarmış milleti


    POP ÇOK KÖTÜ !



  • daha sabahın körü git yat allah aşkına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 4 Temmuz 2008; 8:54:56 >
  • Pop çok ilerlemez artık gözlemlediğim kadarı ile gençlerden pop dinleyenlerin sayısı çok azaldı.Rock türü veya rap türü müziğe yönelme oluyor.
  • valla bende hiç sevmiyorum.
     Pop!
    adamdaki tipe pak ya. Yolda görsem dövesim gelir. k....mun burjuvası.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

    Pop çok ilerlemez artık gözlemlediğim kadarı ile gençlerden pop dinleyenlerin sayısı çok azaldı.Rock türü veya rap türü müziğe yönelme oluyor.

    aynen
  • ya arkadaşlar neden böyle düşünüyosunuz.tamam siz pop dinlemiyor olabilirsiniz ama kötülemenize gerek yok.bence en iyisi pop;bende rap ten hoşlanmıyorum.Örneğin pınar aylinin "sebebini sorma" şarkısı benim çok hoşuma gidiyor.arabayı temizlerken açıp bunu dinliyorum.başka bir arkadaşımda arabayla gezerken ceza dinliyor.birbirimize saygı duymalıyız.Benim dis atmaya çalışan 5 ytl lik mikrofanlarla kayıt yapan arkadaşlarım var.Şarkısı güzel değil fakat ben ona gidipte pop söyle demiyorum.Lütfen konu açmadan önce yazdıklarımızın nereye gittiğini düşünelim.Sevmiyorsan dinleme kardeşim kimse seni zorlamıyor.Ama kötülemene gerek yok




  • Pop: Michael Jackson , gerisini çöpe at.
  • Siz bu işi cok basit bir sey sanıyosunuz heralde.Tamam cok fazla amele adam var piyasada buna katılıyorum.Ama kaliteli isimler(kenan,sezen,tarkan...) cok güzel parcalar cıkarıyor.
    Bir kere sizin hep aynı ritim var dediğiniz her seyi pop katagorisine almamız sacmalık olur.Her müzik türünün felsefesi vardır.Bu yüzden sizin sikayet dedikleriniz pop değil.Bir kere Internet Explorer den radyoları secin ordan pop radyosuna girin o zaman gelin.
  • Saçma bir eleştiri olmuş. Bana da rock ve rap çok sıradan ve saçma geliyor. Hepsi birbirine beziyor. Pop 4 ever
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sariemir06

    Siz bu işi cok basit bir sey sanıyosunuz heralde.Tamam cok fazla amele adam var piyasada buna katılıyorum.Ama kaliteli isimler(kenan,sezen,tarkan...) cok güzel parcalar cıkarıyor.
    Bir kere sizin hep aynı ritim var dediğiniz her seyi pop katagorisine almamız sacmalık olur.Her müzik türünün felsefesi vardır.Bu yüzden sizin sikayet dedikleriniz pop değil.Bir kere Internet Explorer den radyoları secin ordan pop radyosuna girin o zaman gelin.


    O başarılı isimler 90'lı yıllarda kaldı. Ben eskiden Pop müziği az çok severdim, ama 90'lı yıllardan sonra bitti. Şimdi de nostalji olsun diye arada dinlerim 90'ların Türkçe Pop'unu.

    Sezen Aksu'nun son yıllarda çıkan albümlerine bakıyorum da... O eski şarkılarının tadını vermiyor. Tarzını bozdu iyice. Yoksa gerçekten Türk Pop müziğinin kraliçesi(ydi), kabul ediyorum da...


    Bir de Türkiye'de Pop müziğin yorumu pek gerçeğiyle yapılmıyor. Batının Pop müziği çok farklı. Bir de bizimkine bak. Arabesk - Fantezi harmanlanmış. Gerçek Pop değil bence. Kendi kültürümüzü yansıtan melodiler eklense bir şey demeyeceğim, saygı duyarım da o da fazla yok. Müziklerin çoğu taklit. Temalar hep aynı.

    Valla kusura bakmayın ama. Şu ortamda Rap, Rock, Trance, Metal gibi müzik türleri bile daha ciddi duruyor bunlardan.


    Eurovision 2008 öncesi bir gazetede bir makale vardı, forumda da paylaşıldı. Mor Ve Ötesi'nin Türkçe Rock parçası ile katılması.

    Mor Ve Ötesi üyeleri okumuş, baya kültürlüler. ==> Türkçe Rock ile katılıyorlar. Türkçeye de baya özen gösteriyorlar.

    Bir de örnek vermiş yazar. "Van Tuu Tri Foroooo" diyen İbo gibilerinin olduğu bir memlekette Mor Ve Ötesi'ni tebrik etmeliyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Temmuz 2008; 15:46:01 >




  • pop dinleyenler bu başlıga girmesin o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intoxicbabe -- 4 Temmuz 2008; 18:07:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.