Şimdi Ara

POLONYA'DA MASTER İÇİN VİZE BAŞVURUSU-ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce Polonya'ya MASTER için gitmiş arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Gitmek istediğim okulun yıllık ücreti 3000 EURO. Öncelikle bunu taksitle ödeme şansım var mıdır yoksa okuldan okula göre değişiyor mu? (Bazı ülkelerde arkadaşlarım taksitle ödüyor)

2.Soruya gelirsek Vizeye başururken konsolosluk eğitim ücretinin ödendiğine dair belge ya da ödeceğine dair hesapta para istiyor. 2 yıl okuayacağım varsayarak hesabımda 6000 EURO göstermemin imkanı yok. Bu olayı nasıl çözebilirim?
    Tek sıkıntı burası arkadaşlar,bilgisi olan yardım ederse duacısı olurum. Teşekkürler

• Merhaba,

Hangi okula başvuru yaptınız ya da okuldan kabul aldınız? Okuldan okula değişebilir taksit olayı ancak üniversitelerin yüksek çoğunluğu ilk sene için ödemeyi tam olarak isterler.

Banka hesabında göstermeniz gereken meblağ, ilk yıl eğitim ve yaşam giderlerinizi kapsasa yeterli olacaktır.
  • Cevap için çok teşekkürler. University of Wroclaw'a başvurmayı düşünüyorum. Kalacak yer'e para vermeyeceğim,Polonya vatandaşı'ndan sağlanacak.
    Program koordinatörüne mail attım bekliyorum. Taksit yapmamaları durumunda gidemem çünkü kendi imkanlarımla karşılamayı düşünüyorum (burs vs) Yalnız 1 yıllık parayı gösterince vizede sııkıntı çıkmayacaksa süper
  • gyesil G kullanıcısına yanıt
    Güzel bir şehir Wroclaw, gidebilirsiniz umarım. Banka hesabı için, eğitim maliyeti + yaşam giderleri (konsolosluğun sitesinde hesaplamanın nasıl yapılacağı yazıyor) gösterilecek, vize görüşmesi sonrasında çekilebiliyor hesaptan ancak 2-3 yıldır uygulanan yeni kanun ile Polonya'da da adınıza açılacak banka hesabı ve belirli bir meblağ gerekecek oturum başvurusu için.
  • Çok teşekkürler cevap için fakat yeni bir gelişme oldu. Yaz dönemi için 3 aylığına staj buldum fakat Erasmus vs değil. Karşı kurumdan da para almayacağım. Ayrıca yeni mezun oldum. Hesapta yeterli para göstermem ve karşı kurumun kabul mektubu göndermesi yeterli midir? Yani öğrenci olmamam sıkıntı yaratır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.