Şimdi Ara

Opel Corsa D Lastik Tavsiyesi 185/70/r14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel corsa d 1.3 cdti aracıma lastik alacağım. Üzerindeki mevcut lastikleri Good Year GT3 185/70/r14 saç janta takılı. Lastikler baya eskidi özellikle ön taraftakiler parça parça oldu. Çatlamalar da var. Ben yol tutuş olarak bu haliyle bile memnunum aslında. Hiç kaydığını vs. hatırlamıyorum virajda ben çok zorlamadıkça. Ama mesela ıslak zeminde yokuş yukarı dur kalk varsa direkt pati çekiyor, ıslak zeminde frenlemesi absye girmeye çok müsait.
    Değiştirme saati geldi de geçiyor yani.
    Uygun fiyatlı yazlık lastik önerebilir misiniz? İnternettten vs. de alınca hiç eve kargo gelmeden direkt şubesine gidip taktırabiliyormuşuz kampanya vs. diye. Bu şekilde lastik alan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

Araç İstanbulda aile aracı olarak kullanılıyor. Sıklıkla sakaryaya gidip geliyoruz. Güvenli ve uygun fiyatlı lastik tavsiyelerinize açığım. Aslında letgoya falan da bakacağım belki çelik jantla beraber satan vardır vs. diye. Bir de illa tekrar 185 70 14 mü almam lazım? Boyutları değiştiremez miyim?
    Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Sakarya'lı hemşerim Carrefoursa da Lassa kampanyası var. Bunu dışında yine Goodyear uretimi Sava önerebilirim . Riken de iş görur

Bu yazdiğım lastikler 150 liradan başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara ebat olduğu için lastikleri pahalı.

185/65/14 de taktırabilirsiniz. Araç yolda daha az yaylanır hemde. Daha uygun fiyatlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 17 Şubat 2018; 20:12:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel Corsa D Lastik Tavsiyesi 185/70/r14

175/65/r14 ünü 2 hafta önce clio 2 aracıma taktım asfalt sesi ve yol tutuşu inanılmaz şekilde değişti sert şekilde viraja girdiğimde daha çok hissediliyor yola nasıl tutunduğu bayağı bi araştırarak almıştım daha önceki lastiklerim michelin energy saverdı.

• Bu arada ben kampanya ile aldım lastik.com.tr den mtv yi kartla ödediğim için indirim çeki gibi bişey kazanmıştım 100 liralık o şekilde aldım tanesi 175 liraya geldi 175/65/r14 bridgestone ecopia 150 yaz lastiğinin. Bu arada sitenin çalışma mantığı çok iyi lastiği eve yada en yakın şubeye gönderebiliyorlar sanayide şubeye gitmesi istedim ben lastik şubeye geldiğinde arayıp bilgilendirdiler lastikler geldi gelin takalım diye gittim şubeye

sökme takma+sibop değişimi+jant kontolü+rot balans ücretsiz yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Sakarya'lı hemşerim Carrefoursa da Lassa kampanyası var. Bunu dışında yine Goodyear uretimi Sava önerebilirim . Riken de iş görur

eyv usta. carrefoursada kışlık lastik kampanyası var. ben yazlık bakıyorum.
    söylediğin lastikleri araştıracağım. internet sitesi tavsiyen var mı? internetten almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Ara ebat olduğu için lastikleri pahalı.

185/65/14 de taktırabilirsiniz. Araç yolda daha az yaylanır hemde. Daha uygun fiyatlı olur.

Aynı saç janta bu ebatı takabilirim değil mi? peki diğer avantajları dezavantajları ne olur bana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet4596

Bu arada ben kampanya ile aldım lastik.com.tr den mtv yi kartla ödediğim için indirim çeki gibi bişey kazanmıştım 100 liralık o şekilde aldım tanesi 175 liraya geldi 175/65/r14 bridgestone ecopia 150 yaz lastiğinin. Bu arada sitenin çalışma mantığı çok iyi lastiği eve yada en yakın şubeye gönderebiliyorlar sanayide şubeye gitmesi istedim ben lastik şubeye geldiğinde arayıp bilgilendirdiler lastikler geldi gelin takalım diye gittim şubeye

