|
ÖN BİLGİLENDİRME: "GENÇLER BAKIN CANIM SIKKIN Bİ DAHA BANA GELİP NİYE SİGORTASIZ GEZİYORSUN NİYE SİGORTA YAPTIRMADIN YA KAZA YAPSAYDIN TÜRÜ PAPAĞAN GİBİ DÜŞÜK İQ LU CEVAPLAR YAZMAYIN MİSLİ İLE KARŞILIK VERİRİM, MADEM BENİM CANIM SIKKIN SİZİN DE CANINIZI SIKARIM, SİZİN FİKRİNİZ HİSLERİNİZ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİ İLGİLENDİRMİYOR MAHALLE KARILARI GİBİ GELİP BANA NAMUS ŞOVALYELİĞİ YAPMAYIN, BUNU OKUYUP HALEN BANA SATAŞMA AMAÇLI PROVOKASYON AMAÇLI YAZAN OLURSA GÜNAH BENDEN GİTTİ SONRA VAY BEN DUYMADIM VAY BEN BİLMİYORDUM VAY NİYE AYRANIMIZ DÖKÜLDÜ OLMASIN SAYGILAR SEVGİLER." aracımın sigortası ve muayenesi yoktu, polis çevirdi sigorta ve muayene cezasını printerdan çıkarıp elime verdi gitti, çekici trafikte uzaktan görüünce polis bastı gitti, çekici 100 mt ileriye park etti ben de atladım arabama yoluma gittim. polis aile üyelerine tek tek telefonla ulaşıp aracı getirsin 200 bin ceza keserim yoksa demiş, elimde ceza tutanağı var, 200 bin ceza kesebilir mi? bu hareketin cezası ne olur, aracı otoparka götürmeyi düşünmüyorum. muayeneyi ve sigortayı yaptıracağı başıma gelebilecek en kötü durum ne olabilir, 200 binlik cezaya baktım dur ihtarına uymamak diyor, bende bu durum yok ihtara uydum ceza kesildi ertesi gün e-devletten baktım ilaveten 47/1-a dan 3 bin daha ceza kesmiş bu madde dur ihtarına uymamak, oysa ben durdum ve ceza yazıldı, polis gitti ben de gittim orda dur diyecek polis zaten yoktu. sivil bir çekiciye yanında polis olmadan aracı emanet etmek istemedim, polisin tutanak tutup aracın sağlam teslim edildiğini tespit edip araca yükletip yeddiemine teslimini sağlaması geremez miydi. araç çekiciye yüklenirken düştü pert oldu polis yok şahit yok ben derdimi kime anlatacağım? veya yükledi otoparka giderken yolda araç çekiciden düştü, zincirleme kaza oldu, 2 tane araç pert oldu çekici bastı gitti, sivil çekici ben aracı almadım kendi kaza yapmış ben olay yerine varmamıştım dese, ben derdimi kime anlatacağım, aracımda mallar vardı nasıl yaparız dedim oralı olmadı memur, otoparkta mallar eksilse ben derdimi kime anlatacağım? sivil personelin yanında polis olmadan araç bağlama araç çekme araca müdahale etme yetkisi yok, polis nezaret edecek talimat verecek, çekici talimat gereğini yerin getirecek, bunlar olmayınca ben de insiyatif aldım, vatandaş olarak malımı teslim etmedim. tamam ben kusurluyum. kusurluyum diye de tüm usulsüzlüklere göz mü yummam lazım sineye mi çekmem lazım, benim yasal prosedürün uygulanmasını isteme hakkım yok mu? araç çekme, araç bağlama yönetmeliği nedir? polisin vazife ve selahiyeti nedir, bunun kanunda yazan tarifi nedir, bağlanmış sayılmak ne demektir? bağlamak ne demektir? cezayı yazıp gitmek sonra da başınının çaresine bak demek midir bağlamak yukarıda yazdıklarımdan birisi olsa, olmaz ya oldu arabam pert oldu diyelim ben hakkımı nasıl savunacağım. hukuk devlerinde vatandaşın hiç mi hukuki hakkı yoktur? 10 yıldır düzenli sigortam vardı işler bozuldu 3 aydır sigortam gecikti. mazotu zor koyuyorum 15 bin para denkleştirip yaptıramadık sigortayı bunun için adamın ekmek teknesini elinden almak mıdır devletin görevi? sigorta muayene cekici otopark 40 bin lira, arabayı soktum otoparka ben 15 bin lirayı bulamazken 40 bini basıl bulup çıkaracağım arabayı otoparktan, turistik gezi yapmıyorum korka korka çıkıyorum trafiğe zaten arabamız eski model diye kesin bi eksiği var diye yolda beni çevirdi bi tek. gece yatağa aç girip de kılıcına davramayanın aklından şüphe derim demiş ebu zer ne yapalım arabamızı da al, eve dönecek param var mı acaba otoparktan bunu biliyor mu devlet? az süre ver borç harç halledeyim sigortayı yap bi güzellik dedim oralı olmadı bağladım bile dedi. ceza puanım bile yok şu ana kadar bu mudur devletin vatandaşa faydası ben 10 senede 150 bin sigorta ödedim 1 tane kazam yok 3 ay geciktik bağla arabayı bu mudur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi publicengineer -- 11 Mayıs 2026; 18:51:53 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt