Bildirim
Polonyo'dan ABD'ye geçmek ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _EngiN_
Beyler erasmusla polonya'ya gitmeyi düşünüyorum. Sanırım avrupa ülkelerini gezebiliyoruz fakat ABD ye geçemiyoruz sanırım. ABD başka mı vize almam gerekecek ? Avrupa için Schengen vizesi alabiliyorsun ama ABD yi de gezmek istesek nasıl olacak ???
Bende Bu ay sonu Almanyaya gececem Shengen Vizesiyle Ayni Soruyu BENDE sORUCAKTİM
Normalde Avrupa Vatandaslari 6 Ay gidebiliyor Acaba Bu shengen Alanlar icinde Gecerlimi? -
-
ABD kırmızı pasaport ve ayrı bir vize istiyor, Şengen kabul ETMİYOR! Polonyaya pasaportunla giriş yap. ABD Varşova Büyükelçiliğine git başvurunu yap. Ancak Polonyada pasaportsuz dolaştığın süre içinde dikkatli ol polise yakalanırsan pasaportsuz uğraştırırlar .
Hadi iyi tatiller -
Hocam schengen vizesi ile polonya ya giricem pasaportumla. Niçin polonya da pasaportsuz geziyim orasını anlamadım polonya da okurken ABD Varşova Büyükelçiliğine gidiyorum. ABD için vize başvurusunda bulunuyorum öyle mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lethalforce
ABD kırmızı pasaport ve ayrı bir vize istiyor, Şengen kabul ETMİYOR! Polonyaya pasaportunla giriş yap. ABD Varşova Büyükelçiliğine git başvurunu yap. Ancak Polonyada pasaportsuz dolaştığın süre içinde dikkatli ol polise yakalanırsan pasaportsuz uğraştırırlar.
Hadi iyi tatiller
Amcam Almanyaya gecersen Gerisisw Kolay dedi Ne demek İstedi Anlamadim Benim Esim Alman O DİREK 6 aY SORGUSUZ SUALSİZ Kaliyor
Ben Nasil Kalamiyorum BENDEDE Shengen Var Acaba Vize KoLay Verirlermi -
-
Amerika ve İngiltereye gidemezsiniz schengen ile ayrıca vize başvurusu yapmanız gerekiyor.
Polonyanın kendi vatandaşları dahi ABD ye zor vize alıyor hatta vizede red yiyen bir çok polonyalı arkadaşım var. -
Meşgul o şimdi Tarasy'dedir
Ayrıca Almanyaya geçmek zor değil, Şengeniniz varsa(multi) rahatlıkla geçebilirsiniz, fakat bu ABD ve İngiltere'ye gidişinize yardımcı olmaz. İki ülke vizesi içinde yüklü miktarda paraya sahip olmanız gerek, banka hesap dökümünü isteyebilirler. -
ABD sınırına gidip sığınma hakkı isteyeceksin. Amerikada sınırsız yaşayabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şengen olduktan sonra multi yada tek giriş farketmez istediğiniz avrupa ülkesine gidebilirsiniz ingiltere hariç,multi sadece avrupa birliği ülkeleri dışına giriş çıkış yapacaksanız verilen vize süresi dahilinde buna imkan tanır. -
Schengen ile avrupa ülkelerini gezebiliyoruz fakat benim gitmek istediğim yer ABD . En azından bi özgürlük heykeli falan görsek iyi olur -
POLONYA ROMANYA...BUNLAR ABD YE RAHAT VİZE ALAMAZLAR....ORADAN USA YA UCMAK 700 YURO..O UCAK BILET PARASINA AVRUPADA NELER YAPARSIN NELER... -
quote:
Orijinalden alıntı: _EngiN_
Schengen ile avrupa ülkelerini gezebiliyoruz fakat benim gitmek istediğim yer ABD . En azından bi özgürlük heykeli falan görsek iyi olur
Ayrı vize gerekiyor (nokta)
quote:
Orijinalden alıntı: citizen_penguin
ABD sınırına gidip sığınma hakkı isteyeceksin. Amerikada sınırsız yaşayabilirsiniz.
Abd artık kolay kolay sığınmacı kabul etmiyor. Zorunlu askerli filan demeyin abd vatandaşları aslında devletin malıdır gerektiğinde savaşmak zorundadırlar vicdani ret filan yoktur. Gezi parkı vs gibi olaylarda gözün filan çıkmadıysa sığınma hakkı verilmez. Özetle canın tehlikede değilse sığınamazsın. (NOKTA)
polonyo nere
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aviregal
POLONYA ROMANYA...BUNLAR ABD YE RAHAT VİZE ALAMAZLAR....ORADAN USA YA UCMAK 700 YURO..O UCAK BILET PARASINA AVRUPADA NELER YAPARSIN NELER...
En mantılı yorum bu (NOKTA)
abd ye zart diye vize alamazsın öyle ayak üstü. oturup kasman lazım bildiğin, sen unut şimdilik bu işi. gideceğin zaten tr den başvurursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X