Şimdi Ara

POLO GTi 'a Yapılacak Modifikasyonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu yaz bir polo GTI almayı dusunuyoruz kısmetse , ben istanbulda üni öğrencisiyim yani burda epey bir seçeneğim var. Düşündüklerimi Sizlerle paylaşmak istedim ilk arabam olacağı için çok heycanlıyım o yüzden arabayı berbat etmemek için siz tecrübeli abilerimin, arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum

Aslında ilk basta garantiyi bozmamak için performans adına birşey yapmayı dusunmuyorum chip v.s gibi zaten suan kullandıgım araçtan sonra 180 bg araç bile bana fazlasıyla yetecektir.

Araba ilk geldiğinde Sonax Nano Boya Parlatma Ve Koruma & Sonax Cam Filmi +

kırmızı renkte sipariş etmeyi planlıyorum ortasından siyah şeritler çektiricem(resimdeki gibi) ve birde GTI jantlar yerine ince çizgili simsiyah bir jant taktırmayı dusunuyorum ...

Photoshop kullanmayı bilmediğimden anlatmak istediğim seyi resime dökemedim :( internetten buldugum bi resim ilham kaynagım oldu zaten :)

Ve bu Şerit İşini Nerede Yaptırabılırım ? Yaptıranlar varsa veya İstanbulda Güvenilir Adres Bilenler Yardımcı olursa Çok sevinirim

Düşündüğüm Jantların Tipleride Şu şekilde

Arabayı Gözünüzde Canlandırabildiyseniz Görüşlerinizi merakla Bekliyorum
    çünki kimisi çok güzel olur derken kimileride şerit olsun cam filmi olsun çok '' kro ''ca göstereceğini söylüyorlar, üni ortamında bulunan kimsede öyle gözükmek istemez

Teşekkürler

• kardeş akranın olarak birkaç tavsiyem var tabiki şahsi fikirlerim ilk olarak alacağın araban hayırlı olsun eğer kırmızı renk alcaksan düşündüğün jantlar güzel olabilir ama yine üzerinde görmek lazım,şeritlere gelince bence gereksiz sade bir güzellik daha iyi olur bence fabrika çıkışı öle gelebiliyorsa araba tamam ama kendin yaptırma bence birde film konusunda iki kere düşün en az 15 kere çevirdiler 2-3 arabayı bağlıyordu nerdeyse üni öğrencisiyim yap etme abi diyerek kurtardım sonunda sattık arabayı kurtuldum o dertten yakın zamanda filmlere hiç müsama göstermeyeceklermiş direk arabayı trafikten men ediceklermiş bir yerde okumuştum şuan bile yapabilirler ama ben olsam filme girmem ama illa çekecem diyosan 1 numara film çektir ama onada laf ediyorlar bendekiler 1 numaraydı hee birde sunroof koydurma şansın varsa yaptır süper birşey arabayı alırken koydurabildiğini koydur sonradan yaptırmak hem zahmetli hem garanti falan sorun oluyor hemde çok daha pahalıya çıkıyor benim tavsiyem arabanın içerisinde geçireceğin vakit çok daha fazla olacağından içeriye daha fazla emek,para harca derim.Abilerimizin fikirlerinide alırsan iyi olur şimdiden hayırlı olsun araban..

• eyw. tesekkur ederim daha iyisi sana olsun ins.

evet film hakkında çok şey duydum yalnız 15 defa istanbulda çevrilmemişsinizdir umarım zirâ film fiyatlarıda çok ucuz değil ama filmsizde jant ve şerit uyumu olmaz gibime geliyor

Full+Full düsünüyorum kardes yalnız sunroof ile şeritler nasıl olur tam kestiremedigim icin o konuda da kararsızım

aslında bu haline sırf jant ve filmde yeter bunuda düşünücem tşrkler tekrardan

• gercekten iyi olur hocam eger öyle yaparsaniz canlandirdim bir an gözümde cok iyi ayni resimdeki gibi yaptir derim
  • ben her zaman sade güzellikten yanayım ama tabi senin bileceğin iş ama sunroof koydur arabaya o kadar diyorum bahar havalarında çok büyük rahatlık film işine gelince güzel birşey hem görüntü için hemde güneşi kesiyor yazın iyi oluyor ama filmi sökmek zor birşey sökmen gerekirse düzgün işçilik yapan yerler 150-200 tl arası sökmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnkownArtist

eyw. tesekkur ederim daha iyisi sana olsun ins.

evet film hakkında çok şey duydum yalnız 15 defa istanbulda çevrilmemişsinizdir umarım zirâ film fiyatlarıda çok ucuz değil ama filmsizde jant ve şerit uyumu olmaz gibime geliyor

Full+Full düsünüyorum kardes yalnız sunroof ile şeritler nasıl olur tam kestiremedigim icin o konuda da kararsızım

aslında bu haline sırf jant ve filmde yeter bunuda düşünücem tşrkler tekrardan

Bu şekli güzelmiş hocam

• quote:

Bence Bu Hali Fazlasıyla Yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

ben her zaman sade güzellikten yanayım ama tabi senin bileceğin iş ama sunroof koydur arabaya o kadar diyorum bahar havalarında çok büyük rahatlık film işine gelince güzel birşey hem görüntü için hemde güneşi kesiyor yazın iyi oluyor ama filmi sökmek zor birşey sökmen gerekirse düzgün işçilik yapan yerler 150-200 tl arası sökmeye

Polisler Sökmediği Sürece Uzun Bi süre Söktürmemeyi Düşünüyorum Ayrıca istanbulda ehlıyetsız 5-6 yıldır aktif olarak araba kullanan birisiyle tanıştım bu durumda film problem olmaktan çıktı gibi gözüküyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

Bence Bu Hali Fazlasıyla Yeter

evet kesinlikle yalnız kaliperlerlerin rengide kırmızı oldugu için siyah jantla beraber dikkatleri kalipere çekmeyi düşünüyorum. Böylece herkez en ince ayrıntısına kadar ugrastıgımı zannedecek

• üzerinde oynama yapılacaksa düz polo alınıp keyfe göre yapılabilir bir çok örneğide var. ancak polo gti zaten farklı bir araç diğer polo'lardan farklı direksiyonundan koltuğuna kadar, bence alınıp sadece binilmeli eğer gti alınacaksa...
  • hayırlı olsun hocam ben arabaya sade seven biriyim hiç bi arabama modifiye yaptırmadım özentilik gibi geliyo bana arabay gelince çok güzel bi araba ama çok küçük ben onun içine sığamam herade sunrooftan kafayı çıkarır kullanırım bana öyle geliyo.biraz daha büyük yapsalarmış çok iyi olurmuş hayırlı olsun güle güle kullan umarım çok uzun sürmez arabana kavuşman
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

hayırlı olsun hocam ben arabaya sade seven biriyim hiç bi arabama modifiye yaptırmadım özentilik gibi geliyo bana arabay gelince çok güzel bi araba ama çok küçük ben onun içine sığamam herade sunrooftan kafayı çıkarır kullanırım bana öyle geliyo.biraz daha büyük yapsalarmış çok iyi olurmuş hayırlı olsun güle güle kullan umarım çok uzun sürmez arabana kavuşman

Güzel Dilekleriniz İçin Teşekkürler
    arabanın ıcıne cok küçük diyorlar dediginiz gibi. istanbulda 2 tane bayii ye gittim arabayı görebilmek için ikisindede yoktu araç :( umarım dediginiz kadar küçük değildir

• zaten modifye yapacaksan motordan başla, en azından yazılımsal olarak, daha fazlasını zaten şanzuman kaldırmaz, araba zaten derli toplu iyi biryerde deri döşeme yaptırabilirsin, ve tvli navili bir cihazla görsel olarak çok hoş gözükecektir orta konsol, resimdeki kırmızı aracın jantlarını sanırım türkiyeye getirmiyorlar, bir şekilde istetebilirsen zaten çok güzeller, eğer sen takıcaksan, sol resimdeki oz hoşuma gitti şahsi fikrimce, araç zaten gti daha ne olsunki, beyaz renk alıp, tavanı full siyah film, aynaları ve kaliperleri kırmızı yaparsan çok seksi olur, buda benden olsun...

aynaları kırmızı düşün, güzel bir ayrıntı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 19 Mayıs 2011; 14:24:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.