Şimdi Ara

sağ arka tekerin ordan akan sıvı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sağ arka tekerin ordan akan sıvı aracıma 1 kaç gün çalışdırmassam oluyor ve 5 dk akdıkdan sonra kesiyor 2 seçenek var gibi ya benzin deposu delik yada fren hidroliği ancak depodan olsa her zaman akar ve benzinde eksilme olur frenden olsa anlardım heralde ben şundan şüpheleniyorum aracımın lpg si koltuğa sıfır değildi biraz ileride idi tüp bende geri aldırım koltuğa yanaşdırım dedim ve öle de yapdım ve bundan sonra olmaya başladı acaba diyorum tüpe bağlı olan şu borudan mıdır nedir acaba o mu yetişmiyo ordan biyerden mi kaçırıyor 70 tl civarında bi rakam doluyor lpg tankı ve 180 km gittim gaz bitti nerdeyse ama lpg ci gittim zaman ban abi lpg den olmaz oo havada kaybolur dediler ama ben lpg den oldunu düşünüyorum boruların üstünede bı ıslaklık sıçramış şimdi diyorum borularmı yetişmiyor değişdirsemmi yoksa başka bi seçenekde olabilirmi ( bu arada aracımı ustaya götürüp aracı kaldırıp altına üstüne bakdık abi burdan hiç biyerden kaçak yok yağda suda eksilme yok dedi ) acaba bu nedir aracım r19 europa 1.6

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sağ Arka Tekerden Yağ Gelmesi: Nedenleri ve Çözümleri

Sağ arka tekerinizden sıvı akıyorsa nedeni yağ kaçağı olabilir. Bu durum oldukça önemlidir ve en kısa sürede bir oto tamircisine giderek aracınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Arka Tekerden Yağ Gelmesinin Nedenleri

Arka tekerden yağ gelmesinin birkaç nedeni olabilir:

• Arka Fren Merkezi Yağ Kaçağı: Arka fren merkezinden kaynaklanan yağ sızıntıları, sağ arka tekerden yağ gelmesine neden olabilir.
    • Tekerlek Yatağı Arızası: Tekerlek yatağı arızaları, tekerleğin dönmesine yardımcı olan kayganlaştırıcı yağın sızmasına neden olabilir.
    • Aktarma Organları Sorunları: Aktarma organlarında bir sorun varsa, yağ sızıntısı nedeniyle sağ arka tekerinize yağ gelebilir.
    • Yağ Filtresinin Hasar Görmesi: Yağ filtresinin hasar görmesi, aracın yağ sisteminde sızıntılara neden olarak sağ arka tekerden yağ gelmesine yol açabilir.

Sağ Arka Teker Yağ Kaçağının Belirtileri

Sağ arka teker yağ kaçağının belirtileri şunları içerir:

• Sağ arka tekerin altında yağ birikintileri
    • Aracın altında yağ lekeleri
    • Düşük yağ seviyesi uyarı ışığının yanması

Sağ Arka Teker Yağ Kaçağı Çözümleri

Sağ arka teker yağ kaçağı çözümleri, kaçak kaynağına bağlı olarak değişir:

• Arka Fren Merkezi Yağ Kaçağı: Arka fren merkezindeki yağ kaçağını gidermek için fren merkezini değiştirmek gerekebilir.
    • Tekerlek Yatağı Arızası: Tekerlek yatağı arızasını gidermek için tekerlek yatağının değiştirilmesi gerekir.
    • Aktarma Organları Sorunları: Aktarma organlarındaki sorunları gidermek, sorunun kaynağına bağlı olarak onarım veya değiştirme işlemleri gerektirebilir.
    • Yağ Filtresinin Hasar Görmesi: Yağ filtresindeki hasarı gidermek için yağ filtresinin değiştirilmesi gerekir.

Sağ Arka Teker Yağ Kaçağı Önemlidir

Sağ arka teker yağ kaçağı, aracınız için ciddi bir sorundur ve en kısa sürede çözülmelidir. Yağ sızıntısı, aracınızın performansını etkileyebilir ve hatta motor hasarına yol açabilir. Bu nedenle, sağ arka tekerinizden yağ geldiğini fark ederseniz, hemen bir oto tamircisine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim monitörde fotoğraflar karanlık duruyor. Araba önden çekişli değilse diferansiyel yağı da akabilir. Kalın yağ olduğu için sıcakken akar fakat sonradan kesilir.

Birkaç gün yattıktan sonra çalıştırdığınızda aktığını yazmışsınız. O zaman yağ keçeleri veya contaları eskimiştir.
  • Büyük ihtimalle fren hortumu çok ufak delinmiş gibi veya ek yeri varsa oynamışta olabilir. Fren hidroliği seviyesine bakın, azalma varsa acil olarak frenciye baktırın. Allah korusun fenler tutmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicklerimiz aynı :)) hemşerim klima taliyesi olabilir sabit kaldığı haldemi akıyor bu sıvı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    büyük bi zarar açar diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğidoo58 -- 6 Ağustos 2016; 3:41:23 >
  • depo değilde bağlantı yerleri veya benzin hortumu çatlaktır ben olsam komple yakıt sistemi hortumlarını değiştiririm.

bu benzin hortumu çok sakat bir durum kaputun içinde bir kaçak olması durumunda sıcak yere damlayan benzin buharı parlama yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 11 Ağustos 2016; 4:26:40 >

ChrisFixyoutube
    How to Replace a Wheel Cylinder
    https://www.youtube.com/watch?v=GIWYkCOPAQ0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 12 Ağustos 2016; 9:53:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.