Şimdi Ara

POLİS olmak ve göz engeLi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ailem illede polis okuluna git diyolar. ama benim göz numaram 2.25di en son hala da öyledir heralde.(miyop). sizce kazanma ihtimali varmıdır bu göz numarasıyla alınırmıyım ?. biraz araştırdım da göz numarası 1 olanların bile şansı azmış. vs... duydum . bilen varmı acaba bu konu ile ilgili bi bilgi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 9 Şubat 2010; 11:20:27 >

• 1 dereceden yukarı olanları almıyorlar.bende o yüzden giremedim check uptan sonra şutladılar.
  • bu kesin değilmi? ona göre dicem babama anneme. anlamıyolar bi türlü
  • O göz numarasıyla polis olamazsın. Lazer yaptırırsan gözlerin projektör gibi olur ama lazer de kabul edilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

O göz numarasıyla polis olamazsın. Lazer yaptırırsan gözlerin projektör gibi olur ama lazer de kabul edilmiyor.

bende onu sorcaktım ama yazmışsın. demek öylede olmuyor . tmm cvplar için tşk. lazer yaptırmak daha mı kötü yapar gözleri ?
  • Bu lazerle yapıldıgını anladıkları dogru mu ?

• ayrıca lazerle yapıldığı anlaşıldı diyelim, ne olacak ki ? zaten gözlük kullanmamak için yapılan bişey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 8 Şubat 2010; 17:22:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

ayrıca lazerle yapıldığı anlaşıldı diyelim, ne olacak ki ? zaten gözlük kullanmamak için yapılan bişey ?

Arkadaşım gözünün derecesi 0 oluyor.Normal şartlarda sorun olmuyor ama askeri ve polis okullarında anladıklarında birşey diyorlar mı onu diyorum
  • evet kabul etmiyolar ama yakında cesur bi arkadaşımız bunları mahkemeye verip, bnm gözüm sıfır derece diye mahkemeyi akzanabilir, sonuçta pozitif bilim olan tıbbın olur dediğine olmaz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

evet kabul etmiyolar ama yakında cesur bi arkadaşımız bunları mahkemeye verip, bnm gözüm sıfır derece diye mahkemeyi akzanabilir, sonuçta pozitif bilim olan tıbbın olur dediğine olmaz diyorlar.

Peki kesin anlıyorlar mı?
  • akademiye girişte iki gözün numara toplamı 5 den büyük olmamalı.. Bu sene akademiye giren bir arkadaştan edindiğim bilgidir..
  • anlamaz olurlar mı hepsi kurt gibi uzman doktorlar anlamama lüksleri yok. ha anlamasalar nolur? bence hiç bi halt olmaz. aha buraya yazıyom yakında birisi polisi askeri alayını mahkemeye verip bu olayı mutlu sona kavuşturur.
  • Benim bildiğim normal 2 yıllık polis okulları için göz numarası 1 den yukarı olmıcak.Össde say2,ea2 gibi bölümlerden 240 ham puan alanlar komser yardımcılığı için akademiye girmek istedikleri zaman 2 numaradan fazla olmaması gerekiyordu..
  • ben hala tam bi cvp alamadım arkadaşlar. sorum şu. örnek vereyim= lazerle gözlerim düzeldi (miyoptum) ama şimdi gözlüksüz insanlar gibi gözlerim. polis olmak için gerekli başvuru vs. yaptım diyelim. check up ta gözlerim lazerli olduğu bilindi... ee olsun bilinsin ne oluyo ki ? sonuçta lazerlede olsa bnm gözümde 0 numara değilmi ? farkı ne? neyini kabul etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 9 Şubat 2010; 11:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

ben hala tam bi cvp alamadım arkadaşlar. sorum şu. örnek vereyim= lazerle gözlerim düzeldi (miyoptum) ama şimdi gözlüksüz insanlar gibi gözlerim. polis olmak için gerekli başvuru vs. yaptım diyelim. check up ta gözlerim lazerli olduğu bilindi... ee olsun bilinsin ne oluyo ki ? sonuçta lazerlede olsa bnm gözümde 0 numara değilmi ? farkı ne? neyini kabul etmiyorlar

Evet haklısın ama onlar "fabrika orjinali" gözler istiyorlar. Yıllardan beri de bu böyle. Lazer anında anlaşılır, saklama şansın da yok.
  • Öğrenci ve işçiyi en az 300 m öteden görebilirsen polis yaparlar.
  • Yahu neden öyle bir uygulama var ki? Ne alaka gözü bozuk adamı adamdan saymıyorlar mı? Şöyle düşündüm polislik tercihlerimin arasında olabilir ama sağ gözüm 3.5 sol gözüm 3 numara.Lens kullanabilirim , gözlük kullanabilirim veya çizdirebilirim , bunlar engel değil ki.Saçma bir uygulama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.