Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
202.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ws_wors kullanıcısına yanıt
    Ben o fiyata bulamadım nereden aldınız teklifi hocam.
  • Bursa teslim almaya gidiyorum şuan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mllm

    Ben o fiyata bulamadım nereden aldınız teklifi hocam.

    Bursa teslim almaya gidiyorum şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ws_wors kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Telefonla 58 fiyat verdi, Çorlu bayii.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mllm

    Hayırlı olsun. Telefonla 58 fiyat verdi, Çorlu bayii.

    Sizin için görüştüm ben 56 ya bir adet daha varmış numarasını yazdım pm den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,2 tsi dsg comfortline için fiyat alan var mı acaba? özellikle mersin adana bölgesi!
  • nnsevim N kullanıcısına yanıt
    Merhaba ekimde 55500 e aldık şuanda kampanya felan yakın rakamlara alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben internetten bayi fiyatlarına baktığımda Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline modeline 59.800 TL fiyat görüyorum.Bayiler bunun altına veriyormu? Ben engelliyim ve ÖTV muaf araç alacağım.Açıkcası Dacia Sandero Stepway easy dizel ve polo arasında kaldım.Fiyatlarıda dacia 60 polo 59.800 TL.Yılbaşından sonra Ocak-Şubat gibi bayide kalan 2016 modellerde 5000 TL düşme olurmu acaba?
  • Merhaba, ben de Polo 1.2tsi dsg almayı dusunuyorum. Yakın zamanda fiyat alan var mıdır aceba ? Yıl sonu kampanyası yapmayan bir tek volkswagen mi ?
  • bayılere gıdın konusun paranız hazırsa cok guzel ındırımler alabılıyorsunuz ozellıkle ana firma doğuşa gidin derim
  • Arkadaşlar polo 1.2tsi dsg için istanbul da hangi bayilere gitmek gerekir .
  • Güncel fiyat alan varmı hatta araç olan biryer varmı ben 2-3 yer aradım ellerinde yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sophistiq

    Güncel fiyat alan varmı hatta araç olan biryer varmı ben 2-3 yer aradım ellerinde yok

    Manuel 1.2 tsi comfortline aldım. Otomatik hiçbir yerde yok. Manuel ise bulmak zor. Ocakta gelecek modellere manuel için 56900 isteniyor diye biliyorum. Manuel arayanlara 53.750 için birkaç yer önerebilirim.
  • 3 gündür istanbulu etkisi altına alan kar yağışında 400km kadar yol yaptım. aracım 2015 1.2tsi lounge dsg. 30bindeyim. üzerinde orjinal Dunlop SP Sport lastikleri var.

    karlı yüzeylerde, tık demediler. bu akşam 18 sıralarında en yoğun şekilde yağan kar sırasında bile, ufak tefek kaydılar, ABS sıksık devreye girdi ama yolda bırakmadılar.

    ama şu fikir sürekli aklımı kemirdi durdu, bu kış yine böyle kar olur mu? gidip kar lastiği alsam mı? bu kadar kar yağacağını bilseydim kesinlikle alırdım. normal lastiklerle ortalıkta dolaşmazdım.

    sürüş sırasında yol çok müsait değilse D moduna almadım. otoyol sürüşünde manuel olarak 5-6-7 arasında uygun olanda kullandım. öndeki araçla olabildiğince çok mesafe bıraktım. yavaşlamam gereken yerleri önceden kestirip, önce gazı kesip, sonra da çok hafif ve uzun süreli frenler ile yavaşladım.

    kalkışlar en sorunlu zamanlar oldu. 1. vites gelen bütün torku lastiklere ilettiği için kolayca patinaja kalabiliyor. olabildiğince çabuk 2'ye almaya çalıştım.

    tüm viteslerde gaz tepkilerimi minimumda tuttum. ani hareketlerde de zaten pedal basıyor ama motor gitmiyor :)

    özellikle kalkış anlarında, 2. vitese geçebilmek için pedalı halıya değdirsem bile, motor + şanzıman + arabanın işletim sistemi kendi bildiğini okuyor. olanca gazı motora göndermiyor.

