Şimdi Ara

Polis Meslek Yüksek Okuluna Başvuruda Baraj Puanı 300 den 280 e DÜŞTÜ!... Değerlendirmek Isteyenlere Duyurulur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dersanede yankılandı resmen. Girmek isteyip de puanı tutmayanlar rehberlikçiye akın ettiler. Eğer girmek isteyip de puanı tutmayan varsa eğer şimdi tutuyorsa değerlendirsin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 13 Mayıs 2010; 13:07:15 >

• ulan bir kerede şansım olsun şu hayatta be

tam 307 aldık puanı düşürdüler 280 e olacak işmi bu kardeşim.

birsürü aday başvuruda bulunacak şimdi.
  • yazılı sınav tarihi 3 temmuz fakat aynı gün ehliyet sınavıda var bir başvuru yapsak sınavı farklı bir tarihe ertelerlermi yoğun bir istek olursa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Res+

yazılı sınav tarihi 3 temmuz fakat aynı gün ehliyet sınavıda var bir başvuru yapsak sınavı farklı bir tarihe ertelerlermi yoğun bir istek olursa?

aynı konudan bende müzdaribim
  • Ne güzel az kişi vardı..Yığılacak millet yine
  • 180e düşermi beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım beklenen başvuru olamayınca puanı aşağıya çekmek zorunda kaldılar, ama çok düştü yahu 290 olsa neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

sanırım beklenen başvuru olamayınca puanı aşağıya çekmek zorunda kaldılar, ama çok düştü yahu 290 olsa neyse.

bence hala yüksek sanki direk polis yapıcaklar. daha bir sınav ve mülakat var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

ulan bir kerede şansım olsun şu hayatta be

Bende aynı şeyi düşünüyorum.Belki bencilce gelebilir ancak neden hep ben diye soruyorum kendi kendime.Her değişiklik beni buluyor.Özellikle 91 li olmak sanki suçmuş gibi geliyor artık her değişiklik bizim üzerimizde deneniyor.Deneme tahtası deyimiyle özdeşleşen bir topluluk 91 liler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Bende aynı şeyi düşünüyorum.Belki bencilce gelebilir ancak neden hep ben diye soruyorum kendi kendime.Her değişiklik beni buluyor.Özellikle 91 li olmak sanki suçmuş gibi geliyor artık her değişiklik bizim üzerimizde deneniyor.Deneme tahtası deyimiyle özdeşleşen bir topluluk 91 liler.

bir 91li olarak aynen katılıyorum hayatım değişti ve halada değişiyo bu yüzden her zaman dahada kötüsü oluyo bakalım sonumuz nolacak

• Puanı düşürmelerinin sebebinin başvurunun az olması olduğunu zannetmem, sebebi almak istedikleri kesimden fazla adam alamayacak olmalırıdır bence. Şimdi daha fazla adam alabilirler, konuşsun torpiller, uçuşsun sınav soruları feto'cu olmayanın hakkına yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

Puanı düşürmelerinin sebebinin başvurunun az olması olduğunu zannetmem, sebebi almak istedikleri kesimden fazla adam alamayacak olmalırıdır bence. Şimdi daha fazla adam alabilirler, konuşsun torpiller, uçuşsun sınav soruları feto'cu olmayanın hakkına yazık...

nasıl fetocu olacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

91 li biri olarak, hayatımızın içine ettiler diyebilirim. Aptal gibi liseyi 4 yıl okuduk, 1. sene kazanamadık 5. yılı okuyoruz. 5'te üni desen en azından askerlik le 10-12 sene Güümm... Fazladan 2 yılımızı yediler... 90 lılar üniyi bitirdi biz hala dersanede sürtüyoruz ...

• Sormayın ya. Ben 90 lıyım ama 90 Aralık. 91lilerle yazdırmışlar okula beni. Nerden yazdırmışlar. Ünitersitede benle yaşıt bi ton 90lı 2. veya 3. Sınıfta... Ömrümüzü yediler..
  • Cemaat tayfasının ortalaması düşük gelmiştir.
  • sokam böle işe bea sınav ücretini yatırmayı unuttuk mk

sen polisliği kazan mülakatı geç git yazılı sınav ücretini yatırma.Sokayım kafama.Hay mk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.