Şimdi Ara

Polis Meslek Yüksek Okulunu Kazandım Okunacak Kitap Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar polis meslek yüksek okulunu kazandım ne bilgisayar ne telefon olacak. kitap okurum diye düşünüyorum . acaba tavsiye edebileceğiniz kitap veya bir seri varmıdır ? sherlock holmesi bitirdim onun tarzı birşey önerebilirseniz sevinirim :)

• Agatha Christie kitapları olabilir
  • Polisiye kitapları okuyabilirsin ne de olsa polisin demi :) belki ileride ilgini çeker de dedektif olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Polisiye türü dışındaki kitapları okumalısın. Zaten mesleğin polislik olacağı için, bir de konusu polisiye olan kitapları okumak seni aynı çizgide tutacaktır.
    Bunun yerine farklı türde kitaplara yönelirsen kendine daha çok şey katarsın diye düşünüyorum. Edebi roman, tarihsel roman, araştırma, biyografi mesela...
  • seri olarak düşünürsen Harry Potter derim hiç sıkılmazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Agatha Christie olabilir. Onun dışında;

Şah Mat
    Aklından Bir Sayı Tut
    Kızıl Nehirler
    Leyleklerin Uçuşu

gibi kitapları tavsiye ederim.
  • Hanefi AVCI - Haliç'te yaşayan simonlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fantastik oku bence seni o ortamdan soyutlar boş zamanlarında

KKG
    Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi
    Harry Potter
  • Polisiye diyorsan Tess Gerrıtsen - Rizoli&Isles serisi.Tıp-Polisiye ortak yapımı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dan Bown kitapları iyi gider.Ayrıca okulda tarih kitapları okuman da faydalı olur .Mustafa Armağan,Sinan Meydan gibi araştırmacı tarih yazarlarının kitaplarını okuyabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Dan Bown kitapları iyi gider.Ayrıca okulda tarih kitapları okuman da faydalı olur .Mustafa Armağan,Sinan Meydan gibi araştırmacı tarih yazarlarının kitaplarını okuyabilirsin...

hocam dan brownın cehennem diye bi kitabı varmış ona başlamayı düşünüyorum okulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MenÇısTıRSiTi

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Dan Bown kitapları iyi gider.Ayrıca okulda tarih kitapları okuman da faydalı olur .Mustafa Armağan,Sinan Meydan gibi araştırmacı tarih yazarlarının kitaplarını okuyabilirsin...

hocam dan brownın cehennem diye bi kitabı varmış ona başlamayı düşünüyorum okulda

Önce Da Vinci Şifresi'nden başlarsan yazarla daha sağlam tanışmış olursun.Daha sonra diğer kitaplarına doğru yönelirsin zaten.
  • Maxime Chattam - Portland Celladı serisi
    Simon Kernick - Son 10 Saniye
    Mario Mazzanti - Şah Mat
    Henning Mankell - Kurt Wallender serisi
    J.C.Grange - Siyah Kan, Kızıl Nehirler, Şeytan Yemini, Koloni, Kaiken
    Tess Gerritsen - Rizzoli&Isles serisi
    Paul Cleave kitapları

Klasik polisiye olarak ise: Carter Dickson ve Agatha Christie öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.