    gaza sonuna kadar basarken yada gaz pedalı halıya doğru giderken motor devrinin düştüğünü görüp sinir oluyorsunuz. ama bunlar çekiş kontrolünün devrede olduğunun göstergesi. bunu keşfettikten sonra, kalkışlarda, biran önce kalkayım diye gaza fazla basmadım.

    kalkışlarda yada çok yavaş hızda devam ederken, trafik açıldı diye gaza bastığımda; araç düz gidiyorsa, ancak çekiş tekerlekleri arasında hız farkı varsa; patinaja düşen tekerleğe fren uygulandığını anlıyorsunuz. çünkü siz frene basmıyorsunuz ama ABS'nin sesi duyuluyor. ancak araç kayıyor uyarı ışığı yanmıyor. aracın kafası düz çizgisini koruyamayıp, sağa sola çekmeye başladığında, araç kayıyor ışığı yanıyor. araç kayıyor ışığı yanarken, ABS'nin müdahale ettiğine dair birşey hissetmedim. patinaja kalıp, bilerek direksiyonu sağa sola çevirdiğinizde ise, araç bunun farkı varıp, uyarı vermiyor. yani küçücük polo bile epey akılla donatılmış durumda.

    kafadan çıkamadım, geri viteste çıkayım, ağırlık öne yığılsın mantığı da çok işe yaramıyor. geri vites de, 1. vites gibi çok kolay patinaja düşüyor. pedalın konumu ne olursa olsun, motor devri düşüyor.

    dik rampa çıkışlarda da, yeterince mesafe varken, 2-3-4. viteslerde yaklaşıp, olabildiğince hızlanıp, o momenti koruyarak çıktım.

    arka cam rezistansının performansı tırt. buğuyu bile çözemedi. çizgilerin arası biraz temizlendi hepsi bu. aynalarda da ısıtma olmaması nedeniyle, kar birikirse sıkıntı oluyor.

    bunları buraya yazdım, 3 gündür evde kapalı kalıp arabasını çıkaramayan; çıksam araba nasıl davranırdı diye merak edenler varsa diye yazdım. bu havalarda kar lastiği olmadan gezmek çok akıllıca bir hareket değil. kimseye tavsiye etmem.




  • araç bulamadık 1.2tsi dsg tüm Türkiye de aramama rağmen yok. 2017 bekleyecez artık lakin kura endeksli gelirse şubat sonu bakalım kaç dan gelecek şuan araç 35.000 tl kura göre 40.000 olacak üstüne vergi desen 7.000 zam gözüküyor
  • sophistiq S kullanıcısına yanıt
    2016 model alabilirsiniz süper olur 2017 ve şubat atında çıkar tahminim ve kur fiyatları çok yükseldi + vergilerde. Tahminim 2017 allstar dsg 70.000tl den aşağı olmaz bu saatden sonra diye düşünüyorum
  • selamlar 2016 1.2 tsi bmt conf. polo sahibiyim yaklaşık 7000 km de. ilginç bir olayla karşılaştım belki sizden de başına gelmiş olan varsa diye fikir edinmek için yazıyorum. 2 gün önce benzin aldım 8 km sonra eve park ettim, bugün marşa bastım araba çalışana kadar bir müddet marş kendi kendine baştı araba çalışınca da marşı kendiliğinden bıraktı ama bu uzun sürdü motor çalıştı fakat 400 devir civarı kaldı anormaldi, neyse kapadım kontağı tekrar baştım sıkıntısız çalıştı bu sefer. yola çıktım işim bitti park ettim bilgi ekranından yol durumu yakıt durumuna baktım başlangıç tan beri 36 km yapmışım ilginç olan yakıt aldıktan sonraki değer 44km olması gerekirken 31 km gösteriyordu bu iki olayın birbiriyle alakalı olduğunu düşünüyorum ama neden olduğunu kestiremedim. yorumlarınızı bekliyorum.
  • aranızda aliexpress veya benzeri biryerden polosuna xenon far alıp taktıran var mı acaba arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2. El satanlar nasıl bir kafa yaşıyor aracın sıfırı 2017 model 1.2 tsi com. Manisa'da 62800 tl ama ikinci el satanlar 60000 liraya koyuyorlar 2015-16 yi çok enterasan hakkı en fazla 50000 olmalı adam niye sıfır almasın ki o fiyatı gorunce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coke019 C kullanıcısına yanıt
    Vw takıntısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.