Şimdi Ara

Polis yaşım tuttuğu halde sigara içiyorum diye beni zorla arabaya bindirdi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
4
Favori
43.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
328 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okula gelen öğrencilerin %75 i sivil. Bu arada okul çevresinde değilim. Benden önce ogretmenlere takilmalari lazım çünkü okul önlerinde içiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Birkaç günde 3 5 tane sigara konusu, nedense planlanıyor gibi gelmeye başladı bu işler, birileri iyi örgütleniyor gibi demi ya. Toplumu birbirine düşürmek gibi polis ile devleti milletin karşısına getirmeye çalışmak gibi umarım yanılıyorumdur.
    Katılıyorum,ben bu konuya inanmadım mesela.

• Herkes korkuyor polisten , çünkü daha önce yakalayıp nereden aldın diye ifadeye götürdüler , sonra veliye anlatıyorlar yasal olarak. Kız okula ağlaya ağlaya geldi korkudan.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Hikaye değil hocam , yakında dilekçe verip sikayekci olmayı düşünüyorum . Elimdeki belgeleri atarım yakında.

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Okul çevresinde değilim , okuldan uzak. Eğer valiliğin bir genelgesi varsa bana kuraldan bahseden hocalarimi şikayet etmeyi düşünüyorum. Çünkü daha sigarayı bahçeye çıkmadan ağzına koyuyarlar.

• Tayff kullanıcısına yanıt
    1 sene kaldım , benim kalmayan arkadaşlarım 18 yaşında bitirdi.

• Bisey olmaz zaten ailem biliyor demisin ee ne korkuyon onu anlamadim
    Okuladanmi atacaklar yada hapisemi atacaklar
    Sicilini sigara icerken yakalandi diye kirmiziylami cizecekler
    Bos konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • II. Ceki kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey varsa bende öğretmenlerin sigara içtiğini polise bildiricem. Ama polis zoruyla okula getirildim , belki o gün okula gitmeyekcim arkadaşımı görüp çıkacaktım. Niye hemen beni okula götürüyorlar ki. Haksizlik hocam.

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Boş konu değil , yarın bugün sende hakliyken seni zorla suçsuz alırlarsa sebebi bu polislere karşı bir hak arayamadigiz için olacak.

• Yok 4 yıl hala , Ocak ta dogmanin kötü bir yanıda bu , üstüne üstlük 1 yılda kalinca neredeyse 2 yıl boşa zaman kaybı.

• söz meclisten dışarı Türk polisine karşı saygimiz sonsuz ve herhangi bir düşmanlık gütmüyorum ama bazende oraya harbiden polis diye birsürü andaval dolduruyorlsr kendilerini bi cacık saniyorlar

• nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Evet çok saçma haklısın, polis zoruyla olması çok saçma. Hakkını ara, sanki adam bicakliyorsun, SİGARA içiyorsun diye POLİS nasıl "OKUL" a öğrenci götürür?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Benimki sağlık meslek lisesi ve üstüne 1 yıl sınıfta kaldım o da bazi özel durumlar yuzunden devamsizliktan , serseri değilim , karşındakine güzel bir dille gerekeni anlatmak serserilik mi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nquney1

Hikaye değil hocam , yakında dilekçe verip sikayekci olmayı düşünüyorum . Elimdeki belgeleri atarım yakında.
    Kamuoyunu aydınlatırsanız seviniriz.

• Yanlış yapmışlar. Polisi anladık hadi de müdür napıyosunuz siz neden demiyor. Eğitimci böyle mi olur. Nerde Kel Mahmutlar...

• quote:

Öncelikle ocakta 19 yaşıma giricem.

Yani 18 yaşını doldurmadın, 18 yaşını doldurmadığın için "yaşım tuttuğu halde" kısmı doğru değil çünkü yaşın tutmuyor. Kanunda sigaranın yasak olduğu yaş grupları şu şekilde:

12 yaşından küçükler
    12 yaşını doldurup 15 yaşını doldurmayanlar
    12 yaşını doldurup 18 yaşını doldurmayanlar
  • Genç polisler miydi yoksa dinozorlardan mı? Genç arkadaşlar saygılı ve nazik davranıyorlar. Tecrübe ettiğim için soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Bu mesaj silindi.
    Merak ettim, hangi yasada hangi maddede yazıyor? Lisedeki hocalarım okulun bahçesinde sigara içiyordu

• Sevgili kardeşim,
    kabul edersen bir ağabey önerisi:

Bence, enerjini bunlara harcama artık. Bir de, bunu gurur, yiğitlik meselesi haline getirmediğine de inanıyorum.
    Polis de nihayetinde bunu keyfi yapmıyor, onlar da emir kulu.
    Derslerine, gelecek planlarına yoğunlaşman senin ve çevren için ve hatta bu ülke için bile çok daha iyi olur.

Hayat; hatta başarı ve başarısızlık bile, bireyin (farkında yada farkında olmadan) kendi yaptığı tercihlerdir.

En önemlisi farkında olarak yol almak, bu; seni çevrendeki insanlardan üstün kılar, farklı kılar.

----

Aslında bizi, geçmiş anılarımız ilgilendirmemesine rağmen ve hatta bugüne bir etkisi olmamasına rağmen, nedense geçmişin anıları, geleceğime yön veriyor. Daha doğrusu buna biz izin veriyoruz. Her gün yeni bir gün, bunu çok kere teyit ettim.
  • Yani şimdi olayı görmeden yargılamak istemiyorum ama kusura bakma kardeş kesin bir halt yemişsindir.Yani bende özel güvenlik görevlisiyim öyle insanlar varki yaptığı yanlış olduğu halde kendini haklı çıkarmak için ellerinde ne pislik geliyorsa yapıyorlar.Polislerin şu an başını kaşıyacak vakti yok kalkıp kimseyle durup dururken uğraşıyim demez çünkü öyle sitresli ve yoğun çalışıyorlarki yani polis arkadaşlarım var onlardan duyuyorum yani işin aslını görmediğim için birşey demiyorum ama senin gibi insan çok gördüm güvenlik görevlisi olduğum için o yüzden kesin bir suç işlemişsindir die düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.