Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lisans mezunlarının polis olması için 2010 kpss taban puanı nedir bilgisi olan var mı?
  • oleyy geçtim mülakatı çok şükürr
  • @EmR_3153>>>Sen kusura bakma ama harbi kafayı yemişsin.Sen git en yakın karokola bize dediklerini oradabi memurlara söyle onlar gerekeni yaparlar.

Şaka bir yana yapma kardeşim evet hayalindeki meslek olabilir ama yapma böyle birşey.Yok illa polislik dersende akademiden başkasına sakın gitme pmyo dan girdiğini düşünürsek bakiyesi eksilere düşmüş kredi kartlarından farkın kalmaz.

Birde mülakata giden arkadaşlardan boyu kısa çıkan var mı?Özellikle İzmir.
  • Onur zaten Emre arkadaşımız akademi istiyor.

Elbet boyu kısa olup elenen vardır.
  • Mülakatı geçen arkadaşlar şu mereti baştan sona bi anlatsanız Karttaki çıkan soruya nasıl cevap verdiniz ?
  • zaten akademiiye grcem ki
  • Sen yinede beni dinle oku okulunu. Sonra çalış Savcı ol, Zaten Hukuk ile Polislik çok zıt meslekler değil. Sonuçta kanun adamı olacaksın.
  • dün otobüse bindim.tabi vizeler falan anayasa hukukunun kitabından ders çalışıyorum kendimden geçmiş bir vaziyette.bir tane kız geldi yanıma oturdu elimde çalıştığım kitabı görünce hukuk mu okuyorsun falan dedi.evet dedim nerde dedi ankara dedim.aa bnde siyasal mezunuyum dedi.ankara uluslararasındaydım dedi. konuşmaya başladı bir süre hocaları falan sordu borçlu hukuku gördünüz mü falan soruyor böyle. kusura bakma da hukukçular biraz ruh gibi oluyorlar ders okul hep dedi.uluslararası daha bir ortamı güzeldi dedi. sonra şenliğe kimler geldi de hiç haberim yok dedim ben ilgilenmiyorum dedim.bak gördün mü dedi ben hukuk öğrencisi olduğumdan ruh gibi değilim dedim ben polis akademisine gircem bu yıl hukuk zorlamayla girdim dedim niye ya diyor senin yernde kaç kişi girmek ister dedi buyursun girsinler tutan yok dedim.en son inerken bir baktım telefonumu istedi mi ilk bulaşmıyım dedim sonra kız çok güzeldi dayanamadm verdim o da onunkinin verdi şimdi habire mesaj atıyor. ilk dfa o lanet okul bir işe yaradı da kız benden 4 yaş büyük

• Bak sakın o kızı boşlama, kahve içmeye eve çağır sonra aaa kahve kalmamış votka var de

Bak işte Ankara Hukuk okuyorsun, Hem sen üniversiteninde ortamını gördün ya Akademiye gittiğinde pişman olmazsan benim Adım da net_katil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Bak sakın o kızı boşlama, kahve içmeye eve çağır sonra aaa kahve kalmamış votka var de

Bak işte Ankara Hukuk okuyorsun, Hem sen üniversiteninde ortamını gördün ya Akademiye gittiğinde pişman olmazsan benim Adım da net_katil değil

kız 87'li ben 91'li.ama çok güzel ya miletvekili danışmanıymış.adın zaten net_katil değil ki nickin net_katil

• @net_katil

bugün mülakatları geçtim. fakat kafama takılan bir durum var. orda iki kişi konuşurken, ağzında 5 dolgu olan bi öğrencinin 1. sınıf sonunda, okuldan gönderildiğini duydum. benim ağzımda 4 dolgu var. dişlerimi fırçalarım ama 19 yaşnda olmama rağmen durum böyle. genetik olduğunu düşünüyorum. yoksa dişlerimin dizilişinde ve şekillerinde bir bozukluk yok.

bu durum sorun oluşturu mu gerçekten? yani 1. sınıf sonunda ya da 2. sınıf sonunda dolgular yüzünden uzaklaştırılma durumu var mıdır gerçekten?
  • Bre anasını milletvekili danışmanı hemde daha okuldayken.. Abi işte kız okumuş bizde orta derecede bi uluslararası ilişkiler veya siyaset bilimi filan okusak siyasete atılabilirmiyiz acaba Ailede hiç siyasetçi yani torpil yokken

Boz , şuan 4 tane ise dikkatli olman gerekir. 1 dolgu daha gerektiren bir işlem yapılırsa sorun yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 27 Mayıs 2010; 19:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Bre anasını milletvekili danışmanı hemde daha okuldayken.. Abi işte kız okumuş bizde orta derecede bi uluslararası ilişkiler veya siyaset bilimi filan okusak siyasete atılabilirmiyiz acaba Ailede hiç siyasetçi yani torpil yokken

kız okulda değil mezun olmuş ya 87'li ya 86'lı ben daha 1. sınıfım
    anneme 86'lı sevgilim var desem beni vurur vesselam kız için yaş önemli değil heralde durmadan mesaj atıyor anlamadım ki
    bir de polislik göz numarası kaç dereceden sonra sorun oluyor.benim gözlerde bildiğim kadarıyla bozukluk yok ama arada yanmalar ve sulanmalar oluyor inşallah bozulmamıştır gözler de mavi.daha çabuk bozulurmuş renkli gözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 27 Mayıs 2010; 20:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraky93

quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

benim merak ettiğim şey şuan en son yapılan sağlık kontrolü bunda tam olarak ne yapılıyor :) mülakatı geçtim bu arada :) herkese başarılar diliyorum

Hayırlı olsun.Mülakatı bize bi anlatsan iyi olur.Bende istiyorum polisliği hemde çok.Kafama takılan şeylerden biride en çok şu mülakat.
    Mesela sende kart çektin mi?Hangi soru çıktı?Nasıl cevap verdin?Başka neler yaptırdılar?

