Şimdi Ara

POLO OTOMATİK 1.4 MÜ 1.6 MI TUTULUYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1998-2002 model arası otomatik polo almayı düşünüyorum. İlerde sıralı gaz falan taktırabilirim.
    Ama 1.4 mü yoksa 1.6 mı almalıyım, hangisi tutuluyor acil cevaplarınızı bekliyorum. Teşekürler .

Polo 1.4 mü 1.6 mı Tutuluyor?

Volkswagen Polo'nun 1.4 ve 1.6 litrelik motor seçenekleri arasında seçim yapmak, kullanıcıların karar verme sürecini etkileyen önemli bir husustur. Her iki motor da otomatik şanzımanla sunulmaktadır ve kendine has avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

1.4 TSI Motor

• 1.4 TSI motor, 125 beygir güç ve 200 Nm tork üretmektedir.
    • Polo 1.4 otomatik, yakıt verimliliği konusunda öne çıkmaktadır. Ortalama olarak 100 kilometrede 5,1 litre yakıt tüketir.
    • Günlük kullanım için yeterli performans sunar ancak yüksek yükler altında biraz güçsüz kalabilir.

1.6 TDI Motor

• 1.6 TDI motor, 95 beygir güç ve 230 Nm tork üretmektedir.
    • Polo 1.6 otomatik, yüksek torkuyla daha iyi ivmelenme ve çekiş gücü sağlar.
    • Dizel motor olduğu için yakıt tüketimi 1.4 TSI motora göre daha düşüktür. Ortalama olarak 100 kilometrede 4,1 litre yakıt tüketir.
    • Ancak dizel motorların bakım maliyetleri benzinli motorlara göre daha yüksek olabilir.

Hangi Motoru Seçmelisin?

Polo 1.4 ve 1.6 motorları arasındaki seçim, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

• Yakıt verimliliği ve düşük bakım maliyetleri önceliğinse, Polo 1.4 otomatik iyi bir seçenek olacaktır.
    • Daha iyi performans, yüksek tork ve düşük yakıt tüketimi istiyorsan, Polo 1.6 otomatik daha uygun olabilir.

Polo 1.4 mü 1.6 mı tutulduğu sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Her iki motor da kendine has güçlü ve zayıf yönlerine sahiptir. İhtiyaçlarını ve bütçeni dikkatlice değerlendirerek en uygun seçimi yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: wsxwsx

Arkadaşlar 1998-2002 model arası otomatik polo almayı düşünüyorum. İlerde sıralı gaz falan taktırabilirim.
    Ama 1.4 mü yoksa 1.6 mı almalıyım, hangisi tutuluyor acil cevaplarınızı bekliyorum. Teşekürler .

öncelikle ben size bi soru sorayım değerli arkadaşım
    imzanızdaki araç kendinizin mi..onu satıpta polo mu almak istiyosunuz.
  • Aracı sattım daha uygun bişey almayı düşünüyorum.
    sakla samanı gelcek zamanı...
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİNEA 1.4 MÜ SYMBOL 1.4 MÜ
    9 yıl önce açıldı
    doblo panoroma 1.3 mı 1.6 mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polo 1.4 otomatik kullanmaktayım. Çok yakması dışında memnunum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.