Şimdi Ara

Polisle Özel Harekat Polisinin farkı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polisle Özel Harekat Polisinin farkı nedir ?
    Her zaman merak etmişimdir 2 side polis sonuçta normal polisler gider evlerine özel harekat polisi asker gibimi ne olaylara bakar

• Biri polis diğeri FBI birde SIAE var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 8 Ekim 2016; 21:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bi cümle ya polis ile özel harekat polisinin farkı ne ?

doğru soru normal polis ile özel harekat polisinin farkı ne olacak ; cevaplıyorum

normal polis memur yada saha polisleri asayiş ve kolluk kuvveti veya adli görevleri yapar
    özel harekat polisi ; taaruz , operasyon,saldırı ve baskın yapar ona göre eğitilir,maaşını ona göre alır, kıdemi ona göre farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesnizani -- 8 Ekim 2016; 21:16:55 >
  • Polis özel harekat sürekli dağdadır

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Biri polis diğeri FBI birde SIAE var

FBI ile SIAE nin farkı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesnizani

nasıl bi cümle ya polis ile özel harekat polisinin farkı ne ?

gerçek soru normal polis ile özel harekat polisinin farkı ne olacak ; cevaplıyorum

normal polis memur yada saha polisleri asayiş ve kolluk kuvveti görevi yapar
    özel harekat polisi ; taaruz , operasyon,saldırı ve baskın yapar ona göre eğitilir,maaşını ona göre alır, kıdemi ona göre farklıdır

Dahada ozetliyim normal polis savunmadir özel harekat saldırıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Biri polis diğeri FBI birde SIAE var

FBI ile SIAE nin farkı ne

FBI amerikanın kendisini koruyor SIAE yurt dışı diye biliyorum

Edit: Dışarıdaki bir suçlu amerikaya gelirsede FBI ile SIAE dans ediyorlar filmlerde öyle gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 8 Ekim 2016; 21:17:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozel harekat polisleri ozel egitim görürler komando gibi daha donanımlılar
    Polisler onlarin gordüklerinin 3/1 görüyorlar

• polis şehir içi ile sınırlıdır pöh ise asker gibi dağa bayırada çıkar pöhte ağır silahlar bulunur polisin zorlanacağı işleri genelde pöhe bırakırlar mezun olduktan sonra pöhler direkt doğuya bir kaç seneliğine yollanır ayrıca pöh egmde çalışmaz özel harekat şube müdürlüğünde çalışır ve bu her ilde yoktur olmayan illere tayin yazamazsın(gitmek istiyorsan pöhden ayrılıp polis olman gerekli) haftasonu tatili vs genelde pek olmaz maaşı ortalama bir Polisten 1000lira daha yüksektir doğuda dahada artar normal polisi maçlara falan gönderirken pöhü şehir içi ve dışındaki daha hayati risk taşıyan yerlere gönderirler çünkü normal polisin ekipmanı uygun değildir pöhte her çeşit silah bulunuyor bu yüzden darbe girişiminin olduğu gün darbeci askerlere karşı koyabilecek tek güç pöh olacağı için gölbaşını vurdular ayrıca ikiside polis okulu okur ama pöh için daha zor eğitim alırsın ve eğite kabul edilmen için fiziki mülakatı farklıdır normal bir polisken pöh olmak içinde bazen pöh sınavları oluyor ona katılıyorsun

• Hatırlattığın iyi oldu başvurular başlayacak çok yakında.

Askeri okuldan yana işimiz iyi gitmedi bari bunda yolumuzu bulalım.
  • aynı konu ile ilgili olduğundan yeni konu açmayayım dedim. müsadenizle sizlere bir sorum var.
    ben sağlık personeliyim özel bir hastanede çalışıyorum kpss sınavından 86 puan aldım yani kendi bölümümden atanabilirim ama özel harekat polisi olmak beni adeta cezbediyor. Yani anlatmak istediğim polisliği işsiz kaldığım için değil gerçekten yürekten istediğim için başvurusunu yaptım sonrada kpss sonuçları açıklanınca iki seçenekli bir çıkmazda kaldım. kendi mesleğim çok rahat izinleri bol ailem ile bol vakit geçirebilirim ama özel harekat polisinin heyecanı ve tekdüze olmayan rutinleşmeyecek yüksek potansiyeli var. hangisini seçmeliyim sizce. dedikleri gibi özel harekat polisleri dağdan inmez ailesi ile vakit geçiremez izin yapamaz bir hayatı mı vardır. pişman olmaktan da korkuyorum ama gitmezsem içimde bir yerde ukde olarak kalacak. sizce ne yapmalıyım özel harekat polisleri nasıl çalışır? sosyal açıdan imkansızlıklarla mı doludur? ailesi çocukları uzun süre göremez hale mi gelir?

• Polis genel bir birim. Asayiş koruma pasaport silah trafik güvenliğine ve kontrolüne bakar. Özel harekat ağırsilahlar kullanmaya alışkındır. Daha çok SWAT timi gibi düşünülebilir. Yanlışım varsa düzeltebilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.