Hocam fotoğrafta 292,50 TL diyor lastik için. x4 = 1170 TL yapıyor. 100 tl indirimle 1070 tl oluyor pek de uygun fiyatlı değil bana göre.
    sizin dediğiniz gibi bir lastik nasıl 175 tlye gelmiş onu anlamadım. Başka bir kampanyayla mı birleştirdiniz? Tanesi 175 tl çok iyi fiyat çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Sakarya'lı hemşerim Carrefoursa da Lassa kampanyası var. Bunu dışında yine Goodyear uretimi Sava önerebilirim . Riken de iş görur

eyv usta. carrefoursada kışlık lastik kampanyası var. ben yazlık bakıyorum.
    söylediğin lastikleri araştıracağım. internet sitesi tavsiyen var mı? internetten almak için.

İnternet sitesi bilmemde Lastik Park bayileri bayaği uygun oluyor. RIKEN burada satiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet4596

Bu arada ben kampanya ile aldım lastik.com.tr den mtv yi kartla ödediğim için indirim çeki gibi bişey kazanmıştım 100 liralık o şekilde aldım tanesi 175 liraya geldi 175/65/r14 bridgestone ecopia 150 yaz lastiğinin. Bu arada sitenin çalışma mantığı çok iyi lastiği eve yada en yakın şubeye gönderebiliyorlar sanayide şubeye gitmesi istedim ben lastik şubeye geldiğinde arayıp bilgilendirdiler lastikler geldi gelin takalım diye gittim şubeye

Hocam fotoğrafta 292,50 TL diyor lastik için. x4 = 1170 TL yapıyor. 100 tl indirimle 1070 tl oluyor pek de uygun fiyatlı değil bana göre.
    sizin dediğiniz gibi bir lastik nasıl 175 tlye gelmiş onu anlamadım. Başka bir kampanyayla mı birleştirdiniz? Tanesi 175 tl çok iyi fiyat çünkü.

Benim lastik boyutum farklı hocam 175/65/r14 bayilerde fiyat 240 liraydı sitede 200 lira fiyatı vardı 4 adet 800 lira 100 lirada indirimimi kullandım tanesi 175e geldi
    Opel Corsa D Lastik Tavsiyesi 185/70/r14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-250C05490 -- 21 Şubat 2018; 17:47:9 >

• İyi günler.Bulup bulabileceğini en kotu lastiklerden birin terk edince menun kalacaksınız.

Tavsiyem adaç in sayfasından ölçünuze en yakin testi açıp değerlendirmemiz ve almanizdir.

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam. Uyumludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlas al hem ucuz hemde tatminkar

• 185 65 14 iyi olur. And gostergee Hafif sapabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim de aracım 2013 corsa d 1.3 cdti lastikler kötü durumda ve değiştirmem gerekiyor.Lastiklerini değiştirdin mi ? Ben dunlop baktım

185 65 r14 185 tl fiyat var diyat makul geldi ama başka tavsiyesi olan varmıdır?fiyat ve kalite olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: barnato27

Hocam benim de aracım 2013 corsa d 1.3 cdti lastikler kötü durumda ve değiştirmem gerekiyor.Lastiklerini değiştirdin mi ? Ben dunlop baktım

185 65 r14 185 tl fiyat var diyat makul geldi ama başka tavsiyesi olan varmıdır?fiyat ve kalite olarak ?
    hocam ben dunlop taktım. 185 tl aynı tanesi
    memnun musun dersen daha çok erken bi yorum yapamam
    ama yol tutuş konusunda eski lastikten iyi sanırım.
    ilk başta biraz konfor arttı gibi geldi ve eski lastiğimin balans sorunu vardı yeni lastikte haliyle düzeldi.
  • Hocam dejavu gibi aynı şeyleri yaşıyoruz,benimde lastikler küçük küçük çatlamalar mevcut ve aynı balans sorunu bende de var.110 km hızdan sonra direksiyonda titreme yapıyor.Biraz karasız kaldım açıkçası 4-5 aydır karar veremedim,aynı zamanda aracın bakım zamanıda geldi opel de kampanya var 4 lastik alana 4 filtre bedava sadece işçilik alacaklar motor yağına da ücret almayacaklarmış yalnız lastikler continental markaymış,haliyle dunlop a göre daha yüksek bir fiyat çıkacak,daha fiyat bilgisi vermedi opel bugün arayacaklar,değer mi bilemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.