Teşekkürler.

Saolasın :)
    ben bunu bir arkadaş pm atmıştı ona yazmıştım tekrar uzun uzun yazmıyayım aynen kopyalıyorum
    öncelikle teşekkür ederim
    şunu söliyim heyecanlanmaya hiç gerek yok çoğu kişiyi geçirdiler
    saat 8 den itibaren sırayla aldılar içeri
    zaten işin en uzun süren kısmıda bu sürekli olan sıralar neyse içeri geçtik spor salonuna 10 şınav 10 mekik 10 çök kalk
    sonrasında gene uzun bir bekleyiş ve sonra üstümüzü çıkarttılar sadece şort kalıyor mülakat odasına giriyorsun önce boy kilo sonra renk körlüğü testi yapılıyor basitçe ondan sonrası muhabbet ve karşındakilere bağlı benim futbol hayatımdan bile bahsettik düşün bir tanede kart seçiyorsun ne çıkarsa onla ilgili konuşuyorsun bana kuvvetler ayrılığı çıktı mesela :) sonra istiklal marşının ilk kıtasını oku dedi ilk 2 mısrayı okudum ve unuttum 10 kıtayı bilen ben :) dedim kusura bakmayın heyecandan unuttum olsun olur dediler :) önemli olan türkçeyi güzel kullanman ve kendine güvenin gerisinde bir sıkıntı yok için rahat olsun :)
    sanada başarılar diliyorum :)

• Yalnız okul çok sıkıcıdır gelenler kendilerini hazırlayıp gelsinler
  • Yarın mülakatım var.
    Traş oldum,sakal gitti kendimi tanıyamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraky93

quote:

benim merak ettiğim şey şuan en son yapılan sağlık kontrolü bunda tam olarak ne yapılıyor :) mülakatı geçtim bu arada :) herkese başarılar diliyorum

Hayırlı olsun.Mülakatı bize bi anlatsan iyi olur.Bende istiyorum polisliği hemde çok.Kafama takılan şeylerden biride en çok şu mülakat.
    Mesela sende kart çektin mi?Hangi soru çıktı?Nasıl cevap verdin?Başka neler yaptırdılar?

Teşekkürler.

Saolasın :)
    ben bunu bir arkadaş pm atmıştı ona yazmıştım tekrar uzun uzun yazmıyayım aynen kopyalıyorum
    öncelikle teşekkür ederim
    şunu söliyim heyecanlanmaya hiç gerek yok çoğu kişiyi geçirdiler
    saat 8 den itibaren sırayla aldılar içeri
    zaten işin en uzun süren kısmıda bu sürekli olan sıralar neyse içeri geçtik spor salonuna 10 şınav 10 mekik 10 çök kalk
    sonrasında gene uzun bir bekleyiş ve sonra üstümüzü çıkarttılar sadece şort kalıyor mülakat odasına giriyorsun önce boy kilo sonra renk körlüğü testi yapılıyor basitçe ondan sonrası muhabbet ve karşındakilere bağlı benim futbol hayatımdan bile bahsettik düşün bir tanede kart seçiyorsun ne çıkarsa onla ilgili konuşuyorsun bana kuvvetler ayrılığı çıktı mesela :) sonra istiklal marşının ilk kıtasını oku dedi ilk 2 mısrayı okudum ve unuttum 10 kıtayı bilen ben :) dedim kusura bakmayın heyecandan unuttum olsun olur dediler :) önemli olan türkçeyi güzel kullanman ve kendine güvenin gerisinde bir sıkıntı yok için rahat olsun :)
    sanada başarılar diliyorum :)

Eyvallah kardeşim çok teşekkürler.

• Okula kapağı attıktan sonra öyle dişten falan kolay kolay atılmazsın. Önemli olan 1. sınıfa başlıyabilmek. Kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz öyle kolay kolay. Bizim okulda yeri geldi Amirler Doktorlar ile konuştu birebir ne işleri halletiler.

bu arada Emre boşuna öyle göz möz deme Oku okulunu. Yapacağın ilk iş kızın çağrılarına cevap ver. Bak bu olayı takip edecem. O kızı sen değerlendirme her hafta fake bir üyelik açıp konu dışında seni reklam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Okula kapağı attıktan sonra öyle dişten falan kolay kolay atılmazsın. Önemli olan 1. sınıfa başlıyabilmek. Kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz öyle kolay kolay. Bizim okulda yeri geldi Amirler Doktorlar ile konuştu birebir ne işleri halletiler.

bu arada Emre boşuna öyle göz möz deme Oku okulunu. Yapacağın ilk iş kızın çağrılarına cevap ver. Bak bu olayı takip edecem. O kızı sen değerlendirme her hafta fake bir üyelik açıp konu dışında seni reklam ederim

ya bn o kızla konuşuyorm da öylesne bnm zaten çıktığım war ki 2 yıldır ayrıca kız ablam yaşnda nasıl bana baktı hala anlamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 27 Mayıs 2010; 22:48:57 >

• Abla mı?
    Ben 23 yaşında iken 39 yaşında biri bana kafayı takmıştı.
    27 yaşında biri ile çıkmıştım. bir ara
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.