Dün ters yöne girdim eşek kafam işte. ne söyleseniz haklısınız. tam yola girdim patt diye resmi polis aracının kucağına düştüm. sağa çektirdi. ehliyet ruhsat istedi. alkol var mı falan diye sordu yok dedim. trafik çağıracağım dedi tamam dedim. sonra bastı gitti. baktım polis gidiyor ışıklarda yan yana geldik, sordum ceza yazdınız, trafik çağıracaktınız dedim boşver hemşerim evine git sen dedi oradan ayrıldık. büyük ihtimal trafikçilere yazdırdı cezayı polisin ceza konusunda adam affettiğini hiç görmedim. ceza ne zaman e-devlet'e düşer arkadaşlar. erkenden ödeyimde indirimli ödeyim hemen |
polis çevirdi ceza yazmış olabilir mi?
-
-
Hocam bence ceza falan yemediniz ama bundan sonra size ders olsun ters yöne girmeyin. Trafik kazasından geçen hafta bi tanıdığı toprağa verdik acı bi durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egosunu kullanmış polis, blöf yapmış. O şekilde yazamaz size, ne bu deftere veresiye mi yazdırıyor.
-
Öyle trafik polisini çağırmadan normal polis, sivil polis, asker , itfaiye cart curt ceza yazamaz
Bir gün ışıklardan sola dönücem önümde 3 - 4 araba var yeşil yandı öndeki araçlar kağnı gibi kalktı ben ışıkları tam geçerken sarı yandı ama ödekiler hala yavaş yavaş dönüyor bana sarı yandığında arabanın yarısı çizginin dışında yarısı çiginin içinde kaldı bende devam ettim ben devam ederken solumdakine yeşil yanınca ( fiat egea ) adam dip gaz yapıp üstüme sürdü. Camı indirdim hayırdır dedim kırmızıda niye geçiyosun dedi :) sarıda geçtim dedim oda inatla kırmızıda geçtiğimi söyleyince eeee kırmızıda geçtim dedim. Kerata bana camdan kimlik gösterdi diğer eliylede mobesiyi gösterip şimdi cezayı yollatıyorum dedi. Göz ucuyla kimliğe bi baktım anaaaaaa uzman çavuş ( kral ya uzman çavuş olunca polis taklidinede başlamış ) içimden sen büyüdünde racon mu kesiyon dedim daha sonra sağa çektim dörtlüyü yaktım arabadan indim hadi kardeşim kes bakalım cezayı bekliyorum nasıl kesiceksin dedim adam dondu kaldı telefonla uğraşıyomuş gibi yaptı sonra hadi seri ol bak sen ceza kesiceksin diye işi gücü bıraktım seni bekliyorum dedim adam vitesi attı ilerlemeye başladı 4 ay oldu ceza felan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 28 Haziran 2022; 13:34:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
ben de dün pek kullanılmayan bir ara yolda baktım karşıdan gelen yok, önümdeki kasisi törenle geçiyor, soldan girdim yolun dışına kadar çıktım, tam geçerken karşıdan gelen transitin üzerinde OLAY YERİ İNCELEME yazısını gördüm, polismiş ya la dedim
şimdi baktım edevlete ceza yok şükür.
-
Bu haber eksik o yönetmelik şu şekilde sürüldü
Trafik teşkilatının görev alanı dışında kalan bölgelerde kesebilir şeklinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla denemek lazım bi kaç kere ekip otosu yanında sağ sol
-
aklıma bir soru takıldı
diyelim başkasına ait bir araçla çevirmeye girdik ceza yedik ama araca değil şahsa yazılan türden bir ceza. mesela src belgesi bulundurmamak gibi
bunu edevletten nasıl görebiliriz
-
Emniyet Genel Müdürlüğü
Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama (Gerçek Kişi)
Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama---- bunu mu sordunuz hocam?
araç plakasına ve şahsa yazılan ceza sorgulama diye ayrı ayrı uygulamalar var.
-
Yazar.
Edit: uzm çvş yazamaz orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 29 Haziran 2022; 0:49:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hadi ya.
cezayı sadece trafik polisi yazar demek.
her kolluk görevlisi sivil-resmi plakana ceza yazabilir. haberin olsun. sana birşey tebliğ etmesine gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 29 Haziran 2022; 1:11:21 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Egosunu kullanmış polis, blöf yapmış. O şekilde yazamaz size, ne bu deftere veresiye mi yazdırıyor. |
Hocam bence ceza falan yemediniz ama bundan sonra size ders olsun ters yöne girmeyin. Trafik kazasından geçen hafta bi tanıdığı toprağa verdik acı bi durum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X