Şimdi Ara

Polodan golfe geçmeye değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2017 model yeni kasa polo (1.0 TSİ ) aracım var ortalama 82 .000 tl yapıyor.
    Araçtan memnunum en ufak sıkıntım yok ama hayalim hep golftü.En başta golf alıcaktm Fakat polo bir yakınımın olduğu için kaçırmamak için temiz diye almıştm.
    Şimdi bu aracımı satıp 2015 1.2 TSİ golf düşünüyorum.Sizce değermi?

• Km fazla değilse yerinde bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2016 1.2 tsi lounge paket polodan 2018 1.0 tsi highline golfe gectim. Tabi ciddi anlamda fark var ama benim asil sorunum polo cok kucuk geliyordu. Ici cok daha genis ayrica yalitim konfor bagaj gibi artilari var golfun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ihtiyacın yoksa geçme derim. tabiki golf her açıdan daha iyidir. fakat yeni aracın da kendine göre avantajları var. hacim ihtiyacın yoksa da bu masrafa ve riske girmenin bence gereği yok
  • Doğru tercih.

Asla pişman olmazsın.

• Üzerine para koymuyorsanız ya da koyacağınız miktar sizin için sorun olmayacaksa (Kredi v.b), alacağınız Golf'ün temizliğinden de eminseniz tabii ki de geçilir.
  • Golfüm oldu. Poloya da bindim. Değmez olur mu? Golf kraldır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olacak tek şey fanboyluk katsayınızın 8 ile çarpılacağıdır.
  • Değer kesinlikle, çok fark var iki araç arasında.

Bazı yeni polo kullanıcılarına sorsak neredeyse fark yok derler, teselli meselesi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de buzdolabı gibi. Ancak golf konfor ve yalıtım açısından daha iyidir.

• Yeni poloyu kullanmadim fakat boyutlari bi hayli buyudu bence donanimli bi polo bos golften iyidir tabi son kasa polo icin konusuyorum yoksa eski polo benim gozumde 5 para etmez

• Sizin Polo , 5 vites mi?

www.auto-data.net
    Volkswagen Polo VI 1.0 TSI (95 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/volkswagen-polo-vi-1.0-tsi-95hp-30930

www.auto-data.net
    Volkswagen Polo VI 1.0 TSI (115 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/volkswagen-polo-vi-1.0-tsi-115hp-31890

Yine aynı şekilde temiz bir golf bulduysanız belki değerlendirilebilir, ama 1.0tsi golf daha az yakıyordu.

Veya yeni tiguan2 tercih edilebilir.

Veya yeni golf8 beklenebilir.

autobild.de
    VW Golf 8 (2019/2020): Leak, R, Variant, Innenraum, Preis, GTE - autobild.de
    https://www.autobild.de/artikel/vw-golf-8-2019-5266049.html

www.auto-data.net
    Volkswagen Tiguan II 1.4 TSI (125 Hp) BMT | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/volkswagen-tiguan-ii-1.4-tsi-125hp-bmt-24126

www.auto-data.net
    Volkswagen Golf VII (facelift 2017) 1.0 TSI (110 Hp) BMT DSG | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/volkswagen-golf-vii-facelift-2016-1.0-tsi-110hp-bmt-dsg-27620

• Merhaba hocam

Bende sizin gibi Yen'i polo ile 1.2 golf arasında kalmıştım fakat test sürüşü yapınca 1.0 Polonun 1.2 tsi dan net bir şekilde daha atik olduğunu hissettim , 1.4 tsi veya 1.6 tdi geçmedikten sonra yeni kasa polo golfe değişilmez.

• Hocam Polo var bende de. Golf'e de bindim. Benim düşüncem; param olsaydı her kuruşuna değer, param olmadığı için Polo da iyi araba diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Merhaba hocam

Bende sizin gibi Yen'i polo ile 1.2 golf arasında kalmıştım fakat test sürüşü yapınca 1.0 Polonun 1.2 tsi dan net bir şekilde daha atik olduğunu hissettim , 1.4 tsi veya 1.6 tdi geçmedikten sonra yeni kasa polo golfe değişilmez.
    3 sene golfüm oldu. Golfün en zayıf motoru bile yeni polodan yeğdir. Herşey hız değil. Genişlik, kalite, şu rafinelik dedikleri şey. Golf c sınıfının kralıdır. Poloyu her türlü yer. Yenisini de.

• Ne gerek var.İkiside el arabası işte aynı.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Sende ne vardı gardaşım bi ruhsat at da görelim el araban bile var mı yok mu diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagajla aşırı derecede işin olmuyorsa, çoluk çocuk yoksa bence değmez. Mis gibi olmuş yeni polo. Arkası benim aracımdan geniş. Kullanılmış Golf’ü ne yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Sende ne vardı gardaşım bi ruhsat at da görelim el araban bile var mı yok mu diye
    Bende de var bir el arabası.Türkiye de çoğu araba zaten el arabası.Lüks araba yok denecek kadar az.Alınmaya gerek yok ki.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bir polo kullancısı olarak evet araba iyi ama bir golf kadar asla olamaz.
    Polo'cu tayfa var facebook grubunda polo'ya laf atmayın valla adamı öldürürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.