Şimdi Ara

POLİS ARABA ARAYABİLİRMİ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    ikisi de değil arama kararını sulh ceza hakimlikleri verir zaten haftada 1 düzenli bu karar çıkar emniyet savcıdan talep eder savcı sulh ceza hakimliğinden talep eder sulh ceza hakimliği değerlendirir karar verir.
  • Abi ne yaptın yaa tabiki polis haksız. Bunu konuşman bile hata. 10 larca kez katil terör örgütünün propagandasını yaptığı tescillenmişleri almaya giden ve yasal olarak arama izni olan eve girmiş polis tabiki haksızdır. Hatta elinden silahı alınmaya çalışan polis en haksızıdır.O silahı vermeliydi değil mi? Bahsedilen şahıs mezhebi farklı olsaydı bu kadar konuşulur muydu? Amaç belli “sünni devlet alevi vatandaşı öldürüyor” algısı oluşturmak. Bu zihniyetin bi ara kırmızı fularlı masum diye kız diye lanse ettiği ve daha sonra leşi alınan dişi teröriste de masum dememişler miydi? Neyse vesselam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Ne alaka tam tersi huzur da güven de artar. Polis superman gibi xrayli gözleriyle içini görmüyor. Açıp bakacak. Dünyada terör denen bir şey var. Türkiye ile sınırlamayın. Kavgasız gürültüsüz bi hayat gibi berbat bi hayat da yaşamın içinde. Başınıza her an kabus gibi şeyler gelebilir. O yüzden bu ihtimalleri hayatın bir parçası değilmiş gibi davranıp iki aramayı engellemeye çalışma.

    Paşa paşa kontrol edecek ağlamanın alemi yok.
    Hocam çok güvenli bir ülkede yaşıyoruz. Herkesin üzerinde silah, bıçaklı.
  • yigitali1 Y kullanıcısına yanıt
    Polis evine de girsin. yatak odana girsin. tanimiyor ki seni? ne bilsin yatağının altinda keleş mi saklıyorsun?

    Lan biz Ankara'da hayatında suça karışmamış ve hatta suça sadece evimize hırsız girdiğinde sonradan şahit olmuş, bu ulkenin en iyi okullarinda okuyup, iyi, serefli, namuslu hayatlar suren tipler olarak aramizda konusuyoruz: "bilmem nerede asayiş cevirmesi var, aradan gel tadin kaçmasın" falan. polisten korkum yok. konuşmamdan anlar, saygılı davranir. ama niye tadim kaçsın?

    arjantinin tepesindeki simitcinin mit, şimşek sokaktaki kokoreccinin ve tunalidaki kestanecinin sivil oldugunu bilen, is yerimize musteri gibi giren sivili davranis ve makosenlerinden ayırt edebilen tipleriz.

    Gizlimiz saklimiz yok, ama boyle yasamak da zorunda degiliz.

    Olsalar bir, olmasalar bir de degil ha. cok zor meslek polislik. ama suyunu da cikarmadan ayni guvenlik seviyesinde yasatabilirler bizi. Ankara, gerek hirsizlik orani, gerek teror riski olarak turkiyenin en riskli yeri. nufusa oranla istanbuldan cok daha vahim bir halde. her yerde sivil, mit, polis, mp5'li tipler var. degisen yok.

    verimli bir teskilat çeyreği kadar güçle, halkı şimdikinin yarisi kadar bunaltmadan bu güvenliği saglayabilir.

    Hem damgali eşek gibi seçilebiliyorlar (ya da burada doğmuş olmanin getirdiği bir beceriye sahibiz), hem de sote yerleri belli. Ara sokaklar da boş. Derdin ne o zaman arkadaş? Canim istemese polis çevirmesine girmeyebilirim Ankara'da. cocuk oyuncağı. her yerden her yere ara sokaklardan gidebilirsin. o zaman caddeyi tutup bizi niye darlıyon?

    rastgele telefon dinliyon zaten, ankarada standart prosedür. hepimizin hayatindan haberdarsın zaten. telefonda anladigimizda "dinleyenin !?&%$!?" şeklinde basıyoruz kalayı... Bir de arabama girecek de arayacak. ohal sebebi ile elinde koz var. arama mümkün. ama memnun degilim.

    hayir bir de cifte standart var. iyi araba ile gez. 4 yil kimse tutmaz. birebir yasadim. 4 yilda hic girmedim iyi araba ile. Esimin kalosu ile gezerken yilda 2-3 cevrilirsin. boyle de garip işliyor.

    Bazen istihbaratlari oluyor. tum beyaz hb'leri topluyorlar falan. Ona lafim yok. bir olay var belli. ama bazen sirf zulüm. işe yaramaz bir şov. goz korkutma ve kafasi basmayana guven vermek icin: "biz buradayiz korkmayin." yemezler.

    cok meraklı isen, dedigim gibi, girsin evine, yatağının altini arasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 9 Aralık 2019; 22:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.