Bildirim
Polo 1.0 TSI 95 PS Comfortline DSG hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gayet yeterlidir. 1.0tsi 3 silindirli 95bg 175nm. Titreşim hissedilebiliyor bu motorda. 1.2 tsi 4 silindirlide kullanmıştım ama 3 silindirli olmasından kaynaklı heralde motorun gücünü hissedebiliyorsunuz. Klimasında çekiş farkı ben fark etmedim, pedala dokunduğunuzda gidiyor :) yakıt tüketimi şehir içi 7/8 civarı ama sakin kullanımda 6 ve altı gelir şehiriçinde. Şehir dışında 4.5/5litre civarı. Dezavantajı olarak hız sabitleyici yok. App connect var diye biliyorum çok iyi oldu bu. Doğuş da beyaz renk197 bin tl 2021 model sıfırı ama kasko ve sigortayı bizde yaptıracaksınız demişti. ( geçen hafta) şuan zaten 2. El çok yüksek, sıfır almanızı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kia Ceed 1.0T alınabilir, Egea Cross Lounge alınabilir, polodan daha geniş daha konforlu araçlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X