Bildirim
POLO 1.2 TDİ 205 LASTİK FİKİR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Maksimum değeridir 215. Sorunsuzca 205 takılabilir. -
Yanak kalınlığınız ne olacak peki? Aynı orandaki kalınlığı kullanırsanız sorun olabilir. -
acıkcası 215/45/16 takabilirsiniz yazıyor.Ben 205/40/17 takmayı düşünüyorum ama benzin kapagında 205 lastik takamicagimi gösteriyor.215 gibi geniş lastik takabiliyorsa 205 takamamam saçma degilmi ? -
maksimum deger 225 ebat -
215-40-17 üreticinin önerdiği ölçü. Siz bunu 205-40-17 yaparsanız lastik çapı orijinal ölçüye göre 8 mm küçülür. Bu tür değişiklikler maksimum -/+ %2.5'e kadar kabul edilebilir. Sizin değer - %1.32 çıkıyor. Bu durumda az da olsa hız kadranınız aracınızın gerçek hızından sapma bir değer gösterebilir. Sanırım yol bilgisayarına da etkisi var bunun. -
1.2 tdi da yol bilgisayarı yokki :) yani takılabilirmi pek anlamadım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kemer-34
1.2 tdi da yol bilgisayarı yokki :) yani takılabilirmi pek anlamadım :)
Yol bilgisayarı olayı değil mesele. Demek istediğim kafanıza göre araca lastik ebadı seçemezsiniz. Üreticinin tavsiye ettiği ölçülere sadık kalmak zorundasınız. Uzun lafın kısası 1.2 TDI kullanıcısı olarak şunu derim ki; 17 inchlik bir jant düşünme bu araç için. Maksimum 15 inch olsun. Araç kendini zor taşıyor, daha da fazla yorma. -
acıkcası 1.2 tdi 3 silindir oldugu için araç çekmez düşüncesi var ama aracın ilk sahibiyim ve 1.5 yıldır kullanıyorum hiçde tahmin edildigi gibi hantal degil.1.3 cdti astradan sonra aldım ve ondada 17 jant vardı rampada hiç devirden düşmedi.(225/45/17) orjinal 1.3 cdti da kullandım polo 1.2 tdi dan kesinlikle daha seri degil.Tavsiyenize üzülerek uyucagım.Teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X