Şimdi Ara

Ponçik - Kutuda Kedi - //Yeni Video\\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimdir ponçik. Benim scottish fold türü kedim. Kendi çapımda videolarını çekiyorum. Yeni başladım. Hakaret ve küfür olmadıkça her türlü eleştri , tavsiye ve öneriye açığım. Bir kez olsun bakmanızı tavsiye ederim. Belki seversiniz. Hele kedi seveniniz varsa objektif olarak söylüyorum kesin izleyin.

Youtube Kanalı:www.youtube.com/poncikthecat
    Facebook Sayfası:www.facebook.com/poncikthecat

Son video: Kutuda Kedi

Diğer Videolar : Ponçik pinpon topuyla oynuyor.

Ponçik ayıyla dövüşüyor.

Ponçik kapıyı açmaya çalışıyor.

Ponçik kutuyu açmaya çalışıyor.

Ponçik soda içiyor

Düşen Ponçik

Ponçik sincaba benziyor.

Ponçik fareyi yakalıyor.

Ponçik Ağır Çekim-1 Uçmak

Ponçik tuvalette

Ponçik Kapkaç

Ponçikle kavuşma anı

Birkaç resim:

Ponçik - Kutuda Kedi - //Yeni Video\\7

Bu da meraklısına daha fazla resim görmek istiyorum diyene

Facebook sayfası:
    www.facebook.com/poncikthecat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 12 Nisan 2015; 1:17:57 >

• aklım çıkıyor ya düşerken :) çok güzel.

yalnız neden silinmiş ki o konular? hatırladığım kadarıyla hiçbi şey yoktu uygun olmayan.
  • Bu ne sevimli bir hayvan ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyuar

aklım çıkıyor ya düşerken :) çok güzel.

yalnız neden silinmiş ki o konular? hatırladığım kadarıyla hiçbi şey yoktu uygun olmayan.

Konu dışına açtıklarımı siliyorlar malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinsi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisoo

cinsi nedir?

Scottish fold

• 8. video eklenmiştir. Her hafta yeni video eklenecektir takipte kalın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya tamam bence kedi bakmakta yabancılardan bile iyiyiz ama şu isim konusunda çok kötüyüz be abi Herkes aynı isimleri mi koyar yani Poncik, minnoş, boncuk tamam bunlar klasik klişeler kara kaçan koyan var köpek ismi koyan var onlar daha fena. Şu aralar artık isim koymayı beceremediklerinden tamamen bıraktılar Kedi diye sesleniyorlar. Bu arada eleştirimi yanlış anlamayın ben ortaya genel olarak söyledim. Takipteyiz beğenerek Videoların devamını bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Ya tamam bence kedi bakmakta yabancılardan bile iyiyiz ama şu isim konusunda çok kötüyüz be abi Herkes aynı isimleri mi koyar yani Poncik, minnoş, boncuk tamam bunlar klasik klişeler kara kaçan koyan var köpek ismi koyan var onlar daha fena. Şu aralar artık isim koymayı beceremediklerinden tamamen bıraktılar Kedi diye sesleniyorlar. Bu arada eleştirimi yanlış anlamayın ben ortaya genel olarak söyledim. Takipteyiz beğenerek Videoların devamını bekliyoruz..

Sağol dediğim gibi eleştriye açığım. İsim koyarken çok düşündüm. Türkçe olmayan bir isim konulmasına pek sıcak bakmıyorum. Anlamı olmayan bir sözcük uydurmak da istemedim. Tip olarak ponçiğe benzettim Yumuşaklık tat vs iyice iğrençleşiyim birebir uydu gibi geldi. Ben pek yaygın olarak bilmiyordum. Hatta bazı kişiler ponçiğin ne olduğunu bile bilmiyor bu da hoşuma gitti. Çevremden tam da söylediğin gibi yaygın isimler veya saçma sapan öneriler oldu. Baya eleştrildim ama ona rağmen koydum açıkçası memnunumda :D Punch koy diyen bile oldu

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Yabancı isim koyulmasına bende sıcak bakmıyorum. Dediğim gibi sizinki iyi isim, En son Cat stevens koysam nasıl olur diyeni gördüm forumda
  • Yeni video eklendi.
  • Bu nasıl bir tatlılık bu cinsi barınaklardan bulamayız değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

Bu nasıl bir tatlılık bu cinsi barınaklardan bulamayız değil mi?

Bulmanız zor sevilen bir cins olduğu için kaparlar
  • Yaa bu cins biraz daha uysal olduğu için istiyorum malum fiyatları pahalı. Kasım aralık gibi alacağım inşallah. Arkadaşımda yok hiç bana arkadaş olsun istiyorum

• quote:

Yaa bu cins biraz daha uysal olduğu için istiyorum malum fiyatları pahalı. Kasım aralık gibi alacağım inşallah. Arkadaşımda yok hiç bana arkadaş olsun istiyorum

Al pişman olmazsın. Renk ısrarın yoksa 500e falan bulabilirsin sahibinden. İntoko gibi sitelere bak.

• Valla ailem izin verir mi bilmiyorum 500 liraya gerçi staja başlayacağım 300 lira alacağım aylık hayırlısı

• quote:

Valla ailem izin verir mi bilmiyorum 500 liraya gerçi staja başlayacağım 300 lira alacağım aylık hayırlısı

Stajda para ha. İyiymiş
  • Aynen hocam iyi fakat tam 300 olmayabilir

• çok şirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

çok şirin

Senin de avatarın çok şirin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.