Şimdi Ara

Polo 6R ön yolcu kapısından giren hava / ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 ay önce yaptığım kazayla ilgili hala sıkıntılarım devam ediyor.

ön yolcu kapısı ve çamurluk tarafından aldığı darbe ile ön kapı, sağ ön çamurluk, ön takımdan birkaç mekanik parça özel bir servis tarafından değiştirildi. Toplamda 7.500 TL masraf çıktı. %50 karşı tarafın sigortası %50 ben ödedim.

Sorun şu ki, değiştirilen kapı bir türlü kendine gelemedi. Dışarıdan hava alıyor ve dış sesi içeriye bariz şekilde net olarak kapının altından geçiriyor. Kapıyı 3 defa söküp tekrar takmalarına rağmen bir türlü düzeltemediler. Ben artık bıktım, aldım arabayı. Özel servisin yetkilisi orjinali gibi olmayacağında ısrarlı ama bu şekilde kabullenmem ve içime sinmesi mümkün değil. Takdir edersiniz ki 2011 model sıfıra yakın araba, bu şekilde sorunlu olması üzücü, resmen soğumak üzereyim arabamdan.

Ne yapıp edip sorunun kaynağının tespit edilmesini ve giderilmesini istiyorum. Bu noktada işinin ehli, ince işçilikte uzman istanbul anadolu yakasında servis tavsiyeniz olabilir mi? bir arkadaş bostancı da özelçi demişti.

yardımlarınızı rica ediyorum.

• Öncelikle çok geçmiş olsun. Değişen kapılar taktir edersiniz ki orjinali gibi olmuyor. Fitillerle alakalı bir sorun olabilirmi ?
  • ahcal06 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok vallahi.

Bugün işinin ehli bir VW servisine emanet ettim aracı.

Araç özensiz şekilde onarılmış(!) bilgisini ilettiler. 3 gün kalacak. Gelişmelerden haberdar ederim.
  • Umarım sorununuz çözülür. Benimde en hassas olduğum durumlar rüzgar ve tıkırtı sesleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.