< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeZer0 -- 17 Haziran 2019; 19:49:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeZer0 -- 17 Haziran 2019; 19:49:58 > |
Arkadaşlar adam iyi kötü bir içerik üretiyo ortaya da bazen ilginç videolar çıkıyor renocuyu likelayacak ne yaşadınız cevatla
|
araba paylaşıyorum :) yani 4 tekeri bi kupası olması aynı olması anlamına gelmiyor :)
|
Dedi her konuya “o paraya megane alinir” diyen insan...
|
![]() |
Teşekkür ederim , videolarımı herkes beğenmesini zaten beklemek yanlış olur , ama hep aynı şeyleri çekiyorum yazmak beni şaşırtı :) her videoda farklı bir araç veya setup mevcut :)
|
Hiç ilgi çekici değilsin aynı şeyleri paylaşıp duruyorsun .
|
Cevat kardeşim hata sende. Bu forum sol şeritten 70le tın tın gidenlerin, mıy mıy araç kullananların, yetkili serviste kazıklananların bolca olduğu bir forum. ne anlarlar bu acemiler modifiyeden? olumsuz yorumları hiç kaale bile alma, görmezlikten gel.
|
Bu foruma cevap yazarak boşuna kendinizi yoruyorsunuz gerçekten Youtube'da belli bir tanınmışlığınız var hiç burayla uğraşmayın zira gördüğünüz gibi "nabacan 300 beygiri tarla mı sürecen" gibi cahilliğin had safhası yorumlar geliyor anca canınızı sıkar burası.
|
fosfos gibi bir karatren den yağ yakma ve duman makinasından
üstelik 1.6 litreden bu uğraş neden anlaşılamaz.. bu kadan derme çatma yapacağınıza,orjinal bir 2.0 motora modifiye daha mantıklı değilmi. herşey uydurma oem.. mühendislik sıfır. veli göçerin oto versiyonu. araba görsel ve teknik manada vede ses bakımından traktör gibi olmuş akıl fikir versin diyorum zevk ve para meselesi saygı duyuyoruz ayrı konu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 18 Haziran 2019; 9:34:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |